Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 42 43 44 45 46 ... 67 68 »
    З початком нового навчального року для всіх випускників розпочинається гаряча пора – підготовка до складання ЗНО! У 2018 році зовнішнє незалежне оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, проводитиметься з 22 травня до 14 липня. Кожен учасник має право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів (українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).

    Як і в попередні роки, випускникам загальноосвітніх навчальних закладів 2018 року результати ЗНО з трьох навчальних предметів буде зараховано як результати державної підсумкової атестації:
– української мови і літератури (частина тесту з української мови);
– математики або історії України (частина тесту періоду ХХ – початку ХХІ століття);
– ще один предмет за вибором випускника (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).

Просмотров: 389  | Дата: 17.10.2017 | Комментарии (0)

  Свято Покрови Пресвятої Богородиці має в Україні не лише релігійне, а й національне значення. Цього дня урочисто відзначають День українського козацтва, а з 2014 року (за Указом Президента) – День захисника України.
Тож нехай Покров Пресвятої Богородиці оберігає Україну, збережені нашими предками духовні скарби!

Hизький уклін і тричі «Слава!» вам, українські захисники! Прийміть щирі вітання зі святом, що уособлює доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі. А прагнення волі, миру та незалежності й надалі буде неодмінною рисою українського народу!
У загальноосвітніх навчальних закладах рекомендовано провести присвячені святові уроки мужності, спортивні змагання, інтелектуальні ігри, конкурси та інші виховні заходи.
День захисника України — Вікіпедія
День Захисника України: відео
Лист МОН України від 19.09.2017 № 1/9-505 “Про відзначення Дня захисника України”

Просмотров: 431  | Дата: 17.10.2017 | Комментарии (0)

    Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка увосьме запрошує учнів 5-11 класів ЗНЗ, військових ліцеїв, професійно-технічних навчальних закладів, студентів і курсантів вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації до творчого інтелектуального змагання.
Для кожного патріота України в усіх куточках світу взяти участь у Конкурсі означає вшанувати пам’ять ВЕЛИКОГО УКРАЇНЦЯ, вкотре перечитати «Кобзар», звірити свої моральні імперативи з ПОЕТОВИМИ, виявити повагу до мови й традицій українського народу. Конкурс – це свято талантів і творчості молоді.

В урочистій обстановці 10 жовтня 2017 року в м.Кропивницькому відбулася церемонія відкриття VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. З вітальним словом до учасників заходу звернулася міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.
Запрошуємо всіх, хто небайдужий до Кобзаревої творчості, поезії та має що сказати світові про себе й Україну, приєднуватися до великої спільноти під назвою Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка-2018!
Положення про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка
Вітання міністра освіти і науки України
Сайт МОН України про початок VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка 2017-2018 н.р.
Лист МОН України від 14.09.2017 №1/9-495 «Про проведення VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка 2017-2018 н.р.»
Слайд-шоу відкриття VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (м.Кропивницький)

Просмотров: 766  | Дата: 17.10.2017 | Комментарии (0)

 На базі обласного позашкільного навчального закладу «Буковинська Мала академія наук учнівської молоді» для школярів створено нову учнівську електронну газету. Газета «Учнівський вісник» зорієнтована виключно на школяра, відповідає його запитам. Тому газета є мобільною, сучасною, щоб школярі могли її переглядати на своїх гаджетах, телефонах, планшетах. Сучасний дизайн, легкий інтерфейс, простота в деталях – саме такі характеристики  учнівського веб-ресурсу.

  Редакція дозволяє кожному учневі проявити свої найкращі сторони, продемонструвати свої таланти. Кожен школяр зможе публікувати власні статті, твори, інтерв’ю, представляти проекти, діяльність самоврядування в школі, ділитися думками та обмінюватися досвідом. Найталановитішим, найактивнішим авторам надаватиметься змога вести власну колонку  в газеті. Погодьтеся, це важливо!  Спеціально в газеті задіяні способи множення інформації – завдяки поширенню матеріалів у соціальній мережі, кількості вподобань- зможемо визначати актуальність будь-якої новини, замітки чи інтерв’ю. Зокрема, передбачено зв'язок із соціальними мережами.

 

 

 

Електронна пошта – school.cv@i.ua

 

 

Просмотров: 385  | Дата: 12.10.2017 | Комментарии (0)

    В 2017 році у третіх обласних іграх Турніру юних математиків Буковини взяли участь 15 команд з усіх районів області, зокрема і команда «ЕКСТРЕМУМ» - збірна команда Путильського району. Турнір відбувся 6 жовтня на базі обласного інституту післядипломної освіти вчителів. «Учень, який хоче вивчати глибше математику, має розуміти, що складнощі у подоланні невпізнанного є великими. Адже опиратися на твердиню науки «Математика», може лише той, хто ґрунтовно розуміє перші ази, глибоко аналізує і вміє викласти свої міркування вголос» - такі думки звучали з уст учасників турніру. Капітаном районної команди "Екстремум" була учениця нашої школи Митроняк Інесса (10 клас). Крім неї в складі команди були учні школи Гнидко Тетяна (9 клас) та Микитчук Іван (10 клас). У ході урочистого відкриття між командами відбулося жеребкування і команди розподілилися по аудиторіях. Учасники продемонстрували високий рівень математичної підготовки, зокрема уміння розв’язувати складні задачі дослідницького характеру. Впродовж турніру відбувалися продуктивні діалоги між учасниками та членами журі.    

 Команда району ввійшла в склад переможців, здобула бронзові медалі та почесне ІІІ місце. Вітаємо з успіхом та результативним виступом! (Тренери-консультанти наших школярів – Грицюк Михайло Григорович, Грицюк Надія Павлівна, Терин Марія Михайлівна, Скидан Орися Миколаївна (керівник команди)).

Просмотров: 533  | Дата: 09.10.2017 | Комментарии (0)

    1 ВЕРЕСНЯ - День знань. Це особливе свято, насичене емоційною та хвилюючою атмосферою. У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчанні та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження! Перший дзвінок пролунав для 44 першокласників нашої школи. Протягом наступних років в стінах школи будуть здобувати знання два класи маленьких українців.

  На святі їх вітали голова Путильсьської РДА Савчук Микола Петрович, сільський голова Труфин Микола Власійович, директор школи Черкач Петро Ілліч, заступник директора Грицюк Надія Павлівна. У виступах прозвучала також вагомість результатів діяльності школи за минулий навчальний рік, коли за рейтинговими показниками школа посіла провідне місце серед шкіл області та України. Шестеро випускників отримали можливість вчитися у вищих навчальних закладах на державному замовленні. Двоє учителів (Скидан Орися Миколаївна і Фреюк Марія Василівна) названі кращими вчителями області за результатами ЗНО. На свято першого дзвоника на  подвір’ї зібралася уся шкільна громада. 2017-2018 навчальний рік розпочався. З Днем знань!

 

Просмотров: 377  | Дата: 03.09.2017 | Комментарии (0)

  Впродовж декількох років перила нашого центрального дихтинецького мосту, по якому дітлахи йшли до школи, а дорослі поспішали на роботу, були в аварійному стані. Особливо небезпечно було пересуватися по пішохідному відділку моста взимку під час ожеледиці. Запросто можна було крізь дірки в перилах впасти з 8-метрової висоти в річку. Всі інстанції, до яких зверталися люди, відмовчувалися. Проте знайшлися у нас відповідальні та небайдужі люди, які самотужки поремонтували міст. Це депутат сільської Ради Ткачук Володимир Ігнатович та електрозварник Бідоча Дмитро Федорович. Вони вирішили цю проблему просто і за декілька годин – самостійно заварили електрозваркою всі небезпечні місця в перилах. Дякуємо Вам за турботу, небайдужість, щирість, відповідальність. Подяка від учнів, педагогічного колективу, батьків. Хай Вас завжди оберігає Бог!

 

Просмотров: 447  | Дата: 01.08.2017 | Комментарии (0)

До уваги тих, хто мріє стати студентом вищого навчального закладу! Увага!

У 2017 році для подання електронної заяви вступник повинен зареєструватись на інтернет-сайті за електронною адресою: http://ez.osvitavsim.org.ua (Реєстрація електронних кабінетів вступників та завантаження до електронних кабінетів додатків до документів про повну загальну середню освіту починається 29 червня та закінчується о 18 год. 00 хв. 25 липня 2017 року).

Під час реєстрації на сайті електронного вступу вступник має зазначити такі дані:

  • адресу електронної пошти, до якої має доступ;
  • номер, пін-код та рік отримання сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  • серію та номер атестата про повну загальну середню освіту;
  • середній бал додатка до вказаного атестата, обчислений за 12-бальною шкалою з округленням до десятих частин бала.

 

      Приготуйте сканкопії додатка документа про освіту та своєї фотографії, бо, вступник також завантажує скановану копію (фотокопію) додатка до документа про повну загальну середню освіту та кольорової фотокартки розміром 3х4 см, що буде подаватись до вищого навчального закладу.

Після заповнення зазначеної інформації проводиться перевірка даних вступника та у разі збігу даних у документах вступник отримує логін та пароль для доступу до особистого електронного кабінету.

Повністю інформація тут. (За матеріалами сайту Освіта.ua)

 

Актуально: В зв'язку з великим перевантаженням вищевказаного сайту для  вступників у перші дні його роботи, найкраще проводити електронний вступ в нічний час (орієнтовно о третій ночі)

Просмотров: 573  | Дата: 04.07.2017 | Комментарии (0)

 

    Ось і залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Залишились в минулому контрольні роботи, суворі вчителі, ЗНО та ДПА. Попереду - доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди зостануться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний вечір. 24 червня 2017 року відбулось хвилююче прощання зі школою – випускний вечір для учнів 11 класу. Цього дня випускники отримали документ про здобуття повної загальної середньої освіти. Зі школи випущено 21 учня. Із них двоє випускників за високі досягнення у навчанні нагороджено золотими медалями. Це Герман Тетяна та Куриш Інеса. Лише раз у рік площадка біля нашої школи збирає таку кількість вродливих дівчат та ставних хлопців, котрі немов завдяки помаху чарівної палички за одну ніч перетворились із звичайних школярів у шикарних леді та елегантних  джентльменів.

      Навіть природа цього дня скорегувала свої плани і вирішила не псувати випускникам свята. Учасники та гості свята не забули, що сьогодні вони мають можливість жити, вчитися і радіти завдяки мужності воїнів, котрі віддали свої життя в АТО заради майбутнього. Хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували пам'ять полеглих патріотів. Зі святом, із успішним закінченням школи та вступом у доросле життя випускників привітали директор школи Черкач Петро Ілліч, заступники директора, батьки, вчителі, класні керівники. Хлібом-сіллю на вишитому рушникові, благословляючи у світлу путь, проводжали випускників у доросле життя їхні батьки. Ніжними переливами зазвучала для випускників мелодія шкільного прощального вальсу. Кружляючи у танці, красуні-дівчата та змужнілі хлопці прощалися зі школою, з учителями, з однокласниками.  Прощалися зі своїм безтурботним дитинством. А воно різнобарвними кульками летіло вгору, аж доки не розтануло у небесній далині...
Просмотров: 561  | Дата: 25.06.2017 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz