Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 52 53 54 55 56 ... 67 68 »

   27 лютого 2016 року, на базі Багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей стартував І тур ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. 

Заступник директора Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області Галина Руда привітала переможців ІІ етапу олімпіади з хімії та побажала учасникам максимального комфорту, впевненості у собі, чесного, справедливого оточення та результативності. «Бажаю вам не зупинятися на досягнутому, не боятися труднощів. Адже ви всі молоді і впевнені у собі, ви маєте навчитися переконувати інших у своїй правоті. Старайтеся, експериментуйте, творіть і вивчайте».

 

     

Голова журі, професор ЧНУ імені Ю. Федьковича, доктор хімічних наук Петро Михайлович Фочук сказав: «За останні роки стався величезний прогрес у науці. Якби не досягнення хімії, математики, фізики – цього б не було. У вас це все попереду: нові відкриття, експерименти, дослідження. Але для цього необхідно наполегливо працювати як в школі, так і в університеті. Бажаю вам сьогодні успіху! Хочу щоб ваша боротьба була чесною, не було ніяких непорозумінь, а оргкомітет і члени журі, у свою чергу, зроблять все для цього можливе».

      А найголовнішна і найприємніша новина полягає в тому, що учень         11-А класу Федюк Петро та учениця 8-А класу Хрищук Наталія зайняли ІІІ місця. Це великий успіх, адже за звання найкращих хіміків боролися 70 учнів із загальноосвітніх навчальних закладів області, з-поміж яких учні Чернівецьких ліцеїв та гімназій хіміко-біологічного напрямку. Оце нахімічили Петро і Наталія! Молодці! Щира подяка вчительці хімії Карапко Олені Миколаївні.

      Петрові бажаємо 200 балів на ЗНО з хімії!

 

Просмотров: 405  | Дата: 02.03.2016 | Комментарии (0)

   26 лютого 2016 року на базі Чернівецького професійного машинобудівного ліцею відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури.

   Основними завданнями учнівської олімпіади з української мови та літератури є стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді, виявлення та розвиток обдарованих дітей, реалізація здібностей талановитих учнів, формування творчого покоління молодих науковців та практиків.

    У змаганні взяли участь 89 учнів 8-11 класів навчальних закладів Чернівецької області, серед яких – 23 восьмикласники, 22 учні 9 класу, 23 – 10 класу, 22 – одинадцятого.

     Не можемо стримати радості та гордості за нашу ученицю 11 класу Різун Людмилу, яка зайняла І місце! Уявляєте собі - перше місце в області!!! 

   Дякуємо її мамі, Ярославі Миколаївні,  вчителям Матіос Наталії Олексіївні (Дихтинецька ЗОШ І-ІІІ ст.) та Штефуряк Наталії Дмитрівні (Усть-Путильська ЗОШ І-ІІ ст.) за ту велику любов, яку вони прищепили Людмилі до вивчення української мови! Бажаємо удачі на ЗНО - 200 балів!

 

Просмотров: 370  | Дата: 01.03.2016 | Комментарии (0)

   20 грудня 2015 року в нашому районі був проведений  районний конкурс з українознавства. (Українознавство — галузь гуманітарних знань, орієнтована на вивчення економічної, політичної, соціальної, культурної, історичної проблематики України, а також життя української діаспори за кордоном.) В конкурсі взяли участь 38 учнів з 12 закладів освіти району.

Відрадно, що майже  всі учасники конкурсу на високому рівні справились з тестовими завданнями. В  підсумковому наказі районного відділу освіти підкреслено, що протягом останніх трьох років стабільно успішними є виступи учнівської команди Дихтинецької загальноосвітньої школи (керівник - Амаркулес Марія Богданівна).

  В наказі особливо відзначено учнів нашої школи Митроняк Інессу Павлівну (8 клас), та Різун Людмилу Василівну, ученицю 11 класу, які зайняли перші місця. Також відзначено ученицю 10 класу Бутенко Валентину Сергіївну, яка зайняла ІІ місце.

    А вже 21 лютого 2016 року пройшов третій етап конкурсу в м.Чернівці. Учні добились великого успіху - Митроняк Інесса здобула І місце, а Різун Людмила - ІІІ місце. Оце молодці! 

Дякуємо Вам за Вашу працю, діти! Велика шана Марії Богданівні!

 

Просмотров: 624  | Дата: 24.02.2016 | Комментарии (1)

 

    18-19 лютого на базі Чернівецької гімназії №6 пройшов III етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики. «Вітаємо вас, майбутніх приборкувачів електроніки, справжніх дослідників протонів і бажаємо вдалого іспиту», – звернулася до учасників олімпіади Ганна Володи-мирівна Скрипська, завідувач науково-методичного центру природничо-математичних дисциплін Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області;.

    В.М.Крамар, голова журі, закликав учнів не зупинитися на сьогоднішньому результаті: «Закликаю вас із більшою ініціативністю вивчати цей предмет. Фізика – це наука про природу, яка нас оточує. Нехай ваш інтерес до предмета переросте у професійну діяльність, для цього у вас є все необхідне: вчителі, які прикладають багато зусиль, комп‘ютерні технології, Інтернет-ресурси».

Всього в олімпіаді взяли участь 71 учасник. Олімпіада проходила упродовж двох днів і передбачала три тури: письмовий (теоретичний), демонстраційний та експериментальний.

До нашої загальної радості учениця 8 класу нашої школи Митроняк Інесса зайняла ІІІ місце. Ура! Ще одна перемога!

Протокол засідання фахового журі з фізики можна побачити тут.

 

Просмотров: 496  | Дата: 23.02.2016 | Комментарии (0)

      Міністерством освіти і науки затверджено орієнтовні вимоги до проведення державної підсумкової атестації учнів у системі загальної середньої освіти у 2015/16 навчальному році, якими визначено зміст і особливості проведення шкільних іспитів у цьому навчальному році.

Відповідний наказ підписано міністром освіти Сергієм Квітом. 

     Документом визначено, що ДПА учнів 4-х класів відбудуться з 12 по 21 травня з трьох предметів: української мови, літературного читання та математики.

    Учні 9-х класів з 1 по 8 червня складуть ДПА з української мови, математики та предмета за вибором навчального закладу.
Всі диктанти для ДПА 9 класу тут.

     У 2016 році ДПА учнів 11-х класів є обов’язковою з трьох навчальних предметів для всіх випускників. 5 травня у пунктах проведення ЗНО відбудеться тестування з української мови у формі зовнішнього незалежного оцінювання. 11 травня та 13 травня у пунктах ЗНО будуть проведенні тестування з математики та історії України.

20 травня у навчальних закладах, за завданнями Міністерства освіти і науки України, відбудеться ДПА з іноземної мови.

Повністю наказ МОН № 94 від 08.02.2016 року читайте тут

 

Просмотров: 417  | Дата: 19.02.2016 | Комментарии (0)

       14 лютого - свято закоханих всього світу. День Святого Валентина - це  день, який завжди наповнений ніжністю і романтикою. У цей день особливо хочеться висловити всі ті почуття, які боїшся сказати найдорожчій і близькій людині в звичайний день. Вітаємо!!!

 

Просмотров: 379  | Дата: 14.02.2016 | Комментарии (0)

   6 лютого у селі Банилів Вижницького району відбувся Міжобласний турнір з вільної боротьби пам’яті Танасія Андрича, який ось уже чотири роки поспіль збирає талановиту і перспективну спортивну молодь. Збірна борців  Путильського району  під керівництвом тренера-викладача  Путильської РДЮСШ відділу освіти Прокоп'юка С.Ю. взяла участь в цьому турнірі. Головними вболівальниками і спонсорами команди Путильщини виступили вчитель фізичного виховання Різак Василь Іванович та сільський голова Труфин Микола Власійович. Змагалися 133  юних борці з Чернівецької, Хмельницької, Івано-Франківської областей та республіки Молдови, серед яких були  срібні та бронзові призери України.  

  Наш район представляли  борці Дихтинецької, Замогильної та  Путильської ЗОШ. П`ять наших борців, вигравши поєдинки, пройшли у фінал. У фіналі  учень Замогильної школи Рильчук Давид  виборов  I місце у ваговій категорії 46 кг. У напівфіналі учень Дихтинецької школи Ларіон Іван - III місце у ваговій категорії 33 кг, а учень Замогильної школи Рильчук Веніамін - III місце у ваговій категорії 27 кг. Перчик Олександр, Перчик  Роман  (Путильська ЗОШ) та Чвиль Іван (Дихтинецька ЗОШ)  посіли  IV місце у своїх категоріях. Переможці та призери змагань нагороджені медалями, кубками та грамотами. Це круто, хлопці!!!

 

Просмотров: 443  | Дата: 11.02.2016 | Комментарии (0)

        Наприкінці січня місяця на базі Путильської гімназії проведено І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Міжшкільного учнівського наукового товариства «Учнівський олімп», який став справжнім святом науки, творчого пошуку. На цьогорічний конкурс було представлено 52 науково-дослідницькі роботи.

 На захисті науково-дослідницьких робіт юні науковці демонстрували вміння представляти, аргументувати свої судження, дискутувати, вести дебати, доводити свою правоту, ставити питання, розв’язувати проблемні ситуації. Такі публічні виступи сприяють розвитку комунікативних навичок і є гарною підготовкою учнів до подальшого навчання.

                     Учні нашої школи (об’єднання «Творчість») представляли 4 роботи:

 «Святі почуття, закладені в молитву» (Різун Людмила, 11 кл.)

«Синдром національного божевілля або роман Ліни Костенко «Записки сАмашедшего» (Шпанюк Мар'яна, 11 кл.)

«Історія однієї буковинської родини протягом ХХ століття» (Куриш Інеса, 10 кл.)

«З любові до рідного краю народжується духовне і тілесне здоров'я» (Космачук Лілія, 11 кл.)

В підсумковому наказі районного управління освіти говориться про якісно підготовлені науково-дослідницькі роботи дихтинецьким  науковим товариством "Творчість". 13 лютого відбудеться конкурс-захист робіт у м.Чернівці. Успіхів Вам!

Просмотров: 388  | Дата: 09.02.2016 | Комментарии (0)

       6 лютого в м. Чернівці відбулася обласна олімпіада з екології. Старшокласники шкіл області на учнівскій олімпіаді представляли різноманітні проекти, що стосуються  організації екологічного моніторингу природних екосистем;  аналізували вплив людини на екосистеми та їхні компоненти, вивчали динаміку розвитку природних співтовариств; піднімали питання охорони лісів як унікальної екосистеми і рекреаційної зони, раціональне використання лісових багатств, захист біорізноманіття в лісових співтовариствах, проблеми збереження і раціонального використання лікарських та харчових дикоростучих рослин.

    Учениця 11 класу нашої школи Космачук Лілія виготовила спеціальний постер для виступу, який дуже сподобався членам журі. А її проект «Алелопатична активність прижиттєвих виділень рослин» в цілому зайняв ІІІ місце в області.

          Вітаємо Лілю та її керівника Труфин Ярославу Василівну! 

 

Просмотров: 376  | Дата: 09.02.2016 | Комментарии (0)

 

 

   

 

 

   6 лютого 2016 року, в м. Сторожинець відбувся V регіональний фестиваль-конкурс мистецтв "Джерело надій". Основним заходом цього фестивалю є конкурсна програма, в якій беруть участь найкращі колективи України: солісти-вокалісти, солісти хореографічного жанру, вокальні, музичні, хореографічні, театральні ансамблі, колективи естрадного та фольклорного жанру. Фестиваль покликаний створювати для дітей можливості творчого спілкування, виявляти нові таланти, знайомити їх зі зразками національної культури та мистецтва нашої країни.   Відрадно сказати, що учениця 6-А класу Тимуш Оленка взяла участь в цьому фестивалі в номінації «Естрадний вокал» і була нагороджена дипломом ІІ ступеня. Це наша майбутня зірка естради! Молодець!

 

Просмотров: 425  | Дата: 07.02.2016 | Комментарии (1)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz