Цукерки люблять дорослі й діти. Проте якщо малеча просто насолоджується смаком, то дорослі зазвичай нарікають, що цукерки вже не ті. Мовляв, вони не такі смачні, як ще навіть кілька років тому, і взагалі після їх споживання часто відчувається неприємний післясмак, чого раніше не було. Експерти неприємні зміни пояснюють банальною економією виробників: аби здешевити продукцію, у неї додають інгредієнти, які не лише гірші за смаком, а ще й шкідливі для здоров’я і можуть спровокувати низку хвороб — від цукрового діабету до атеросклерозу чи гіперактивності у дітей. Якщо хочете зберегти своє здоров'я, прочитайте та дотримуйтеся порад статті "Солодка небезпека: що ховається під обгорткою цукерок".