Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 47 48 49 50 51 ... 67 68 »

    До 31 січня в Україні триватиме реєстрація на пробне ЗНО. Як і в попередні роки, пробне ЗНО проводиться з метою ознайомлення випускників шкіл та абітурієнтів із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування, робочого місця тощо. Участь у пробному ЗНО є важливою складовою підготовки до тестування. Завдання, що створюються у формі предметних тестів, відповідають програмам зовнішнього незалежного оцінювання, характеристикам та структурі сертифікаційних робіт, а процедура проведення є максимально наближеною до процедури проведення основного ЗНО.

  Вже 16 одинадцятикласників нашої школи з 21 учня (76,2%) зареєструвались для участі в цій процедурі. Детальніше тут.

 

Просмотров: 437  | Дата: 25.01.2017 | Комментарии (1)

  20 січня на базі Путильської гімназії проведено І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Міжшкільного учнівського наукового товариства «Учнівський олімп», який став справжнім святом науки, творчого пошуку. З словами привітань до юних науковців та їх наставників звернувся старший науковий співробітник відді-лення «Гуцульщина» Національного науково-дослідного інституту українознавства та всесвітньої історії І.М.Зеленчук, директор Путильської гімназії Дячук С.М. Завжди відзначалось, що наукове товариство «Творчість» Дихтинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів є одним з кращих, де науково-дослідницькі роботи виконуються на високому рівні та оформляються згідно правил МАНу. 

Нашими учнями були виконані дослідження з історичного краєзнавства, психології, математики, фізики, української літератури. Рішенням компетентного журі І місця отримали роботи Митроняк Інесси, Карабко Наталії, Євенчук Віолети. Ці учні візьмуть участь у ІІ етапі конкурсу. Бажаємо успіхів! Другі місця здобули Чев'юк Інна, Бутенко Валентина, Карапка Олеся. Вітаємо! Молодці!

Просмотров: 649  | Дата: 23.01.2017 | Комментарии (5)

   Протягом століть математика була і залишається воістину універсальною мовою всіх людей, незалежно від статі, віросповідання та культури. У науці, промисловості, бізнесі і в повсякденному житті математика здатна допомогти нам вирішити найскладніші питання. Математика – це свого роду мова, а вчити будь-яку мову краще за все на практиці, а особливо у шкільному віці, під час різних змагань, у тому числі олімпіад. 15 січня 2017 року, на Буковині стартував ІІІ етап Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, першість отримала – олімпіада з математики. Інтелектуальні змагання тривали чотири години.

  Результати олімпіади з математики показали, що учні нашої школи можуть змагатися на рівних з учнями кращих навчальних закладів області. Учениця 9-Б класу Митроняк Інесса отримала високий рейтинг та посіла ІІІ призове місце. Успіх учениці нерозривно пов'язаний з працею її вчительки Грицюк Надії Павлівни. Вітаємо!

 

Просмотров: 605  | Дата: 18.01.2017 | Комментарии (8)

 

   24 грудня 2016 року в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 м.Чернівці відбувся ІІІ (обласний) етап XVII Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика. Члени оргкомітету провели урочистості з нагоди початку ІІІ етапу конкурсу.  Вони наголосили, що конкурс знавців української мови – це не лише творчі змагання учнівської та студентської молоді, а й своєрідна патріотична акція утвердження українського слова. Представники Департаменту побажали присутнім миру та здоров’я, успіхів та перемоги.

    Педагогічний та учнівський колективи школи вітають з перемогою Митроняк Інессу та Чернівчан Юлію, які посіли перше та третє місця відповідно на обласному етапі  цього конкурсу. Вітаємо!!! Шанування вчителям - Амаркулес Марії Богданівні та Бубряк Людмилі Дмитрівні. Подяка батькам за виховання цих дітей.

 

Просмотров: 637  | Дата: 27.12.2016 | Комментарии (2)

  17 грудня  2016 року на базі Чернівецького вищого професійно-технічного училища радіоелектроніки відбулося урочисте відкриття ІІІ етапу VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Цей Конкурс формує майбутню плеяду літературних митців – молодих письменників, журналістів. Талановита молодь, яка досягає найвищих успіхів у інтелектуальних змаганнях всеукраїнського рівня, отримує підтримку з боку держави. Загалом конкурс користується високою популярністю, відзначається високою активністю серед дітей та юнацтва, проходить піднесено й урочисто. Цього року у змаганнях взяли участь близько 8 тисяч буковинських школярів та студентів.

  Вітаємо ученицю 9-Б класу  нашої школи Митроняк Інессу за зайняте третє місце в цьому конкурсі. Молодець!

 

Просмотров: 499  | Дата: 27.12.2016 | Комментарии (2)

    Завершився ІІ етап учнівських олімпіад з базових дисциплін 2016-2017 навчального року. Варто сказати, що учні та вчителі школи добряче попрацювали протягом І семестру цього навчального року.

  Але й результати дуже радують: наші учні здобули 20 перших місць, 4 других місця та 14 третіх місць на ІІ етапі Всеукраїнських олімпіад та 3 перших місця, 1 друге та 8 третіх місць в українознавчих конкурсах. Всього здобуто 50 призових місць з 16 базових предметів та конкурсів. Повністю таблицю переможців можна побачити тут. Що стосується статистики, то найбільше - 6 призових місць школі принесла Митроняк Інесса. По 4 перемоги в Бельмеги Миколи та Кречуна Іллі. По 3 перемоги в Герман Тетяни та  Карабки Наталії. 20 наших представників будуть боротися за призові місця на ІІІ (обласному) етапі. Ці показники  кращі, ніж у минулому році. Запам'ятайте імена цих школярів. Це наші майбутні науковці, інженери, бізнесмени, програмісти, депутати - еліта нашої української нації!  Святий Миколай та дід Мороз обіцяли їм гарні подарунки до свят!

 

Просмотров: 442  | Дата: 27.12.2016 | Комментарии (2)

    В Україні презентовано міжнародний освітній он-лайн проект «10 Minschool».  10MinSchool – це міжнародний інноваційний проект інтернет-навчання, створений для кращого вивчення чи повторення матеріалу. 

10MinSchool – це структуровані лекції українською мовою для особистого навчання учнів 10-х та 11-х класів та підготовки учнів до ЗНО. Відеоуроки повністю відповідають програмам Міністерства освіти та науки України.

Організаторами проекту розроблено безоплатні коди доступу в програму для усіх загальноосвітніх шкіл Чернівецької області. Щоб зайти, натисніть тут.

Пароль для входу ct_dikhtinetcka_zosh

 

Просмотров: 416  | Дата: 14.12.2016 | Комментарии (0)

     27 листопада 2016  року на базі Путильської  гімназії проведено районний конкурс знавців компютерів та офісних програм «Користувач» у двох номінаціях. Учень 9-Б класу нашої школи Бубряк Микола продемонстрував вміння виконувати роботи на комп’ютері та навички працювати над різними проектами в складних графічних додатках. Заявив про себе на конкурсі як учень, який може вважати себе впевненим користувачем ПК. За домашню роботу в створенні стартапу він зайняв ІІ місце, а за роботу в офісних програмах – ІІІ місце в районі. Молодець!

 

Просмотров: 550  | Дата: 05.12.2016 | Комментарии (3)

     Протягом жовтня-листопада цього року в місті Херсон проходив ІV Міжнародний конкурс малюнку «Ілюстрація до народної казки», головним організатором якого став навчально-естетичний комплекс «Художня школа» міста Херсон.  На конкурс надійшло 2182 роботи з 125 навчальних закладів 14 країн світу. Журі визначило 19 медалістів та 211 лауреатів даного конкурсу. Серед призерів ІV Міжнародного конкурсу стала творча робота до казки «Снігуронька» учня 9-Б класу нашої школи Танасса Івана, який нагороджений Дипломом лауреата. Він є учнем Путильської  художньої школи, де займається вже протягом декількох років. (Викладач - Лікар М.В.),

   Путильська художня школа представила на даний конкурс 6 творчих робіт в номінаціях «Літературна казка» та «Народна казка». Свою роботу на конкурс також представляв  учень 9-А класу нашої школи Скрипчук Владислав. Молодці, хлопці!

 

Просмотров: 543  | Дата: 02.12.2016 | Комментарии (2)

   23 листопада 2016 року у Дихтинецькій ЗОШ І-ІІІ ст. пройшло засідання виїзної методичної студії  Чернівецького ОІППО, в якій брали участь методисти районних управлінь освітою Чернівецької області, а також вчителі художньо-естетичного циклу навчальних закладів району. Відбувся майстер-клас з образотворчого мистецтва «Нетрадиційні техніки створення картин». На учасників чекала також авторська майстерня з музичного мистецтва з проблеми «Відродження гри на автентичних народних інструментах». Учні шкіл нашого району грали на різноманітних інструментах, виконували чудові музичні композиції. Після обіду відбулося засідання методичної студії «Нова школа. Простір освітніх можливостей».  Учні нашої школи представили візитку закладу й ознайомили гостей із успіхами та досягненнями школи, продемонстрували щирий патріотизм, непідкупну любов до Батьківщини.

 

Просмотров: 371  | Дата: 24.11.2016 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz