Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 50 51 52 53 54 ... 67 68 »

Вітаємо випускників з завершенням основної сесії ЗНО!  

Насамперед, нам хочеться привітати наших випускників 2016 року, які показали свої високі знання на ДПА:

Кречун Любов (українська мова і література), 11 балів;

Різун Людмилу (українська мова і література), 11 балів;

Полудніцина Івана (українська мова і література), 11 балів;

Полудніцина Івана (математика), 10 балів;

Скидана Василя (історія України), 10 балів;

Маковійчук Оксану (українська мова і література), 10 балів;

Фокшек Марину (українська мова і література), 10 балів;

Пантелюк Наталію (українська мова і література), 10 балів.

   Вісім високих результатів наших учнів – це найкращий показник серед шкіл району. Вітаємо випускників та вчителів, які готували цих учнів!

    Вітаємо також всіх, хто подолав пороговий бал і підтвердив свої річні оцінки, отримавши результати на достатньому і середньому рівні. Молодці!

 Тепер учасники можуть роздрукувати Інформаційну картку з результатами тестування, де зазначені результати тестування з усіх предметів, з яких абітурієнти подолали пороговий бал. На інформаційних сторінках учасників тестування розміщено результати з усіх предметів основної сесії. Для цього необхідно скористатися опцією «Сформувати Інформаційну картку», що на персональній сторінці учасника.

   Звертаємо увагу, що Інформаційна картка є додатком до Сертифіката ЗНО. Ці документи необхідно подавати при вступі до вищих навчальних закладів.

 

Просмотров: 455  | Дата: 26.06.2016 | Комментарии (0)

    Для учнів 11 класу дане питання є дуже актуальним, адже у 2016 році абітурієнти зможуть скористатися механізмом подання заяви про вступ до вищого навчального закладу лише в електронній формі. Сайт для подання реєстраційних заяв почне працювати з 11 липня. Це дуже зручно та економить водночас і Ваш час, і Ваші фінанси. Тим більше, що в цьому році можна подати заяви одразу в 15 вузів одночасно. Для початку відкрийте власну поштову електронну скриньку на якомусь сервері, якщо у Вас її ще не було. 

   Для подання електронної заяви вступник має зареєструватись та зазначити такі дані:

адресу своєї електронної скриньки, серію та номер документа про освіту, номер, пін-код та рік отримання сертифіката ЗНО, а також серію та номер документа, що посвідчує особу. Детальні покрокові інструкції читайте тут і тут.

   Будьте уважні, не наробіть помилок при наборі - це важливо!

Найсвіжіші новини вступної кампанії-2016. (Оновлені)

А ще простіше (простіше вже не буває) - процедуру реєстрації можна подивитися на YouTube тут

 

Просмотров: 689  | Дата: 26.06.2016 | Комментарии (0)

    Навчальний рік насправді завершується не святом Останнього дзвоника чи державною підсумковою атестацією, а підведенням підсумків цього року. Саме тоді приходить розуміння, скільки всього було зроблено і скільки ще можна буде зробити в наступному навчальному році. Традиційно такі підсумки підводить директор школи Черкач Петро Ілліч під час звіту перед педагогічним колективом та громадськістю. Цього року звіт відбувся 6 червня о 13:00 в кабінеті української мови та літератури нашої школи. На звіті були присутні педагогічний коллектив, батьки, представники громадськості та районного відділу освіти. Петро Ілліч повідомив присутнім офіційні дані про  успішність учнів, соціальний паспорт школи, особливості харчування школярів у 2015/2016 навчальному році,  розповів про активне шкільне життя в школі протягом року  – успіхи і невдачі. Було окреслено основні завдання школи на 2016/2017 навчальний рік. 

    Педагогічний колектив та громадськість шляхом проведення таємного голосування довірила керувати школою Черкачу Петру Іллічу ще на один рік одноголосно

 

Просмотров: 525  | Дата: 09.06.2016 | Комментарии (0)

     

   

     Спортсмени нашого села Дихтинець 5 червня 2016 року взяли участь в обласних змаганнях на краще спортивне село України, яке пройшло в місті Кельменці. Учасники змагань брали участь в багатьох видах спорту – шашки, шахи, гирьовий спорт, футбол, стрільба, теніс. Відрадно відмітити, що вчителі нашої школи, які теж взяли участь в змаганнях, показали себе якнайкраще.

  Вчитель фізичного виховання Різак Василь Іванович зайняв І місце в області по стрільбі з пневматичної гвинтівки (85 очок із 100 можливих), а педагог-організатор Казмірук Світлана Сергіївна зайняла ІІ місце в змаганнях з шашок.  Молодці!!!

     

 

Просмотров: 551  | Дата: 09.06.2016 | Комментарии (0)

Наприкінці навчального року в нашій школі відбулося радісне і, водночас, сумне свято "Прощавай, початкова школо!"  Тридцять вісім четвертокласників попрощалися зі своїм затишним класом, де пройшли перші роки навчання, зі своєю першою вчителькою, яка стала для всіх рідною. Протягом свята учні згадали, як вперше прийшли до школи, як вчилися читати і писати, лічити і розв'язувати задачки, жартували, співали пісень. Діти щиро подякували своїм батькам за любов, підтримку і допомогу.

Рядки вдячності  приурочили також першим  вчителям - Мельничук Світлані Дмитрівні та Грималюк Марії Юріївні.
Святковий настрій дещо затьмарювався прощанням зі своїм класом і з Нею - найдорожчою - першою вчителькою... Отож, щасливого плавання в Океані Знань!!!

   

 

Просмотров: 475  | Дата: 05.06.2016 | Комментарии (0)

        Ось ми й дочекались літа,
        Перше червня – наша втіха,
        Бо цей день у всьому світі,
        Приурочили нам, дітям!

   Сьогодні Міжнародний День захисту дітей. Це свято потрібне насамперед для того, щоб всі дорослі люди звернули увагу на проблеми та потреби дітей, що живуть поруч з ними. Ось така основна ідея святкування Дня захисту дітей і у нашій школі. Його дуже вдало провела педагог-організатор Казмірук Світлана Сергіївна. Була і концертна програма, і велотурнір, і футбольні змагання, і малюнки на асфальті. А ще, - і це найголовніше,  у нас були столичні гості – учні Київської гімназії східних мов №1, які відпочивають у нашому районі. І господарі, і гості залишились задоволеними знайомством, хоча наші хлопці в футбол програли - 3:1. Хай завжди буде сонце, хай завжди буде мир!

 

Просмотров: 448  | Дата: 01.06.2016 | Комментарии (0)

  24 травня 2016 року о 13:00 в  залі засідань Путильської районної ради проведено районне свято для обдарованих дітей «Крок за кроком», яке  щорічно організовує відділ освіти, районна організація профспілки працівників освіти і науки та районний  методичний кабінет. На святі вшанували кращих учнів району за особливі досягнення в навчанні, спорті, а також їх наставників та тренерів.

    Організатори свята нагородили переможців ІІІ, ІV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та  ІІ, ІІІ етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Буковинської малої академії наук, призерів ІІІ етапу Міжнародного конкурсу з українознавства,  переможців ІІІ етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, переможців спортивних змагань. 

 

  Особливо приємно було бачити серед нагороджених велику кількість школярів нашої школи. ЦеРізун Людмила, Митроняк Інесса, Федюк Петро, Карабка Наталія, Куриш Інеса, Поляк Інна, Космачук Лілія, Хрищук Наталія. Адже 5 призових місць для району із 15 зайнятих принесли наші учні. Круто! А які наші спортсмени - Полудніцин Іван, Торак Сергій, Чвель Іван, Федюк Борис, Довбуш Іван, Федюк Петро.

  Великий внесок у розвиток спорту у нашому селі робить наш сільський голова Труфин Микола Власійович. Дякуємо йому!

 

  Щирі оплески та слова вдячності були адресовані педагогам-наставникам юних обдарувань. Педагогів, які підготували переможців, нагородили за значний особистий внесок у розвиток освіти району, високий професіоналізм, вагомі результати в роботі з обдарованими дітьми. Це і вчителі нашої школи - Амаркулес Марія Богданівна, Бубряк Людмила Дмитрівна, Матіос Наталія Олексіївна, Карапка Олена Миколаївна, Грицюк Михайло Григорович, Труфин Ярослава Василівна, Фрай Людмила Іванівна.   

Щира подяка всім, хто долучився до організації та проведення свята.

   

 

Просмотров: 551  | Дата: 25.05.2016 | Комментарии (1)

25 квітня 2016 року на базі бібліотеки Чернівецького обласного центру естетичного виховання «Юність Буковини» відбувся очний етап обласного конкурсу «Кращий  проект опорного закладу».

Переможці І етапу конкурсу презентували План розвитку загальноосвітнього навчального закладу. Кожен конкурсант  ґрунтовно та змістовно проаналізував стан та перспективи розвитку навчального закладу, окреслив створення умов для забезпечення якості надання освітніх послуг. 

Конкурс оцінювало компетентне журі, яке очолювала директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Палійчук  Оксана Михайлівна. Проект нашої Дихтинецької школи, як опорної, представляла заступник директора Грицюк Надія Павлівна.

За підсумками остаточних результатів  переможцями Конкурсу стали такі заклади:

1 місце – Глибоцький район Глибоцький ліцей;

2 місце – Кельменецький район Кельменецький ліцей;

3 місце – Хотинський район Хотинська гімназія.

4 місце – Кіцманський район Мамаївський ЗНЗ №2;

5 місце – Новоселицький район Мамалигівська ЗОШ; 

6 місце – Вижницький район Мигівський НВК;

7 місце – Путильський район Дихтинецька ЗОШ;

8 місце – Новоселицький район Новоселицька гімназія;

9 місце – Сторожинецький район Сторожинецька районна гімназія;

10 місце – Сокирянский район Романковецька гімназія;

11 місце – Заставнівський район Заставнівська ЗОШ;

12 місце – Глибоцький район Коровійська ЗОШ;

13 місце – Герцаївський район  Герцаївський ліцей;

14 місце – Глибоцький район Волоківська ЗОШ.

 

   Між першими трьома школами-переможцями буде розподілено 5,5 мільйони гривень на їх розвиток. Шкода, що нашій школі нічого не виділилось. Правда? Але, надії не втрачаємо. Чому? Читайте тут.

 

Просмотров: 510  | Дата: 12.05.2016 | Комментарии (0)

    6 травня, в день святого Юрія Переможця, відбувся ХІХ Зліт обдарованої учнівської молоді Гуцульщини. Прибули на нього кращі представники Вижницького, Косівського, Путильського, Надвірнянського, Верховинського, Рахівського, Коломийського районів та м. Яремче. Членів делегацій нараховувалось більше 150 чоловік. Відкрив зліт член-кореспондент АПН України, Народний вчитель України Лосюк Петро Васильович. Виступали представники районів, громадських організацій. Слово мав також Народний депутат України Іван Петрович Рибак.

   Основна частина дійства відбувалася на базі Дихтинецької школи, де діти мали можливість виступити зі своїми дослідницькими роботами в десяти різних номінаціях. Учні також могли відвідати майстер-класи, оглянути цікаві виставки, поділитись досвідом науково-дослідницької діяльності. Гості захоплено розглядали інтер’єри школи, оформлення кабінетів, навколишні гірські краєвиди. Головне, що погодні умови були сприятливими до проведення цього заходу.  Цікавою для учасників зльоту також була екскурсія в музей Юрія Федьковича в Путилі. Зліт завершився врученням нагород кращим з кращих та грандіозним концертом юних талантів. Наша учениця Куриш Інесса була нагороджена дипломом І ступеня за її виступ в номінації «Історія». До зустрічі через рік на Вижниччині!

  Всі деталі Зльоту можна прочитати на сайті Путильського відділу освіти.

 

Просмотров: 479  | Дата: 06.05.2016 | Комментарии (0)

  5 травня тестуванням з української мови і літератури розпочинається основна сесія ЗНО 2016 року. 

На інформаційних сторінках учасників уже розміщені запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання для проходження тестування з української мови і літератури, математики, історії України. Запрошення роздруковані і знаходяться в Ваших конвертах разом з сертифікатом. Рекомендуємо заздалегідь ознайомитися з маршрутами доїзду до пунктів проведення ЗНО, що розміщені на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Допуск учасників до пунктів тестування відбуватиметься тільки за наявності таких документів:

  • сертифікат ЗНО;
  • паспорт;
  • запрошення-перепусткa для участі в ЗНО.

Подробиці тут.

 

Просмотров: 432  | Дата: 04.05.2016 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz