Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2024 » Квітень » 04

    Березень - особливий місяць для педагогів, які атестуються, адже весь вчительський досвід, творчі надбання, методичні напрацювання зводяться воєдино. Пригадуються семінари і нетворкінги, додаткові години підготовки до олімпіад, хвилювання перед ЗНО чи НМТ, щоб вкотре довести: відповідає займаній посаді!

Щедрий атестаційний рік був для ліцею, оскільки до десяти педагогів нашого опорного закладу доєднались ще два педагоги Замогильної гімназії. Четверо педагогів стали спеціалістами ІІ кваліфікаційної категорії і трепетно тримали у руках свій перший атестаційний лист. Олеся Мацапяк, Марина Куриш, Людмила Черленяк, Сергій Пилипко - молоді педагоги з великим творчим потенціалом, бажанням набувати нових знань та креативно працювати. Світлана Василівна Труфин - чудовий педагог-початківець, по-материнськи леліє своїх третьокласників, сіючи в їхніх душах добре, вічне, мудре. Їй присвоєно І кваліфікаційну категорію.

Світлана Федорівна Бечко та Паша Анатоліївна Горбан працюють з дітьми з особливими освітніми потребами. На перший погляд здається, що це неважка робота, а насправді - навіть найменший успіх їхній підопічних - це велика радість для педагогів.

Аллі Іванівні Якив'юк присвоєно вищу кваліфікаційну категорію. Ця вчителька не лише навчає німецької мови, але й займається рукоділлям, передає свій досвід дівчаткам, підготувала переможницю обласного конкурсу-захисту робіт МАН України.

Дві вчительки - Євенчук Паша Дмитрівна та Михайлюк Наталія Василівна - довели, що можуть гордо носити педагогічне звання "Старший вчитель". Досвід, помножений на мудрість, виваженість, етику та педагогічний такт, а ще участь їхніх вихованців у районних, Всеукраїнських конкурсах, олімпіадах - це все про них!

Наймудріші серед учителів, що атестувалися - це Терин Василь Юрійович та Гаврилащук Дмитро Васильович. Обидва педагоги підтвердили раніше присвоєне звання спеціаліста вищої кваліфікаційної категорії

та педагогічне звання "Старший вчитель". За їхніми плечима роки праці на педагогічній ниві, багато поколінь випускників, сила-силенна різноманітніх заходів, конкурсів. Таким учителям - низький уклін і велика шана!

Підписано атестаційні листи, видано підсумковий наказ, на черзі - урочиста педрада. Здавалось, можна б уже й перепочити... Але це не про наших вчителів. Їхні очі знову горять новими ідеями, а стежина щоранку веде до рідної школи... Отака вчительська доля...

 (Допис від Natali Matios. Автор світлин - Мар'яна Лікар)

 

Просмотров: 87  | Дата: 04.04.2024 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz