Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 ... 67 68 »
 

 

Просмотров: 86  | Дата: 16.11.2023 | Комментарии (0)

Майбутнє випускників нашого ліцею в їхніх руках. Від правильності вибору професії залежить щастя людини, тому надзвичайно важливо нам, дорослим, представити увесь спектр вступних можливостей до вищих навчальних закладів.

Тому сьогодні начальник сектору кадрового забезпечення Вижницького РВП ГУНП в Чернівецькій області Гордей Дмитро Олександрович провів профорієнтаційну роботу, роз’яснивши одинадцятикласникам всі особливості вступу до ВНЗ МВС України. Щиро сподіваємося, що ця зустріч допомогла учням визначитися із вибором майбутньої професії. (Публікація Мацапяк Олесі)

 

 

Просмотров: 65  | Дата: 15.11.2023 | Комментарии (0)

Запрошуємо взяти участь у конкурсі «Олімпіс 2023 - Осіння сесія»!

Всі учні 1—11 класів, запрошуються для участі у Міжнародному дистанційному конкурсі «Олімпіс 2023 - Осіння сесія».

Головна мета конкурсу «Олімпіс» — підвищення мотивації до вивчення і зацікавлення учнів навчальним предметом. Це не олімпіада, у конкурсі є завдання різного рівня складності, тому у конкурсі можуть взяти участь всі учні без винятку.
 

Про конкурс

Завдання конкурсу згруповані відповідно до освітньої програми і поділені на 11 рівнів складності:

  • 1 клас
    24 завдання
  • 2 клас
    24 завдання
  • 3 клас
    24 завдання
  • 4 клас
    24 завдання
  • 5 клас
    24 завдання
  • 6 клас
    24 завдання
  • 7 клас
    24 завдання
  • 8 клас
    24 завдання
  • 9 клас
    24 завдання
  • 10 клас
    24 завдання
  • 11 клас
    24 завдання
 

Кожний рівень складається з 24 цікавих завдань різних типів. Завдання мають різний ступінь складності і оцінюються різною кількістю балів.

Тривалість конкурсу - 40 хвилин (один урок).

Конкурс відбувається з 01.11.2023 до 30.11.2023 на сайті www.olimpis.com.ua. Взяти участь у конкурсі можна в будь-який зручний час. Виконати завдання конкурсу учні можуть в комп’ютерному класі (рекомендується), а якщо такої можливості немає — у себе вдома.

 Вхід для проходження олімпіади

 

Просмотров: 111  | Дата: 13.11.2023 | Комментарии (0)

   Випускниця нашої школи 2021 року Назарага Ярина (нині студентка Київського національного університету імені Тараса Шевченка) завоювала І місце на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на ковзанах серед аматорів KYIV AUTUMN CUP 2023, які відбулися 20-21 жовтня 2023 року в Києві на льодовій арені «Шалетт». Вітаємо!

 

 

Просмотров: 177  | Дата: 08.11.2023 | Комментарии (0)

      У перший день листопада одинадцятикласники вирушили до серця Буковини - Чернівців. Прогулянки осіннім містом, екскурсії, екстремальні розваги - все це створило чудовий настрій та подарувало незабутні враження. А завершенням поїздки став перегляд кінопрем'єри - стрічки "Довбуш", яка вразила кожного учня таким знайомим і близьким гуцульським діалектом, історичним підґрунтям, динамічністю подій, різноплановістю сюжету. Натхненні поїздкою, школярі готові повернутися до шкільних буднів. (Автор статті - Мацапяк Олеся)

 

 

Просмотров: 92  | Дата: 05.11.2023 | Комментарии (0)

Конкурсне оповідання учня 11-А класу нашого ліцею Матіоса Сергія, яке треба спочатку прочитати, потім "Поділитися" та натиснути "Рекомендувати" всім своїм друзям. Хто вже прочитав, - поставте "вподобайки" на початку оповідання, будь ласка. Чим більше "вподобайок", тим більший шанс на перемогу нашого учня. Удачі Тобі, Сергію!  

 

 

 

 

 

Просмотров: 68  | Дата: 03.11.2023 | Комментарии (0)

Грималюк Вікторія 27.10.2023 року здобула перше місце  на конкурсі "Моя Батьківщина - Україна". Чев'юк Юлія та Михайлюк Вікторія- другі місця. Керівник - Мацапяк Олеся.

 

 

 

Просмотров: 67  | Дата: 27.10.2023 | Комментарии (0)

   Буковель - місце, де не тільки можна побачити фантастичний схід сонця, а ще й піднявшись на висоту пташиного польоту, бути враженим від неймовірних карпатських краєвидів. Там ми можемо відчути гордість від своєї скромної приналежності до цієї вічної краси. Вчора, 21 жовтня, пощастило відчути такі емоції учням 7-х класів нашого закладу, для яких класні керівники разом із батьками організували поїздку і вони мали можливість побувати у казковому світі… По приїзду у Буковель нас зустрів гуцул-трембітар, який прямо у дверях автобуса і сповістив трембітою, що ми у цьому чарівному краї… Далі дітей чекали розваги. Це був етнопарк Гуцул Ленд, де наші школярі ознайомились із захоплюючою історією із життя та побуту горян Українських Карпат. Наступним маршрутом для семикласників стало найбільше колесо огляду в Україні, з якого можна побачити красу серця Карпат на висоті 45 метрів. Ну і це ще не все.....

 

Надзвичайно цікавим для дітей стало катання на катамаранах по найбільшому штучному озеру Карпат. І як не спробувати??? А справжнім відкриттям для дітей став Парк Динозаврів, у якому представлені дуже багато динозаврів різних періодів та сучасних хижих тварин, які ніби справжні розміщені просто неба. Із бурхливими емоціями від побаченого на наших учнів чекали атракціони Диноляндії.

Для них було все захоплююче і цікаве:

запальна екзотика, цілюща свіжість гірського повітря, пронизлива луна вібруючих трембіт в горах, велоперегони, катання на катамаранах, кінний спорт та все інше. І вже, по дорозі додому, стомленими, але щасливими від побаченого, семикласники зупинились скуштувати смачну піцу у Верховелі.

Щиро вдячні за організацію класним керівникам 7-х класів Скидан Орисі Миколаївні та Труфин Ярославі Василівні, батькам, директору закладу Савчук Марії Миколаївні, заступнику директора з виховної роботи Лікар Мар'яні Сергіївні, водію Скидану Дмитру.

(За матеріалами сторінки в Facebook Лікар Мар'яни)

 

Просмотров: 117  | Дата: 22.10.2023 | Комментарии (0)

  Маленька школа посеред гір із столітньою історією працює у селі Замогила Путильської селищної ради. Нині тут навчаються 37 дітей, у тому числі й з довколишніх хуторів, і працюють 13 педагогів. Для тих, хто живе надто далеко, в одному з корпусів облаштували інтернат. Тож учні можуть приходити до школи у понеділок, а додому повертатися у п’ятницю.

Цей освітній заклад має столітню історію. Корпус, де навчаються середні класи, збудований у 1924-1926 роках. Його звели на ділянці, яку під будівництво віддав місцевий житель Михайло Тонієвич. Він і сам працював на будові. З приходом у гори совєтів чоловіка було виселено у Хабаровський край.

 

  Потім тут була школа з румунською мовою навчання, а з 1945 – з українською, спершу чотирирічна, згодом восьмирічна. У 1968 році поруч збудували другий корпус, де зараз навчаються молодші дітки. Є зведені класи, а є укомплектовані. Більшість освітян живуть у селах поблизу і на роботу ходять складними гірськими стежками, щоб місцеві учні отримали якісні знання.

    Третій корпус збудували у 1987 році. На першому поверсі тут кухня та їдальня, а на другому – інтернат з окремими кімнатами для хлопчиків та дівчаток, а також бібліотека та клас інформатики. На території школи є спортивний майданчик, тож діти охоче грають у рухливі ігри. У 2008 році у закладі провели ремонтні роботи, оновили вікна, двері, замінили дах над найстарішим корпусом.

Нині школа працює як філія – Замогильна гімназія ОЗ «Дихтинецький ліцей» Путильської селищної ради.

(За матеріалами сторіночки в Facebook Чернівецької обласної ради)

 

Просмотров: 262  | Дата: 18.10.2023 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz