Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 67 68 »

Сьогоднішнє небо стало небезпечним для птахів. На жаль, у височінь злітають залізні ворожі круки, а не голуби миру. Саме тому 21 вересня школярі Дихтинецького ліцею власноруч створили символи миру. Учні говорили про щасливе майбутнє без війни, про вільну Україну, але також згадували про тих діток, які не можуть ходити в школу; згадували про ті міста, де небо здригається від авіаударів, а повітря просочене небезпекою. Ми схиляємо голови перед тими, хто тримає наше небо, не дає йому розірватися на мільйони уламків. Дякуємо нашим воїнам – борцям за мир.

(За матеріалами Фейсбук-сторінки нашого ліцею)

   

 

Просмотров: 97  | Дата: 04.10.2023 | Комментарии (0)

В нашому закладі створили стенд з фотографіями наших випускників-героїв, які загинули захищаючи незалежність та територіальну цілісність України

 

Просмотров: 60  | Дата: 13.09.2023 | Комментарии (0)

1 вересня - День знань – завжди асоціюється зі школою та святковою лінійкою. Через війну не всі діти матимуть змогу піти до рідної школи, але ми бажаємо нашим школярам, студентам і вчителям сил, терпіння та нових перемог. Особливо вітаємо тих, хто вперше переступив поріг школи.  Дорогі наші першокласники, вітаємо вас з важливою подією, з першим кроком в шкільне життя.
 

Бажаємо вам ніколи не боятися труднощів і завжди бути впевненими в собі, сміливо долати урок за уроком, сторінку за сторінкою, зошит за зошитом. Великих успіхів вам, дорогі, гарного настрою, веселих пригод і відмінних оцінок в щоденниках.

 

Просмотров: 103  | Дата: 04.09.2023 | Комментарии (0)

21-22 серпня 2023 року проведено об’їзд навчальних закладів освіти Путильської територіальної громади з огляду готовності до початку нового 2023/2024 навчального року.

Комісією обстежено 5 закладів загальної середньої освіти та їх філій, 4 заклади дошкільної освіти, 1 позашкільної освіти, 1 КЗ «Інклюзивно-ресурсний центр» та 2 мистецькі школи.

Комісією перевірено стан приміщень, укриттів, харчоблоків, дотримання санітарного та технічного регламенту, створення сучасного безпечного освітнього простору.

Відділ освіти, культури, медицини та спорту висловлює щирі слова подяки Всім, хто не залишився осторонь та допоміг у підготовці до нового 2023/2024 навчального року. Об’їзд засвідчив, що за сприяння органу місцевого самоврядування, адміністрацій закладів освіти, батьків створено належні умови для комфортного та безпечного навчання дітей.

(Джерело: сайт путильської громади https://putylska-gromada.gov.ua/)

 

 

 

Просмотров: 78  | Дата: 30.08.2023 | Комментарии (0)

Просмотров: 103  | Дата: 24.08.2023 | Комментарии (0)

  З Україною в серці, з піснею до Перемоги: 15 серпня в Чернівецькому обласному центрі естетичного виховання «Юність Буковини» відбувся обласний фестиваль-конкурс української патріотичної пісні «З Україною в серці»

У цьогорічному Фестивалі-конкурсі взяли участь 35 учасників (31 соліст та 4 ансамблі малих форм: дуети, тріо), діти віком від 7 до 18 років із 13 територіальних громад.

Учасники виконували твори у власному інструментальному супроводі (гітара) та з фонограмою (-).

Члени журі підвели підсумки та визначили переможців Фестивалю-конкурсу.

Гран-прі виборов дует «Воля» у складі Нікіточкіної Владислави та Нікіточкіної Ольги, вихованців Кіцманського будинку дитячої творчості Кіцманської територіальної громади, керівник Ярослав Анучкін.

Відрадно сказати, що учениця 11 класу нашого ліцею Євенчук Лілія посіла ІІ призове місце;

Переможці нагороджені дипломами Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації, пам’ятними медалями та кубками. Всі учасники фестивалю нагороджені дипломами Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації.

На завершення фестивалю-конкурсу всі учасники та члени журі виконали «Ой у лузі червона калина»

Дякуємо Збройним Силам України за можливість співати, творити та мріяти! Разом до Перемоги!

(Джерело: сторінка у Фейсбук «Юність Буковини»)

 

 

Просмотров: 84  | Дата: 17.08.2023 | Комментарии (0)

Не віриться, що пройшло цілих тридцять п'ять років з того моменту, як ми випустилися зі школи! І так прекрасно, що сьогодні ми зібралися разом, щоб згадати найвеселіші, знаменні і просто пам’ятні для нас моменти! Так радісно дивитися знову в знайомі обличчя, нехай і трохи змінилися від років, але не помінялися внутрішньо. Таке величезне щастя зібратися разом, щоб відзначити наше возз’єднання. Спасибі вам за зустріч, дорогі однокласники!

(З сторінки у Facebook випускниці 1988 року Куриш Алли)

 

 

Просмотров: 100  | Дата: 02.08.2023 | Комментарии (0)

Просмотров: 78  | Дата: 04.07.2023 | Комментарии (0)

Вступники подають заяви для вступу до закладів вищої освіти в електронній формі онлайн через електронні кабінети. Реєстрація електронних кабінетів вступників розпочинається 01 липня.

Для реєстрації кабінету потрібно увійти на сторінку системи подання заяв в електронній формі за адресою https://vstup.edbo.gov.ua/

Яка інформація потрібна, щоб відкрити електронний кабінет?

Для відкриття електронного кабінету треба вказати адресу електронної пошти – надалі вона буде логіном для входу. Система автоматично перевірить логін на збіг з іншими. Якщо буде зафіксовано ідентичність логінів – видасть попередження. У такому разі потрібно створити новий унікальний логін. На вказану електронну адресу надійде лист для активації доступу до електронного кабінету.

  •  

 

Детальніше тут

Під час реєстрації електронного кабінету заборонено використовувати електронні адреси заблокованих в Україні сервісів, наприклад, mail.ru, yandex.ru.

Для реєстрації електронного кабінету потрібно також внести дані:

  • одного із сертифікатів ЗНО (номер, пін-код та рік отримання з 2020 до 2021); або НМТ (номер, пін-код та рік отримання 2022, 2023). Рік отримання треба вибрати з випадного списку. Якщо вступник має кілька сертифікатів ЗНО, для реєстрації необхідно використати лише один з них, а інші додати в особистому електронному кабінеті вступника вже після реєстрації;

  • свідоцтва про повну загальну середню освіту (атестата) – серію, номер.      

 

Просмотров: 97  | Дата: 04.07.2023 | Комментарии (0)

   24 червня 2023 року відбулось хвилююче прощання зі школою – випускний вечір для учнів 11 класу. Цього дня випускники отримали документ про здобуття повної загальної середньої освіти. Зі школи випущено 38 учнів. Із них двоє випускників за високі досягнення у навчанні нагороджено золотими медалями. Це Шестобанська Кароліна та Скрипчук Яна. Залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Залишились в минулому контрольні роботи, суворі вчителі, НМТ. Попереду - доросле життя зі своїми радощами і труднощами, проте спогади про школу назавжди зостануться найсвітлішими.

І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний вечір. Зі святом, із успішним закінченням школи та вступом у доросле життя випускників привітали директор школи Савчук Марія Миколаївна, заступники директора, батьки, вчителі, класні керівники Шміляк Алла Дмитрівна та Матіос Наталія Олексіївна. Хлібом-сіллю на вишитому рушникові, благословляючи у світлу путь, проводжали випускників у доросле життя їхні батьки. Ніжними переливами зазвучала для випускників мелодія шкільного прощального вальсу. Кружляючи у танці, красуні-дівчата та змужнілі хлопці прощалися зі школою, з учителями, з однокласниками.  Прощалися зі своїм безтурботним дитинством…

 

Просмотров: 111  | Дата: 27.06.2023 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz