Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 67 68 »

    Пройшли вже Різдвяні свята та зимові канікули. Багато наших учнів справді  гарно відпочили, бо і погода цьому сприяла. Але є багато учнів, які вміло поєднували навчання з відпочинком. Адже впродовж зимових канікул відбувалися олімпіади ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад. Приємно було дивитися підсумкові протоколи, де відзначилися наші школярі.  Це учениця 11 класу Митроняк Інесса, яка зайняла І місце на обласній олімпіаді з української мови (учителька Амаркулес Марія Богданівна). Це учень 9 класу Генцар Владислав та учень 10 класу Фокшек Юрій, які здобули ІІІ місця на обласній олімпіаді з трудового навчання (учитель Кречун Микола Терентійович). Вітаємо!

До речі, потрібно підкреслити, що учень 10 класу Фокшек Юрій виступав за програму  з трудового навчання 11 класу, а дев'ятикласник Генцар Владислав за програму 10 класу. Молодці!

 

Просмотров: 385  | Дата: 20.01.2019 | Комментарии (1)

    Що може бути милозвучніше колядки чи щедрівки, яку виконують для Вас ваші вихованці? 

Одинадцятикласники школи, самоорганізувавшись,  несподівано завітали до своїх учителів зі щедрівками, гумором та святковими побажаннями.

  Позитивними емоціями, веселим настроєм сповнилися серця як наставників, так і артистів. Педагогічний колектив щиро дякує усім щедрувальникам за передноворічне вітання та бажає усім учням  добробуту, щастя та успіхів на ЗНО-2019.

    ДЯКУЄМО!

 

 

Просмотров: 410  | Дата: 26.12.2018 | Комментарии (0)

Вітаємо Гринчука Григорія (5 клас) та Митроняк Інессу (11клас) з перемогою на ІІІ (обласному) етапі ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Велике шанування учителям - Бубряк Людмилі Дмитрівні та Амаркулес Марії Богданівні.

Просмотров: 382  | Дата: 24.12.2018 | Комментарии (0)

Інесса ще раз показала свою високу працездатність, розум, волю до перемоги. Успіхи на ІІІ (обласному) етапі Міжнародного конкурсу імені Тараса Шевченка та конкурсі ім. Петра Яцика це підтверджують. Вітаємо!

 

Просмотров: 539  | Дата: 21.12.2018 | Комментарии (1)

      День Святого Миколая Чудотворця – одне з найулюбленіших народних свят, з яким пов’язано безліч легенд та переказів. Зимової ночі, перед 19 грудня, Святий Миколай опускається на срібній вервечці з неба на землю. Сивобородий, у довгій золотистій накидці, він заходить до кожної домівки і вкладає кожній дитині в черевичок чи під подушку пречудові небесні гостинці. Щоправда, неслухам він дарує хіба що прутика. У народі кажуть, що Святий Миколай з неба бачить кожного й добре знає, хто чемний, а хто не дуже. 
Вітаємо зі святом Святого Миколая!

    Хай у вашому житті буде якомога більше чемних людей, міцним буде здоров’я, буде радість від успіхів та якомога менше проблем!
Будьте щасливі! Зі святом – і дорослих і малих!

На світлинах: 1) Святий Миколай вітає учнів школи. 2) Вітання учнів 6 класу (кл. керівник Фреюк М.В.) до дня Святого Миколая. Учні зуміли добре перевтілитись у різних героїв та показали свої акторські здібності. На виставі були присутні не лише школярі, але й батьки, які із задоволенням спостерігали за чарівним дійством. А Миколая зустріли співами та танцями
Відео «З днем Святого Миколая»
День святого Миколая: найцікавіші традиції в Україні та світі

 

Просмотров: 310  | Дата: 18.12.2018 | Комментарии (0)

      У Дихтинецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів 10-18 грудня відбулась акція «Подарунки у день Святого Миколая для воїнів АТО». Цукерки, печиво, чай, кава, варення, м’ясні та молочні консерви, сало та інші смаколики зібрали учні для бійців буковинської бригади до свята. Та найбажанішими подарунками стали малюнки та листи дітей, в яких головною думкою є мир для України та щастя для кожної родини. Подарунки було передано безпосередньо бійцям бригади, в якій служать наші земляки-буковинці. Всього було передано подарунків на суму більш як 5000 гривень та 1000 гривень готівкою. Приємно, що у наших дітей виховується доброта та щедрість. Сподіваємося ці риси будуть притаманні їм завжди.

   Діти та вчителі школи не забувають, що війна не закінчилась і допомога там потрібна завжди. Та і кожна небайдужа людина може зробити свій внесок в будь-який час через путильських волонтерів.

 

Просмотров: 311  | Дата: 17.12.2018 | Комментарии (0)

    З 10 по 14 грудня у нашій школі відбувся тиждень правових знань. Було проведено “Всеукраїнський урок “Права людини” з нагоди проголошення загальної декларації прав людини, у рамках якого висвітлено питання міжнародно-правових стандартів у сфері захисту прав людини, поняття і сутності прав людини, основних механізмів їх захисту. Крім того, у кожному класі проведено виховні уроки для дітей різних вікових категорій з метою запобігання дискримінації та насильству в школі. Також організовано презентацію відеороликів, мультфільмів, присвячених правам людини та презентацій видань про права людини і іншої літератури правового змісту. Тиждень правових знань організовували і провели вчителі правознавства Шміляк Алла Дмитрівна та Клепацька Галина Миколаївна.

     
  На світлині: Зустріч з начальником Путильського районного сектору з питань пробаціі Олесею Гордей та провідним експертом Тетяною Торак в рамках проведення тижня права у нашій школі.

 

Просмотров: 374  | Дата: 17.12.2018 | Комментарии (0)

    24 листопада в місті Чернівці відбулася обласна  конференція Всеукраїнської експедиції учнівської молоді "Моя Батьківщина - Україна". Традиційно конференція відбулася у приміщенні  комунальної обласної спеціалізованої школи-інтернату ІІ-ІІІ ступеня з поглибленим вивченням окремих предметів «Багатопрофільний ліцей для обдарованих дітей», який вже в шосте гостинно приймає творчу та талановиту учнівську молодь. Перш ніж потрапити на обласну конференцію, подолано нелегкий шлях краєзнавчих досліджень, опрацьовано багато цікавого матеріалу, відібрані кращі краєзнавчо-дослідницькі роботи, що стали переможцями районних етапів експедиції «Моя Батьківщина – Україна». 

З привітальним словом до учасників звернулася Олександра Ігорівна Холевчук, головний спеціаліст відділу фахової освіти, ліцензування і атестації, позашкільної освіти та виховної роботи Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації. У своєму зверненні до учасників вона передала щирі привітання від директора Департаменту Оксани Михайлівни Палійчук та побажала успіхів, натхнення, бути справжніми патріотами рідної землі.

Учень 11 класу нашої школи Євенчук Юрій  виступив з дослідницько-пошуковою роботою "Історія Карпатського Паміру" (керівник  Фокшек Віталій Васильович) і отримав диплом ІІ ступеня. В роботі висвітлюється історія побудованої за радянських часів потужної радіолокаційної станції на горі Томнатик на Путильщині.  Учень брав інтерв'ю в очевидців тих подій, гарно висвітлив сьогодення станції. Робота Юрія є проблемно-пошукового характеру, відповідає віковим інтересам та пізнавальним можливостям учасників, свідчить про його обізнаність із сучасним станом галузі дослідження. Виступ Юрія супроводжувався дуже цікавою презентацією. Молодець, Юрій!

Фільм про гору Томнатик

 

Просмотров: 396  | Дата: 03.12.2018 | Комментарии (0)

 

 

    Голодомор 1932-1933 років – безпрецедентний злочин тоталітарної системи проти українського народу, який понівечив життя поколінь, забрав у небуття тисячі доль. За оцінками дослідників, втрати становили від 7 до 10 мільйонів осіб, понад третина – діти. Наслідки цього потрясіння українці відчувають і сьогодні.
Міжнародна акція «Запали свічку пам’яті»
Голодомор. Великий злам: відеофільм

 

Просмотров: 313  | Дата: 27.11.2018 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz