Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Січень » 27 » Обласна олімпіада з екології і ще один успіх нашої школи! Вітаємо!
10:33
Обласна олімпіада з екології і ще один успіх нашої школи! Вітаємо!

    26 січня 2019 року на базі Багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей пройшов ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології. Метою проведення змагання є розвиток екологічної компетентності молодого покоління та виявлення готовності учнів до ініціативної творчої діяльності екологічного спрямування. В урочистому відкритті олімпіади взяли участь Оксана Іванівна Гринюк, начальник відділу інклюзивної, спеціальної, позашкільної освіти та виховної роботи Департаменту освіти і науки ЧОДА; Раца Олена Анатолівна, головний спеціаліст відділу інклюзивної, спеціальної, позашкільної освіти та виховної роботи Департаменту освіти і науки; Марія Михайлівна Федоряк, професор кафедри екології та біомоніторингу Інституту біології, хімії та біоресурсів ЧНУ ім.Ю.Федьковича, доктор біологічних наук, голова журі; Ірина Віталіївна Чорна, методист НМЦ природничо-математичних дисциплін ІППОЧО, відповідальний секретар; Семенюк Марина Костянтинівна, директор Багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей. У олімпіаді з екології взяли участь 18 учнів десятих класів та 20 учнів одинадцятих класів.

Олімпіада з екології відрізняється від інших учнівських олімпіад, адже передбачає проведення практичного туру у формі публічного захисту проектів, виконаних учасниками змагань за індивідуальними темами. Тож після виконання письмових завдань на учнів чекають виступи з доповідями, наукова дискусія з членами журі. Під час оцінювання враховується оригінальність, науковість, ґрунтовність та практичність виконаних проектів.

Марія Поленчук, учениця 10-А класу, виконала всі умови цієї олімпіади, успішно захистилася, розв'язала тести та завоювала ІІІ місце. Керівник роботи - Труфин Ярослава Василівна, вчитель - Савчук Марія Миколаївна. Вітаємо всіх з успіхом!

 

Переглядів: 251   | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz