Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 43 44 45 46 47 ... 67 68 »

До уваги тих, хто мріє стати студентом вищого навчального закладу! Увага!

У 2017 році для подання електронної заяви вступник повинен зареєструватись на інтернет-сайті за електронною адресою: http://ez.osvitavsim.org.ua (Реєстрація електронних кабінетів вступників та завантаження до електронних кабінетів додатків до документів про повну загальну середню освіту починається 29 червня та закінчується о 18 год. 00 хв. 25 липня 2017 року).

Під час реєстрації на сайті електронного вступу вступник має зазначити такі дані:

  • адресу електронної пошти, до якої має доступ;
  • номер, пін-код та рік отримання сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  • серію та номер атестата про повну загальну середню освіту;
  • середній бал додатка до вказаного атестата, обчислений за 12-бальною шкалою з округленням до десятих частин бала.

 

      Приготуйте сканкопії додатка документа про освіту та своєї фотографії, бо, вступник також завантажує скановану копію (фотокопію) додатка до документа про повну загальну середню освіту та кольорової фотокартки розміром 3х4 см, що буде подаватись до вищого навчального закладу.

Після заповнення зазначеної інформації проводиться перевірка даних вступника та у разі збігу даних у документах вступник отримує логін та пароль для доступу до особистого електронного кабінету.

Повністю інформація тут. (За матеріалами сайту Освіта.ua)

 

Актуально: В зв'язку з великим перевантаженням вищевказаного сайту для  вступників у перші дні його роботи, найкраще проводити електронний вступ в нічний час (орієнтовно о третій ночі)

Просмотров: 576  | Дата: 04.07.2017 | Комментарии (0)

 

    Ось і залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Залишились в минулому контрольні роботи, суворі вчителі, ЗНО та ДПА. Попереду - доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди зостануться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний вечір. 24 червня 2017 року відбулось хвилююче прощання зі школою – випускний вечір для учнів 11 класу. Цього дня випускники отримали документ про здобуття повної загальної середньої освіти. Зі школи випущено 21 учня. Із них двоє випускників за високі досягнення у навчанні нагороджено золотими медалями. Це Герман Тетяна та Куриш Інеса. Лише раз у рік площадка біля нашої школи збирає таку кількість вродливих дівчат та ставних хлопців, котрі немов завдяки помаху чарівної палички за одну ніч перетворились із звичайних школярів у шикарних леді та елегантних  джентльменів.

      Навіть природа цього дня скорегувала свої плани і вирішила не псувати випускникам свята. Учасники та гості свята не забули, що сьогодні вони мають можливість жити, вчитися і радіти завдяки мужності воїнів, котрі віддали свої життя в АТО заради майбутнього. Хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували пам'ять полеглих патріотів. Зі святом, із успішним закінченням школи та вступом у доросле життя випускників привітали директор школи Черкач Петро Ілліч, заступники директора, батьки, вчителі, класні керівники. Хлібом-сіллю на вишитому рушникові, благословляючи у світлу путь, проводжали випускників у доросле життя їхні батьки. Ніжними переливами зазвучала для випускників мелодія шкільного прощального вальсу. Кружляючи у танці, красуні-дівчата та змужнілі хлопці прощалися зі школою, з учителями, з однокласниками.  Прощалися зі своїм безтурботним дитинством. А воно різнобарвними кульками летіло вгору, аж доки не розтануло у небесній далині...
Просмотров: 563  | Дата: 25.06.2017 | Комментарии (0)

Рекомендації, як правильно та найкорисніше для власного здоров'я

провести літні канікули.

Просмотров: 668  | Дата: 11.06.2017 | Комментарии (0)

    В нашій школі 26 травня, як і по всій Україні, продзвенів останній дзвоник. Хоча погода була дощовою, проте це не завадило атмосфері доброго та оптимістичного настрою, який панував на святі. Були пошановані всі переможці олімпіад, конкурсів, спортивних змагань. Відмінники навчання отримали похвальні листи за своє сумлінне відношення до шкільної науки. Завдяки спонсорам, учні, які особливо проявили себе на обласному, Всеукраїнському та міжнародному рівнях, отримали грошові винагороди. Найбільшу премію в розмірі 1000 гривень отримала учениця 9-Б класу Митроняк Інесса. Всім сподобався заклик, висловлений з трибуни заступником директора з навчально-виховної роботи Грицюк Н.П.: "Гайда на канікули!"

   Бажаємо випускникам успішно скласти ЗНО і ДПА, а всім іншим школярам 1 вересня з новими силами прийти до школи і продовжувати здобувати знання. Отож, канікули розпочинаються!

 

Просмотров: 448  | Дата: 28.05.2017 | Комментарии (0)

   Квітами та запальними вітальними мелодіями гурту «Карпатська тайстра» 24 травня зустрів Будинок культури с.Сергії юних талантів Путильщини і їх наставників для проведення районного свята «Крок за кроком». Діти були запрошені на свято вшанування переможців, свята її величності Науки, свята Таланту, на якому відзначали найкращих учнів і вчителів, які гідно представили наш район на обласних та Всеукраїнських предметних олімпіадах та конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт БМАН.

    Дуже приємно, що нашу ученицю Митроняк Інессу було відзначено і за III місце на обласній олімпіаді з математики, і за І місце на обласній олімпіаді з української мови, і за ІІІ місце на Х Міжнародному конкурсі з українознавства, і за перемогу в конкурсі П.Яцика. За перемоги були відзначені також Бельмега Микола (ІІ місце з географії), Микитчук Іван (ІІІ місце з історії), Танасс Іван (ІІІ місце з трудового навчання), Чернівчан Юлія (конкурс ім. П.Яцика). Відрадно відмітити, що п'ять переможних місць на обласних учнівських олімпіадах із чотирнадцяти, які були завойовані учнями району, принесли саме дихтинецькі школярі.  Також були пошановані вчителі-наставники: Грицюк Надія Павлівна, Амаркулес Марія Богданівна, Гавриленко Людмила Анатоліївна, Бубряк Людмила Дмитрівна, Грицюк Михайло Григорович, Кречун Микола Терентійович, Фокшек Віталій Васильович. Вітаємо всіх! ФОТОАЛЬБОМ

                                      

 

 

Просмотров: 514  | Дата: 25.05.2017 | Комментарии (0)

    Вишиванка – це наша національна гордість. Відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, з роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини. 18 травня в нашій школі відбувся День вишиванки. Дрес-кодом дня була вишиванка, і вся школа замайоріла різнобарвними візерунками української вишивки.

   В акції взяли участь не лише учні, а й усі вчителі та персонал школи. Проведення цього свята продемонструвало, що вихованці школи разом зі своїми батьками відчувають себе справжніми українцями та налаштовані на збереження культури, звичаїв й традицій свого народу.

(На фото наші першокласнички)

 

Просмотров: 497  | Дата: 18.05.2017 | Комментарии (0)

   5 травня на Вижниччину з’їхались делегації із семи гуцульських районів, щоб продемонструвати свої таланти, досягнення та й просто поспілкуватися. Отож ХХ ювілейний зліт обдарованої молоді Гуцульщини відбувся на базі Мигівського НВК. В ньому взяло участь 187 учасників з різних куточків гуцульського регіону. Нашу школу з своїми науковими дослідженнями представляли дві учениці 10 класу. Це Карабка Наталія, яка презентувала роботу під назвою "Особливості використання якісних задач з фізики в школі" (керівник – вчитель фізики Фрай Л.І) та зайняла ІІ місце. А Євенчук Віолетта, представляючи роботу "Золоте колосся живописного мистецтва Тараса Шевченка-художника" (керівник вчитель української мови та літератури Матіос Н.О.), виборола почесне І місце. Вітаємо переможців!!!

 

Просмотров: 433  | Дата: 15.05.2017 | Комментарии (0)

     З прес-конференції міністра освіти Лілії Гриневич 12 травня 2017 року у місті Львові: "Цьогорічні результати ЗНО будуть множити на три коефіцієнти: регіональний, галузевий та сільський. Цього року запроваджені так звані регіональний, галузевий та сільський коефіцієнти. Це означає, що конкурсний бал буде домножуватись на коефіцієнт. Цими коефіцієнтами ми хочемо збалансувати кількість вступників по всіх регіонах України. Не може бути так, що всі вступають тільки в одне місто Київ. Одним зі стимулів обирання інших міст є регіональний коефіцієнт. Якщо діти вступають до Києва, то їхній коефіцієнт 1. Якщо до Дніпра, Львова, Одеси, Харкова – 1,01, якщо до Донецької чи Луганської областей, переміщених ВНЗ, то їх коефіцієнт 1,03. Окрім цього, є і сільські коефіцієнти: конкурсний бал дітей, що навчаються в сільських населених пунктах, буде домножатись на 1,02." Детальніше інформацію про прес-конференцію міністра можна прочитати тут.

 

Просмотров: 424  | Дата: 15.05.2017 | Комментарии (0)

    В Україні віднедавна 9 травня відзначається як День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років.

   Офіційним символом святкування Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, як і Дня пам'яті та примирення, є квітка червоного маку - загальноприйнятий у світі символ відзначення пам'ятних днів Другої світової війни. В Україні використовується у власній стилізації, розробленій харківським дизайнером Сергієм Мішакіним. Гаслом обидвох пам'ятних днів є "1939-1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо". З нагоди відзначення Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні майже у всіх населених пунктах України відбулися церемонії святкування  покладалися квіти до меморіалів Слави, присутні вшановували пам’ять загиблих хвилиною мовчання, лунали урочисті салюти. Також відбувалися траурні панахиди пам’яті тих, хто відстояв мирне небо над нашою головою.
Детальніше читайте на УНІАН,

 

Просмотров: 571  | Дата: 08.05.2017 | Комментарии (0)

     Ми гордимося своїми випускниками! Гордимося тими, хто любить свій край, свою малу Батьківщину, людей свого краю. До таких випускників належить Хрищук Аліна Василівна, випускниця Дихтинецької школи 2013 року. Зараз вона успішно навчається на четвертому курсі відділу журналістики філологічного факультету Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича. Нещодавно Аліна власноруч створила репортаж "Успіх - бути почутим" до радіопередачі циклу «Акценти», яка прозвучала на обласному радіо «Буковина» ввечері 5 травня 2017 року. Передача називається «Він надихає односельчан музикою» і присвячена творчості нашого односельця Миколи Макаровича Гулея.  Спрямувала свої думки, почуття на моральні цінності особистості і показала особливий взаємозв’язок пересічної людини зі світом музики. Лише з нею.. Він у свої 74 – ще той легінь! Дід Микола та його пані Музика...

Історія їх кохання довжиною в життя. Історія, що надихає…

Передачу можна послухати, натиснувши тут.

 

 

Просмотров: 549  | Дата: 07.05.2017 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz