Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Травень » 11

     З 27 квітня по 10 травня 2020 року учні Дихтинецької школи, будучи на карантині, взяли участь в обласному проєкті "Буковинська молодь обирає здоров'я в умовах карантину". Для участі в конкурсі можна було вибирати наступні номінації:
1. Фітнес вдома - інстаграм-порадник.
2. Екологічний пензлик.
3. Майстер-клас кулінарії "Корисна тарілочка".
4. Соціальний плакат "Я обираю здоров'я".
5. Цитатник здоров'я. 

  Відео, малюнок, плакат чи цитатник потрібно було завантажити в соціальну мережу (Фейсбук, Інстаграм) з хештегом #молодьобираєздоров'я#. Наші школярі дуже активно включились у створенні різноманітних проектів та зуміли їх творчо висвітлити у соціальних мережах.
Наприклад, Матіос Сергій (учень 7 класу) створив цитатник здоров'я, де показав, як він проводить карантин вдома, займаючись спортом і підібрав цитати відомих людей про спорт.

   Євенчук Лілія (учениця 7 класу) зняла відео "Фітнес вдома" і продемонстувала виконання власних гімнастичних вправ. Також фітнес-вправи і їзду на велосипеді показала учениця 5 класу Скидан Ростислава. А Оленка Чев'юк намалювала  соціальний плакат "Я обираю здоров'я". У номінації "Корисна тарілочка" взяла участь Томнюк Анастасія (6-Б клас) і продемонструвала, як вона готує традиційну гуцульську страву - книші. А маленький другокласник нашої школи Труфин Владислав на відео показав як займається приготуванням корисного фруктового салату. Ми побачили, як з користю можна провести час вдома під час надзвичайної ситуації. Дякуємо батькам наших учнів, класним керівникам, заступнику директора з виховної роботи Савчук М.М. та педагогу-організатору Лікар М.С. за дистанційну організацію учнів для участі в обласному проєкті.


 

Просмотров: 558  | Дата: 11.05.2020 | Комментарии (1)

Учителі нашої школи під час карантину проводили дистанційне навчання не лише для учнів нашої школи, але й для учнів усієї Чернівецької області.

Так вчитель-методист Амаркулес Марія Богданівна провела урок української мови для учнів-випускників з підготовки до ЗНО. 

Вчителька Матіос Наталія Олексіївна провела урок української мови для учнів-випускників з підготовки до ЗНО на тему "Звертання", питання з якої часто є у завданнях.

Вчителька Бубряк Людмила Дмитрівна провела урок української мови для учнів-випускників з підготовки до ЗНО на тему "Відміни та групи іменників", питання з якої також часто є у завданнях.

 

Просмотров: 335  | Дата: 11.05.2020 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz