Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Листопад » 09

  Президент Володимир Зеленський підписав Указ «Про оголошення 2020/2021 навчального року Роком математичної освіти в Україні». Про це було повідомлено на Всеукраїнській конференції для вчителів математики.

«Останні 5 років для усієї освітньої спільноти було очевидно, що в Україні поглиблюється проблема з доступом до якісної математичної освіти. Ми маємо чудові результати з міжнародних олімпіад, і в цьому – величезна заслуга наших вчителів, але, на жаль, більшість дітей почали втрачати мотивацію до навчання. Очевидно, що року недостатньо, аби виправити всі проблеми з нашою математичною освітою. Але ми можемо впровадити найбільш нагальні й потрібні нашим дітям та освітянам новації, а також закріпити думку про те, що математика потрібна всім, бо вона – про наше щоденне успішне і заможне життя в сучасному світі».

ЗАДАЧІ ТУРНІРУ ЮНИХ МАТЕМАТИКІВ БУКОВИНИ

ЗНО З МАТЕМАТИКИ 2021 РОКУ

МІКСІКЕ В УКРАЇНІ

САЙТ ІНСТИТУТУ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ

63 ЦІКАВІ ЗАДАЧІ НА МАТЕМАТИЧНУ ЛОГІКУ З РОЗВ'ЯЗКАМИ

Просмотров: 254  | Дата: 09.11.2020 | Комментарии (0)

Радіодиктант 2020: текст диктанту 9 листопада – результати

  Всеукраїнський радіодиктант національної єдності традиційно проходить у День писемності і цього року відбудеться 9 листопада о 9:00. Участь можуть взяти всіх охочі. Відео трансляції та текст радіодиктанту можна знайти у нашому матеріалі.

Де можна слухати радіодиктант?

Його транслюватимуть на "Українському радіо", радіо "Культура", "UA: Першому", всіх регіональних каналах і ютуб-каналі "Суспільного"

 

Куди надсилали диктант? 

Тим, хто хоче перевірити свій диктант на наявність помилок, треба сфотографувати або відсканувати свій текст і протягом 15 хвилин після завершення диктанту надіслати на електронну пошту: rd@ukr.radio Або ж текст можна надіслати на пошту за адресою: м. Київ, вулиця Хрещатик, 26, 01001.

Час для надсилання готового тексту – астрономічна доба

 

                                                  Виклики книжкової ери

  Наприкінці минулого тисячоліття читачі стурбовано запитували: "Невже електронні носії витіснять традиційну книжку?" Але коли Джоан Ролінґ написала "Гаррі Поттера" і її серія романів розійшлася стомільйонними паперовими накладами, це питання втратило свою гостроту.

Сьогодні більш-менш зрозуміло, що електронні носії, принаймні поки що, не створюють кардинальної загрози паперовим книжкам. Проте з’явилися вони не випадково. Гадаю, це Бог так готує нас до далеких мандрівок. Це він підсунув нам ґаджети, щоб ми змогли колись забрати з собою на інші планети свої улюблені книжки, музику, фотографії, картини, — бо як інакше вдалося б це зробити?

Отож доки Ілон Маск ще тільки на півдорозі до інших світів, паперова книжка в безпеці. Однак деякі науковці стверджують, що коли люди нарешті зможуть зачати й народити в космічних умовах нове життя, то таке людське дитя буде схоже радше на знайомий кінематографічний образ "енелятка" — з великою головою, очима на пів обличчя, слабкими м’язами. Для нього, на відміну від нас, такі приємні відчуття, як гортання сторінок, запах паперу, будуть невідомі. І ось, напевно, вже аж тоді й запанує ера електронної книжки.

Але й це не страшно: головне — читати, і не так важливо, з яких носіїв. Бо книжки — це знання й емоції, які, на відміну від щоденного потоку інформації, залишаються з нами надовго.

 

Просмотров: 188  | Дата: 09.11.2020 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz