Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 49 50 51 52 53 ... 67 68 »

Просмотров: 386  | Дата: 30.09.2016 | Комментарии (0)

      24 вересня 2016 року о 9:00 у великій актовій залі Чернівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім. Ю.Федьковича вiдбулося відкриття других обласних ігор турніру юних математиків Буковини, присвячених пам'яті члена-кореспондента АН України М. Й. Ядренка. Мета змагань – виявлення, підтримка та розвиток творчого потенціалу обдарованої молоді області, яка має здібності до математики.   Ігри – інтригуючі, цікаві, - за розповідями учасників минулого року, їх чекали цілий рік. 

     В обласних іграх турнiру юних математикiв взяли участь 14 команд з усіх районів області, в тому числі і команда нашого району «Екстремум». В команді троє учнів нашої школи – Куриш Інеса (11 клас, капітан команди), Митроняк Інесса (9 клас), Гнидко Тетяна (8 клас), учениця 10 класу Путильської ЗОШ Корицька Антоніна та учениця 10 класу Сергіївської школи Чопа Ганна.  Керівник команди - вчителька математики Дихтинецької школи Терин Марія Михайлівна. Команда працювала злагоджено, співпраця була дієвою, тому і зуміла максимально зарекомендувати себе під час проведення ігор. Девіз нашої команди «Знати математику – це круто!».

     В загальному підсумку команда Путильщини має друге місце та отримала срібні медалі. Ура! Тренерами при підготовці команди були вчителі-математики нашої школи (Грицюк Надія Павлівна, Терин Марія Михайлівна, Скидан Орися Миколаївна) та вчителі інших шкіл - Кочерган Володимир Миколайович, Чернівчан Жанна Йосипівна і Кимович Марія Олексіївна. Технічну підтримку при складанні алгоритмів та програм надав вчитель інформатики Грицюк Михайло Григорович.

 

Просмотров: 477  | Дата: 24.09.2016 | Комментарии (0)

     

    1 вересня 2016 року  в нашій школі пройшло свято - День знань. Першовересень радо зустрів юних вихованців у стінах нашого навчального закладу. Шкільне подвір’я наповнилося білими бантами, різноколірними букетами, синьо-жовтими барвами прапорів і загальним радісним відчуттям того, що попереду нова сторінка життя — цікава, барвиста і повна нових знань. Особливо цікаво було першокласникам, яких у нас цього року є аж 37. Вони з ще не зовсім зрозумілим їм почуттям трепету, ховаючись за величезними букетами квітів, тримаючись за руки батьків, роблять свій перший крок на великому шляху знань.      Жовто-блакитні кольори та вишиванки  прикрасили святкові майданчики і одяг школярів, підняли настрій та громадянський дух кожного з присутніх.

   В урочистостях взяли участь сільський голова Труфин Микола Власійович, представник районного відділу освіти, молоді та спорту Москаль Любов Юріївна, дирекція школи, вчителі, батьки, громадськість.    Урочиста лінійка розпочалась хвилиною мовчання - вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні, воїнів-земляків, які віддали своє життя за майбутнє України.

   На завершення свята учні долучитися до флешмобу «Вітаємо Україно!».

    З напутніми словами, побажаннями миру та світлого майбутнього учні пішли на перший урок в 2016/2017 навчальному році.

 

Просмотров: 383  | Дата: 04.09.2016 | Комментарии (0)

                           Шановні педагоги, дорогі учні, батьки!

 

    Щиро вітаємо з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

    Бажаємо усім школярам на цьому шляху подолати нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, Ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому - високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.

    Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!

             Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!

Просмотров: 314  | Дата: 01.09.2016 | Комментарии (0)

    В Українському центрі оцінювання якості освіти підбито підсумки проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року та оприлюднено узагальнені результати учасників основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання. У звіті Український центр оцінювання пропонує статистичні дані щодо результатів основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року.

У звіті також подано деперсоніфіковані узагальнені дані про результати зовнішнього незалежного оцінювання на регіональному рівні (область, місто, район, район міста) з кожного навчального предмета.

Матеріали узагальнено за типами загальноосвітніх навчальних закладів, а також відображено статистичні показники щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання випускників поточного навчального року (у розрізі загальноосвітніх навчальних закладів) і випускників минулих років. Детальніше тут.

 

Просмотров: 447  | Дата: 31.08.2016 | Комментарии (0)

 Вітаємо всю велику українську родину з важливим державним святом - 25 річницею Незалежності. Пройшло чверть століття, відколи здійснилася споконвічна мрія українців - бути господарями на своїй прекрасній і чарівній землі. Майже тисячу років, з часів Київської Русі, українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано стільки життів і крові. Впевнені у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим більше ми проникнемося почуттям патріотизму до своєї України. В цей святковий день зичимо Вам міцного здоров’я, щастя, родинного добробуту, душевної рівноваги та впевненості в майбутньому.  Слава Україні!

Новини Буковини та Путильщини

 

Просмотров: 386  | Дата: 23.08.2016 | Комментарии (0)

    12-14 серпня 2016 року в Палаці Культури імені Гната Хоткевича (місто Львів) при підтримці Міністерства освіти та науки України,  Департаменту культури Львівської обласної адміністрації відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс  "Хіт парад-2016". Голова журі - Народний артист України Мар’ян Шуневич.

        Учениця 7-А класу нашої школи Тимуш Оленка (керівники - Шинкарюк Світлана та Матіос Василь)  виконала дві пісні «Грай музико моя» (слова та музика Анастасії Вергели) і «Лелеки» (слова та музика Марти Шпак). Глядачі та журі були зачаровані виступом нашої юної та чарівної конкурсантки і одноголосно присудили їй ІІ місце в другій віковій категорії в номінації естрадного вокалу. Вона була нагороджена дипломом ІІ ступеня та відзначена кубком переможця. 

Вітаємо Оленку, яка і влітку багато працює над собою. Молодець!
  Відеозапис її виступу у Львові.

Просмотров: 413  | Дата: 17.08.2016 | Комментарии (0)

     Комісією, яку очолювала  директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Палійчук  Оксана Михайлівна, здійснено аналіз рейтингових  показників    участі учнів загальноосвітніх навчальних закладів області у ІІІ, ІV етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад  з базових дисциплін  та результатів  учасників Буковинської Малої академії наук  учнівської молоді  у  ІІІ етапі  Всеукраїнського  конкурсу-захисту науково-дослідницьких  робіт  у період з 2013  по  2016 роки.    

   На основі аналізу визначено кращі загальноосвітні навчальні заклади області за результатами роботи з обдарованими та здібними учнями  впродовж  2013-2016 років та затверджено їх  перелік.  

     Для цих шкіл вже виділені  кошти  для зміцнення їх матеріально-технічної бази, зокрема на оновлення  інформаційно-технічного забезпечення навчальних закладів.

    Відрадно, що наша школа також увійшла в цей перелік як краща в районі та одна з кращих в області.  Отримано  додаткові кошти, які допоможуть нам здобути нові перемоги!

              З наказом Департаменту освіти можна ознайомитися тут.

 

Просмотров: 392  | Дата: 09.08.2016 | Комментарии (1)

      15 червня 2016 року в Україні на державному рівні відзначалася 75-річниця нашого земляка, легенди українського кінематографу Івана Миколайчука. Урочистості та фестиваль «На гостини до Івана» – це творчі мистецькі заходи пам’яті й шани видатному кіномитцю, ознаки гостинності та гордості землі батьківської й хати родинної за свого сина. Учасники та гості свята – когорта видатних українських митців, поціновувачі таланту Івана, а також всі охочі завітали до малої батьківщини Миколайчука – на фестиваль його творчості. О 12:00 земляки Івана Васильовича у селі Чортория Кіцманського району радо зустрічали учасників і гостей фестивалю. Очолював делегацію Міністр культури України Євген Нищук. Делегація запізнилася на 40 хвилин, бо в кожному селі Кіцманщини гостей зупиняли та пригощали пампушками та піснями.

 

   Подвір’я родинної садиби ювіляра урочисто приймало гостей з усіх куточків світу, які приїхали на фестиваль. На святі провідні митці українського кіно та представники влади висловили слова глибокої пошани та вдячності пам’яті Івана Васильовича Миколайчука.

    Учні та вчителі нашої та Замогильної школи І-ІІ ступенів з великою шаною і любов’ю ставляться до творчості Івана Миколайчука. Організували поїздку і теж взяли участь в святкуванні ювілею. Ми мали можливість побачити на власні очі, як тисячі людей приходили до музею-садиби митця, щоб віддати йому шану. В книзі відвідувачів музею також залишився наш відгук та великі слова вдячності кіцманській землі, яка виростила такого сина України.

Відеорепортаж з свята дивіться тут

Виступ аматорів  Чернівецького медуніверситету

"Тіні забутих предків"

"Білий птах з чорною ознакою"

"Вавилон ХХ"

Іван Миколайчук. Недокошений лан

Легенда кіно: Іван Миколайчук

Книги життя Івана Миколайчука

 

Просмотров: 864  | Дата: 23.07.2016 | Комментарии (0)

   Про роботу шкільного велогуртка наші кореспонденти вже писали не один раз. Маршрути для гуртківців пролягають по лісах та полонинах, відкривають неповторні краєвиди на мальовничі Карпати. Керівник гуртка - Світлана Сергіївна Казмірук завжди ретельно і творчо планує маршрути гуртківців. Де тільки не побували наші юні мандрівники! Їм підкорились всі навколишні гірські перевали - Джогул, Німчич, Кривопільський, Шурден, Семенчук, Голеча. Не раз учні були  і в багатоденних походах. Показували свої вміння перед гостями з Київської гімназії східних мов №1, семінарі директорів шкіл району.

     А в червні цього року гуртківці привезли дипломи переможців (ІІІ місце) обласного змагання з велотуризму, який проходив у Берегометі Вижницького району. Найкращим гуртківцям було присвоєно відповідні спортивні розряди. Отож, попутного Вам вітру!

 

Просмотров: 406  | Дата: 08.07.2016 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz