Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 44 45 46 47 48 ... 67 68 »

    25 квітня 2017 року на базі нашої школи відбувся семінар для заступників директорів з навчальної роботи з проблеми «Творчий вчитель – носій конкретних нововведень в умовах реалізації Концепції Нової української школи». Презентувала освітньо-виховний простір школи заступник директора з навчальної роботи Грицюк Надія Павлівна спільно з учнями. Вони показали досягнення учительського та учнівського колективів, традиції школи, створення умов для педагогів щодо власного розвитку в умовах реалізації Концепції Нової української школи.

    Учасники семінару відвідали фрагменти двох уроків в 10 та 7 класах (вчителі Полудніцина О.В. і Гавриленко Л.А.), де відмітили високу ступінь активності учнів під час уроків. Під час теоретичного модуля учасників семінару ознайомили з сутністю управлінського забезпечення організації навчального простору щодо формування позитивної мотивації учнів до навчання. Вчителі Фрай Людмила Іванівна та Амаркулес Марія Богданівна представили навчальні проекти роботи з обдарованими учнями через позитивну мотивацію на успіх. Вчитель інформатики Грицюк Михайло Григорович поділився досвідом створення науково-дослідницьких робіт із обдарованими дітьми в БМАН та провів своєрідний майстер-клас. Вчитель української мови і літератури Матіос Наталія Олексіївна ознайомила присутніх із методикою проведення майстер-класу з використанням традиційних та інноваційних форм методичної роботи.  Захоплення в учасників семінару викликала акторська гра школярів драматичного колективу школи, переможців обласного етапу фестивалю-конкурсу "Чисті роси-2017" (ІІ місце) під керівництвом Фреюк М.В. (за твором Степана Васильченка «На перші гулі»).

   На високому науково-методичному рівні вчителі початкових класів Литовченко Оксана Іванівна та Мельничук Світлана Дмитрівна представили експертний висновок на окремі розділи підручників «Математика» та «Українська мова» для 4 класу.

  Під час круглого столу учасники семінару відзначили актуальність проблеми семінару, адже Нова українська школа повинна працювати на засадах особистісно-орієнтованої моделі освіти та буде успішною, якщо в ній працює творчий, успішний вчитель. Дякуємо всім за участь в семінарі!

 

Просмотров: 405  | Дата: 03.05.2017 | Комментарии (0)

Вітаємо переможців фестивалю "Рідна пісня"!

  На базі нашої школи 21 квітня відбувся районний фестиваль "Рідна пісня". Метою проведення фестивалю є відродження, збереження та розвиток національної культури нашого краю та знайомство з кращими солістами та дуетами Путильщини, встановлення творчих контактів між учасниками, обмін досвідом роботи.

 Вітаємо наших учнів - переможців конкурсу в номінаціях "Вокал" та "Дует". Це Томнюк Максим (І місце), Тимуш Оленка (ІІ місце), Євенчук Лілія (ІІ місце), Сорохан Іванка (ІІІ місце), Тодосійчук Mар'яна і Лазорко Каріна (ІІІ місце). Вітаємо!

 

 

 

 

Просмотров: 537  | Дата: 24.04.2017 | Комментарии (0)

Цікава подорож до м.Чернівці. Цирк "Олімп"

    Учні 5-Б класу люблять подорожувати рідним краєм. Щойно дізнавшись, що в місто Чернівці приїхав харківський цирк «Олімп», вирішили обов’язково відвідати його виставу. По дорозі заїхали на Аннину гору, до жіночого монастиря в м. Вашківці, де припали до його святинь. Того ж дня побували на екскурсії в головному корпусі Чернівецького національного університету  імені Юрія Федьковича, де відчули дух науки в аудиторіях філологічного факультету. Встигли намилуватись квітучими магноліями та першоцвітами в приуніверситетському парку.

   Найбільше ж вражень приніс чарівний світ цирку. Безстрашні повітряні гімнасти, талановиті еквілібристи, спритні жонглери, загадковий ілюзіоніст, запальний шоу-балет, веселі клоуни. А яких звірів ми там побачили! Бурі ведмеді, маламути з Аляски, міні-поні, кумедні лами, пухнасті дикобрази тримали інтригу протягом двох годин. Сповнені вражень та емоцій, п’ятикласники повертались додому, плануючи вже наступну поїздку після свята Великодня.

     Велика вдячність класному керівнику Матіос Наталії Олексіїївні та батькам за організацію поїздки!

Просмотров: 464  | Дата: 11.04.2017 | Комментарии (0)

Вітаємо Скрипчука Владислава з перемогами!!! Молодець!

  Учень 9-А класу нашої школи Скрипчук Владислав,  вихованець гуртка «Об’єктив» Путильського РЦДЮТ, та керівник фотогуртка   Гончарюк Валентин Миколайович взяли  участь у міському відкритому конкурсі юних фото- відео- аматорів «Погляд майстра», який відбувся  29 та 30 березня 2017 року  в місті Полтава, та у 10-му відкритому конкурсі мобільного кіно та фото  Дитячої громадської  організації  «Творчий світ дитини», який відбувся на базі Полтавського міського центру позашкільної освіти з 31 березня по 01 квітня цього року.  Владислав взяв участь у майстер-класах по фото «Студійний портрет», «Жанр», «Фрізтайл» та  майстер-класі по відео «Сценарна  майстерність, написання синопсису».  Владиславу  було вручено  сертифікати за участь  у майстер класах.

   У місті Кременчуг в номінації «Фото» Скрипчук Владислав  нагороджений грамотою за ІІІ місце і цінним подарунком.  У 10-му відкритому міському конкурсі мобільного кіно та фото в номінації «Фото (домашнє)» за роботу «Портрет».  Скрипчук Владислав нагороджений дипломом за ІІ місце та в номінації «Фото-бліц» за роботу «Подруги» дипломом за ІІІ місце, а також кубком «Богиня перемоги».  Його роботи виставлені в фотоальбомі нашої Веб-сторінки.

   (За матеріалами сайту Путильського РЦДЮТ)

Просмотров: 468  | Дата: 11.04.2017 | Комментарии (0)

Митроняк Інесса стала призером очного туру Х Міжнародного конкурсу з українознавства. Вітаємо!

   З 30 березня по 1 квітня цього року в місті Києві проходив ІІ (очний) етап Х Міжнародного конкурсу українознавців. Всього у цьому Конкурсі взяли участь 231 школяр з 23 областей України, міста Києва, Іспанії, Казахстану, Придністровської Молдавської Республіки. Перш ніж стати його учасником, учням  потрібно було пройти серйозний конкурсний відбір столичної комісії, де оцінювався їх українознавчий проект.  Відкриття конкурсу відбулося в історичній будові Київського міського будинку вчителя, де майже  100 років тому назад працював уряд УНР та Центральна Рада. Учасникам конкурсу було запропоновано пройти тести з української мови та історії України, а також написати творчу роботу на задану тему. А вже 31 березня в присутності поважного журі та всіх конкурсантів учень мав захистити свій проект та відповісти на запитання своїх опонентів. Наша учениця 9-Б класу Митроняк Інесса була запрошена до Києва, успішно захистила свій проект, витримала всі випробування та зайняла загальне почесне ІІІ місце з-поміж 26 дев'ятикласників. (Всього було визначено шість переможців). А ще – набрала максимально можливу кількість балів з тестових завдань і була нагороджена дипломом І ступеня. Молодець!!!

Особлива подяка вчительці української мови Амаркулес Марії Богданівні за підготовку учениці до тестових завдань. Чимало зусиль до підготовки учениці приклав вчитель історії Фокшек Віталій Васильович. Велика вдячність вчителю інформатики Грицюку Михайлу Григоровичу за керівництво під час створення українознавчого патріотичного проекту про визначних земляків.

  Учасники конкурсу мали можливість відвідати Володимирський собор, Софію  Київську, побувати біля Золотих воріт, оглянути Майдан Незалежності та вшанувати пам'ять Героїв Небесної Сотні, взяти участь у покладанні квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку біля головного корпусу Київського національного університету. А ще їх чекали змістовні екскурсії в музеях міста Києва.

Другий день конкурсу тут. Третій день конкурсу тут.

Протоколи тут. 

 

 

Просмотров: 772  | Дата: 01.04.2017 | Комментарии (8)

Всеукраїнський фестиваль-конкурс "Чисті роси-2017". Кращі виконавці запрошені на обласну сцену, де зможуть продемонструвати свої акторські здібності та таланти.

   17 березня в нашій школі відбувся відбірковий етап районного конкурсу «Чисті роси» серед загальноосвітніх навчальних закладів. Такий захід сприяє відродженню духовної спадщини України, виявленню обдарованих дітей та молоді в різних жанрах мистецтва, розкриттю їх багатогранного таланту та залученню до активної участі у мистецькому житті рідного краю. Молоде покоління несе велику відповідальність перед своїми нащадками за безсмертність українського фольклору, звичаїв, традицій та обрядів, продовжуючи їх вивчення, збереження, прославляючи зв’язок різних поколінь, як основи нашого українського роду. Надіємось, що це сприятиме подальшому розвитку учнівських обдарувань, залученню юних аматорів до активної участі у мистецькому житті країни та формуванню творчої еліти України.

   На конкурсі був представлений фольклорний колектив, учасники якого - учні 11 класу (кл. керівник Фреюк М.В.). Учні 3-11 класів виступили також в номінції "Художнє читання". Особливо відзначились: Фокшек Юлія, 3-А клас; Чев'юк Наталія, 6 клас; Карапка Уляна, 9-Б клас; Рубан Анжела, 10 клас; Чев'юк Інна та Куриш Інеса, 11 клас.

 Учнівську майстерність, згідно з критеріями, оцінило і відзначило поважне журі. Дякуємо всім учасникам конкурсу! Молодці! 

  Відео виступу Фокшек Юлії

  Відео виступу Чев'юк Наталії

  Відео виступу Куриш Інеси

Просмотров: 623  | Дата: 18.03.2017 | Комментарии (1)

Посміхніться! Тане сніг, щастя падає до ніг, нині Ваш весняний день - квітів, сонця і пісень! Хай теплом зігріє він дружби радісні хвилини, принесе як дар любов, посміхайтесь знов і знов!

     З першими весняними  подихами приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.

Без вас, дорогі дівчата, не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Нехай вас ніколи не оминає турбота хлопців, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог. Вітаємо!

Просмотров: 607  | Дата: 07.03.2017 | Комментарии (1)

  Аналізуючи  відвідуваність  нашого шкільного сайту, старшокласники школи були вражені кількістю та географією відвідувань нашого сайту. Статистика свідчить, що бували дні, коли нас читали більше 100 відвідувачів одночасно. А чого вартий аналіз відвідуваності по країнах, з яких читають наш сайт! Ось перелік країн: Україна, Росія, США, Канада, Австралія, Німеччина, Іспанія, Італія, Фінляндія, Бельгія, Нідерланди, Польща, Китай, Франція, Португалія, Молдова, Білорусь, Болгарія, Чехія, Словакія, Угорщина, Йорданія, Казахстан, Великобританія, Турція, Киргизстан, Ірландія, Румунія. Читають про нас, - значить цікаво! А нам приємно! Дякуємо Вам всім! Не забувайте залишати свої відгуки та коментарі до наших статей!

 

Просмотров: 605  | Дата: 05.03.2017 | Комментарии (6)

      Наприкінці останнього місяця зими, коли морози ще лютували над Буковиною, в переповненій актовій залі нашої школи відбулося свято шанування батьків. Його провели учні 7-Б класу (класний керівник Скидан Орися Миколаївна). З уст класного керівника звучали теплі слова, покликані виховати в дітей любов та шанобливе ставлення до батьків. Діти розуміють, що саме від повсякденної праці батьків, їхньої відваги і мужності, сили і розуму наша Вітчизна набирається могутності, стає квітучою. А учні повинні виявляти доброту, повагу до старших, гордість за свій народ, свою землю, сприяти зближенню поколінь. І житимуть вони у своїй державі щасливо, тому що батьки відстоять  її незалежність і славу, турбуватимуться за її завтрашній день, своєю працею будуть примножувати її багатства.

  В залі звучали патріотичні пісні, гарні побажання своїм батькам. Всі були надзвичайно зворушені.

 

 

Просмотров: 558  | Дата: 05.03.2017 | Комментарии (1)

    

     В Україні створено сайт для підготовки майбутніх абітурієнтів і проходження ЗНО. Кожен, хто бажає, може спробувати себе в проходженні тестів ЗНО онлайн. На сайті «ЗНО онлайн» розміщені тести, що складали абітурієнти під час зовнішнього незалежного оцінювання 2009-2016 років, а також варіанти тестів, що пропонувались вступникам до вищих навчальних закладів України під час пробного зовнішнього незалежного оцінювання 2009-2016 років.

      Спосіб виконання всіх тестових завдань у запропонованих на цьому сайті тестах максимально наближений до реальних тестів, а форма надання відповіді відповідає виду, що пропонується абітурієнтам у бланку відповідей під час проходження реальних тестів ЗНО. Після виконання тестових завдань кожного тесту надаються правильні відповіді на всі завдання та розраховується результат у тестових та рейтингових балах, також визначається час витрачений на виконання тесту. Майбутні абітурієнти та випускники до кінця травня мають ще шанс покращити свої знання та навички завдяки цим тестам!

    Отож, Вам сюди!

Просмотров: 1158  | Дата: 27.02.2017 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz