Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 28 29 30 31 32 ... 67 68 »
 
Просмотров: 482  | Дата: 07.03.2020 | Комментарии (0)

 

Просмотров: 252  | Дата: 06.03.2020 | Комментарии (0)

   З давніх-давен на нашій українській землі образ довгожданої весни уособлювала гарна молода дівчина з вінком квітів на голові. Народний образ весни - це образ краси, сили і надії. Першим і по-жіночому особливим місяцем є березень. Він, як мовиться в народі, й усміхнеться, і заплаче, і ошкіриться крутим норовом.

    Тому напередодні березня ми зібрались своєю шкільною вчительською родиною, щоб вшанувати жінку-матір, бабусю, сестричку - всіх жінок на Землі. В  школі було проведено конкурс "Нумо, дівчата!" між двома чарівними командами вчителів, капітанство яких очолили Євенчук О.І. (команда "39-40") і Шміляк А.Д. (команда "Коліжанки"). На учасниць чекали різноманітні конкурси, в яких вони себе зуміли показати не тільки як досвідчені педагоги, а ще як мудрі, обізнані в науці, музиці, літературі, мистецтві, жінки. Дві команди гідно себе представили і спробували себе у різних образах та жанрах.

   Це були надзвичайно гарні та цікаві виступи, які зачарували не тільки журі, але й весь зал. Тому, між двох талановитих команд, неможливо було обрати кращу. Адже дві команди неймовірно талановито зіграли. І, звичайно ж, перемогла дружба. Ведучими свята стали Савчук М.М. та Лікар М.С. Ми пишаємося,що в нашій школі є такі багатогранні та талановиті особистості. Дякуємо за участь та за нотку щастя і радості, яку ви нам подарували.

(статтю написала педагог-організатор Лікар М.С.)

 

Просмотров: 249  | Дата: 02.03.2020 | Комментарии (0)

     Талановитих дітей в Дихтинецькій школі багато. Хтось гарно малює, хтось грає на скрипці чи цимбалах, а дехто не уявляє себе без науки. Захоплення предметом неможливе без конкурсів, олімпіад, проектів МАН тощо. Олімпіада допомагає учням стати більш самостійними, впевненими, дає реальний шанс оцінити рівень своїх знань за межами класу, а також шанс перевірити рівень своєї самостійності. Завдяки олімпіадам у дітей з’являється багато нових друзів та знайомих. Під час участі в олімпіадах виробляються навички пошуку інформації, її швидкого опрацювання, розширюється кругозір, кристалізується відповідальність.

Є мудрий вислів: «Геній це – 99% старанності і тільки 1% таланту…». Якщо запастися терпінням і виявити старання, то посіяні насіння Знання неодмінно дадуть добрі сходи.

   У цьому році учасник ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії Бідоча Павло показав гарний результат, виборовши призове ІІІ місце. Бажаємо Павлові успіхів, натхнення, ніколи не зупинятися на досягнутому, не розчаровуватися.

Не можна, кажучи про всі ці досягнення, не згадати про вчителя, адже саме завдяки його невтомній праці ми маємо такі результати. Це вчитель історії Фокшек Віталій Васильович. Вітаємо!!!

 

Просмотров: 292  | Дата: 18.02.2020 | Комментарии (0)

Любов підносить серце над землею
І робить дивовижні чудеса.
Стає людина зовсім інша з нею,
Тоді в її душі живе краса.
Тоді в душі троянда розцвітає,
Співає у душі тоді весна!
Любов людська велику силу має,
Зцілити може й оживить вона.

14 лютого - День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання. У нашій школі у цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Сьогодні також можна приділити більше уваги, потурбуватися про близьких та друзів…

    Школярі активно вітали одне одного зі святом валентинками. Було проведено цікавий конкурс для старшокласників, на якому обирали  найромантичнішу пару. За це звання змагалися 7 чудових пар — змагалися своєю активністю, неповторністю, закоханістю, уважним ставленням до своєї половинки. Для учасників було підготовлено 8 цікавих конкурсів, у яких вони відповідали на різноманітні запитання стосовно своєї другої половинки, описували різні ситуації, співали та танцювали. Переможцями ж стали Маковійчук Василь та Дудка  Олеся. Різноманітні конкурси, веселі забави, чарівні танці, мелодійні пісні створили атмосферу радості й тепла. Активісти школи організували запальну дискотеку, на якій школярі, дарували краплинку своєї доброти, любові та турботи іншим. Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання. Святкову атмосферу також допомогли створити зірочки нашої школи Євенчук Лілія та Сорохан Іванна, які своїм співом зачарували весь зал. Вітаємо переможців! Підготували таке романтичне дійство заступник директора з виховної роботи Савчук Марія Миколаївна та педагог-організатор Лікар Мар'яна Сергіївна.

 

 

Просмотров: 389  | Дата: 16.02.2020 | Комментарии (0)

 

Просмотров: 292  | Дата: 09.02.2020 | Комментарии (0)

 
                  ДО УВАГИ БАТЬКІВ ТА УЧНІВ!
Відповідно до листа Департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 04.02.2020 № 01-31/372  «Про ускладнення погодних умов» та протоколу Путильської районної комісії ТЕБ та НС від 05.02.2020 року №1 встановлюється, що у зв’язку із складними погодними умовами з 6 по 7 лютого 2020 року скасовано навчання у  загальноосвітніх навчальних закладах Путильського району.
      Навчання може розпочатися вже у понеділок, 10 лютого.

 

Просмотров: 444  | Дата: 05.02.2020 | Комментарии (0)

   31 січня–01 лютого 2020 року на базі Багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (технологій). Метою проведення І-ІІ етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (технології) є: пошук, підтримка та розвиток творчого потенціалу обдарованої учнівської молоді; В олімпіаді брали участь учні 9-х класів (43), 10-х класів (33), 11 класів (31), всього – 107 учасників. Під час відкриття Олімпіади з вітальними словами виступив Крамар Валерій Максимович - доктор фізико-математичних наук, професор, голова журі, член оргкомітету.

Учні 10-х класів виконували комплексну роботу, дівчата шили жіночі аксесуари (косметичку), хлопці виготовляли пристосування для шкільної майстерні, 11 класи - захищали проекти (домашнє завдання), виконували комплексну роботу (підставку під вазони).

 Всім учителям та учням нашої школи було приємно побачити у протоколах переможців нашого десятикласника Данка Олександра, який посів ІІІ місце. Вчительський та учнівський колективи вітають Тебе, юначе! Молодець! Надзвичайно багато зусиль приклав до цієї перемоги вчитель технологій Кречун Микола Терентійович! Вітаємо Вас також!

 

 

 

Просмотров: 619  | Дата: 04.02.2020 | Комментарии (0)

    26 січня 2019 року на базі Багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей пройшов ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології. Метою проведення змагання є розвиток екологічної компетентності молодого покоління та виявлення готовності учнів до ініціативної творчої діяльності екологічного спрямування. В урочистому відкритті олімпіади взяли участь Оксана Іванівна Гринюк, начальник відділу інклюзивної, спеціальної, позашкільної освіти та виховної роботи Департаменту освіти і науки ЧОДА; Раца Олена Анатолівна, головний спеціаліст відділу інклюзивної, спеціальної, позашкільної освіти та виховної роботи Департаменту освіти і науки; Марія Михайлівна Федоряк, професор кафедри екології та біомоніторингу Інституту біології, хімії та біоресурсів ЧНУ ім.Ю.Федьковича, доктор біологічних наук, голова журі; Ірина Віталіївна Чорна, методист НМЦ природничо-математичних дисциплін ІППОЧО, відповідальний секретар; Семенюк Марина Костянтинівна, директор Багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей. У олімпіаді з екології взяли участь 18 учнів десятих класів та 20 учнів одинадцятих класів.

Олімпіада з екології відрізняється від інших учнівських олімпіад, адже передбачає проведення практичного туру у формі публічного захисту проектів, виконаних учасниками змагань за індивідуальними темами. Тож після виконання письмових завдань на учнів чекають виступи з доповідями, наукова дискусія з членами журі. Під час оцінювання враховується оригінальність, науковість, ґрунтовність та практичність виконаних проектів.

Марія Поленчук, учениця 10-А класу, виконала всі умови цієї олімпіади, успішно захистилася, розв'язала тести та завоювала ІІІ місце. Керівник роботи - Труфин Ярослава Василівна, вчитель - Савчук Марія Миколаївна. Вітаємо всіх з успіхом!

 

Просмотров: 247  | Дата: 27.01.2020 | Комментарии (0)

1200

21 січня на базі Путильської гімназії проведено І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Міжшкільного учнівського наукового товариства «Учнівський олімп».

З щирими словами привітань до юних науковців та їх наставників звернулися Шевчук Любов Іллівна, завідуюча РМК сектору освіти, Дячук Світлана Михайлівна, директор Путильської гімназії, та Колежук Ганна Ярославівна, науковий керівник Міжшкільного учнівського наукового товариства «Учнівський олімп», заступник директора Путильської гімназії з науково-методичної роботи.

На цьогорічний конкурс було представлено 69 науково-дослідницьких робіт. На захисті науково-дослідницьких робіт юні науковці демонстрували вміння представляти, аргументувати свої судження, дискутувати, вести дебати, доводити свою правоту, ставити питання, розв’язувати проблемні ситуації. Такі публічні виступи сприяють розвитку комунікативних навичок і є гарною підготовкою учнів до подальшого навчання у вузах.

    Щиро дякуємо педагогічним працівникам-керівникам учнівських науково-дослідницьких робіт Дихтинецької школи, які сприяли розвитку творчих здібностей учнів, формування у них вмінь і навичок та оволодіння ними технологіями дослідницької діяльності. Це вчителька біології Труфин Ярослава Василівна, вчителька історії Шміляк Алла Дмитрівна, учителька української мови і літератури Матіос Наталія Олексіївна.

Вітаємо переможців та призерів І етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у 2019/2020 навчальному році!

(За матеріалами сайту www.putvos.cv.ua)

 

Просмотров: 307  | Дата: 24.01.2020 | Комментарии (1)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz