Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Грудень » 3 » "Моя Батьківщина - Україна"
13:12
"Моя Батьківщина - Україна"

    24 листопада в місті Чернівці відбулася обласна  конференція Всеукраїнської експедиції учнівської молоді "Моя Батьківщина - Україна". Традиційно конференція відбулася у приміщенні  комунальної обласної спеціалізованої школи-інтернату ІІ-ІІІ ступеня з поглибленим вивченням окремих предметів «Багатопрофільний ліцей для обдарованих дітей», який вже в шосте гостинно приймає творчу та талановиту учнівську молодь. Перш ніж потрапити на обласну конференцію, подолано нелегкий шлях краєзнавчих досліджень, опрацьовано багато цікавого матеріалу, відібрані кращі краєзнавчо-дослідницькі роботи, що стали переможцями районних етапів експедиції «Моя Батьківщина – Україна». 

З привітальним словом до учасників звернулася Олександра Ігорівна Холевчук, головний спеціаліст відділу фахової освіти, ліцензування і атестації, позашкільної освіти та виховної роботи Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації. У своєму зверненні до учасників вона передала щирі привітання від директора Департаменту Оксани Михайлівни Палійчук та побажала успіхів, натхнення, бути справжніми патріотами рідної землі.

Учень 11 класу нашої школи Євенчук Юрій  виступив з дослідницько-пошуковою роботою "Історія Карпатського Паміру" (керівник  Фокшек Віталій Васильович) і отримав диплом ІІ ступеня. В роботі висвітлюється історія побудованої за радянських часів потужної радіолокаційної станції на горі Томнатик на Путильщині.  Учень брав інтерв'ю в очевидців тих подій, гарно висвітлив сьогодення станції. Робота Юрія є проблемно-пошукового характеру, відповідає віковим інтересам та пізнавальним можливостям учасників, свідчить про його обізнаність із сучасним станом галузі дослідження. Виступ Юрія супроводжувався дуже цікавою презентацією. Молодець, Юрій!

Фільм про гору Томнатик

 

Переглядів: 392   | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz