Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 46 47 48 49 50 ... 67 68 »

     1 лютого для вчителів початкових класів нашої школи відбулося засідання  педагогічної студії з проблеми «Особливості викладання математики в школі І ступеня». Пошук шляхів розв’язання зазначеної проблеми  став провідною ідеєю членів педагогічної студії. Литовченко Оксана Іванівна, керівник педагогічної студії, провела практичне заняття: "Методика розв’язування задач на рух". Педагогічна студія об’єднала педагогів з високою творчою активністю, зі значними результатами педагогічної діяльності та мала на меті створити умови для самореалізації кожного учасника в їх професійному поступі. Засідання було спрямовано на подальше вдосконалення  педагогічної і методичної майстерності вчителів, їх науково-теоретичного рівня.

   В роботі студії взяла участь Грицюк Надія Павлівна, Заслужений вчитель України, вчитель математики, заступник директора з навчально-виховної роботи.

 

Просмотров: 489  | Дата: 07.02.2017 | Комментарии (1)

    7 лютого у 3-Б класі відбувся День відкритих дверей для батьків. Батьки відвідали уроки української мови, математики, англійської мови. До цього дня готувалися і діти, і вчителі. Класний керівник 3-Б класу Литовченко Оксана Іванівна  склала цікаву програму дня.

    Такий вид роботи сприяє згуртуванню і зміцненню класного колективу. Цього дня у класі проведено батьківські збори, екскурсію по школі, організовано виставку дитячих робіт.  Батьки отримали вичерпні відомості про своїх дітей, поспілкувалися з директором школи, його заступниками, учителями, шкільною медичною сестрою. Дуже приємно, що в цей день відвідали школу більше 80% батьків цього класу. Справжньою родзинкою Дня відкритих дверей стала   підготовка батьками цікавих математичних задач на урок математики.  До нових зустрічей!                                                                           

 

Просмотров: 874  | Дата: 07.02.2017 | Комментарии (2)

    5 лютого найкращі юні географи Чернівецької області зібралися для участі в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, яка відбулася на базі Багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей. «Географія – це не просто наука, це дослідження світобудови. Вивчаючи географію, можна пізнати багато таємниць і, що найголовніше, навчитися любити нашу планету», – зазначив Віталій Михайлович Рибчинський, завідувач НМЦ природничо-математичних дисциплін ІППО ЧО. Учням для розв’язання пропонувалися складні тести та задачі, зокрема пов’язані з виявленням і вивченням законів природи, які відбивають взаємозв'язки і взаємозумовленість її складових частин, завдяки яким вона формується як органічне ціле.  Учень 10 класу нашої школи Бельмега Микола зайняв високий 3 рейтинг серед учасників олімпіади, що дозволило йому отримати диплом ІІ ступеня. Вчитель географії Гавриленко Людмила Анатоліївна приклала значних зусиль для успіху цього учня. Вітаємо!

Для любителів статистики. Тут можна подивитись протоколи

 

Просмотров: 631  | Дата: 06.02.2017 | Комментарии (12)

    Реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2017 року триватиме з 06 лютого до 17 березня 2017 року. Оскільки процедури реєстрації різних категорій осіб мають певні відмінності, пропонуємо ознайомитися з інструкціями щодо реєстрації випускників загальноосвітніх навчальних закладів поточного року, а також випускників минулих років, учнів (слухачів, студентів) професійно-технічних, вищих навчальних закладів. Всі деталі на оновленому сайті    Українського центру оцінювання якості освіти.

Відео для ознайомлення з процедурою реєстрації

 

Просмотров: 390  | Дата: 05.02.2017 | Комментарии (0)

    Відповідно до розпорядження в.о. голови обласної державної адміністрації Олега Стецевича № 54-р від 03.02.2017, 6 лютого 2017 року у Чернівецькій області оголошено  днем жалоби за військовослужбовцями Леонідом Дергачем, Анатолієм Заремським та Марісом Камінським, котрі загинули при виконанні бойового завдання біля міста Авдіївки Донецької області, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України. У цей день у селі Зарожани Хотинського району відбудеться поховання Леоніда Дергача. На знак скорботи за загиблими буде приспущено державні прапори на всій території області. Слава героям Буковини!

 

Просмотров: 532  | Дата: 04.02.2017 | Комментарии (1)

Всіх тих, хто  вдумливо  читає, й долає знань високі мури, -

вас кличе світ літератури!

  Під таким гаслом з  30 січня  по 3 лютого 2017 року в  Дихтинецькій   школі   проходив тиждень  зарубіжної літератури під керівництвом вчителя Лікар Мар'яни Сергіївни. У рамках тижня було проведено заходи, завдяки яким учні поглибили свої знання про творчість зарубіжних письменників. Протягом  п’яти  днів  учні  демонстрували  творчі  здібності, ерудицію,  брали  активну  участь  у  різних  конкурсах  та  вікторинах.  

     Під  час  проведення  заходів  учні  дізнались  багато  цікавого  та нового для себе. Школярі 5-7 класів робили ілюстрації до улюблених творів. 7-Б клас "взяв інтерв'ю" у свого улюбленого літературного героя (переможець - Чвиль Тетяна). 7-А клас показав вміння складати кросворди (переможець - Хрищук Михайло). Проведено також конкурс читців. Учні 10 класу зробили проекти по творчості відомих письменників. Одинадцятикласники взяли участь у написанні творів (переможець - Чев'юк Інна). Молодці!

Додатково фото можна подивитися у нашому фотоальбомі

 

Просмотров: 553  | Дата: 03.02.2017 | Комментарии (2)

   Спорт відіграє велику роль в житті людей. Він зміцнює здоров’я, виховує характер, робить людину сильною і витривалою, загартовує організм. Крім того, заняття спортом піднімає настрій. Хочеться назвати спортсменів школи, для яких спорт займає вагоме місце в житті. Це Троєцький Артур, Бутенко Валентина, Микитчук Дмитро, Прима Богдан, Захарюк Аліна, Іванюк Олександр, Федюк Борис (11 клас), Шміляк Ростислав, Поляк Павло, Шимоняк Христина, Лікар Анна (10 клас), Сиверин Вадим, Євенчук Юрій, Кричун Юрій, Бубряк Микола, Скрипчук Олена (9 клас), Тодосійчук Павло, Ковбиш Богдан М. (8 клас). На рахунку цих учнів є вагомі результати: переможні місця з легкої атлетики, футболу, волейболу, вільної боротьби, тенісу в районі та області. Вдалих Вам стартів! Своїми досягненнями вони завдячують вчителям фізкультури Гаврилащуку Дмитру Васильовичу та Різаку Василю Івановичу.

 

Просмотров: 561  | Дата: 01.02.2017 | Комментарии (4)

   В школі з 23 по 27 січня відбувся тиждень мистецтва. Школярі мали змогу поглибити знання з художньої культури. Вони переглядали кінострічки відомих українських режисерів, слухали твори відомих композиторів, розв'язували кросворди з циклу "Веселкове мистецтво", брали активну участь в оформленні виставки. Ця виставка творчих робіт учнів та зустрічі з викладачами Путильської художньої школи всім дуже сподобалася. В проведенні тижня особливо відзначилися: Скрипчук Владислав, Танасс Іван (9-А клас), Чев'юк Ангеліна (7-А клас). Відповідальною за організацію тижня була вчитель художньої культури Гавриленко Людмила Анатоліївна.

 

Просмотров: 421  | Дата: 30.01.2017 | Комментарии (0)

  Бій під Крутами став символом героїзму молоді у визвольній боротьбі українського народу. Молоді хлопці – студенти, курсанти, школярі – боролися до останнього, аби затримати наступ на Київ більшовицьких військ. Попри чисельну перевагу, більшовики довго не могли зламати опір юнаків. Бій під Крутами став не просто історичною подією, він перетворився на справжню легенду.
Пам’яті героїв Крут присвячено поетичні рядки, художні твори, документальні фільми.
Проте найкращим проявом пошани до подвигу борців за вільну Україну має бути сильна, демократична, мирна й успішна Українська держава, - про це говорилося на годині спілкування в 11 класі, яку провела класний керівник Фреюк Марія Василівна.
Вікіпедія: Бій під Крутами
Недооцінений урок історії. Герої Крут: відео (8 хв.)
Бій під Крутами: відомі й невідомі сторінки

 

 

Просмотров: 567  | Дата: 26.01.2017 | Комментарии (2)

   День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві. Йому передувало підписання Четвертого універсалу Центральної Ради, яким Українську Народну Республіку проголошено суверенною і незалежною державою. Саме в цей день завершився процес об’єднання України. Сьогодні, проблема соборності України є, на жаль, не менш актуальною. Акт возз’єднання УНР та ЗУНР – історичний факт, який показав безсилля будь-яких спроб розз’єднати український народ, протиставити українців один одному. В цей день в нашій школі було проведено тематичну лінійку, яку підготувала та на високому рівні провела вчителька історії Шміляк Алла Дмитрівна з 5-А класом.

         Відео про історію проголошення Соборності України

Просмотров: 498  | Дата: 25.01.2017 | Комментарии (3)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz