Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 67 68 »

Відповіді надавати старості математичного гуртка

Гринчуку Григорію

Просмотров: 180  | Дата: 10.12.2020 | Комментарии (0)

Учні Дихтинецькоі школи з 25 листопада по 10 грудня 2020 року брали участь у Всеукраїнській акції
«16 днів проти насильства».


У форматі акції було проведено:
- Конкурс дитячих малюнків «Діти - проти насильства» (5 - 11 кл.)
- Анкетування «Що ти знаєш про насильство?»
- Розповсюдження інформаційних листівок «Тобі варто це знати».
- Урок-квест «Тест Білборда та кохання в інтернеті» (7 - 11 кл.)
- Інтерактивна гра-тест
- «Міфи і факти про домашнє насильство» (10 -11 кл.)
- Гра-квест «Квітка толерантності» (5 - 8 кл.)

 

 Всі міроприємства були проведені психологом школи  Савчук Т. М., соціальним педагогом Гузак Б.В., педагогом-організатором Лікар М.С.

Дякуємо учням, вчителю образотворчого мистецтва та класним керівникам за активну участь в акції!

 

Просмотров: 237  | Дата: 10.12.2020 | Комментарии (0)

 З метою підвищення престижності професії вчителя, виявлення та підтримки талановитих педагогічних працівників, популяризації педагогічних здобутків у місті Вижниця з 26 листопада по 04 грудня 2020 року відбувся перший  тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021». У конкурсних випробуваннях першого туру Всеукраїнського конкурсу у номінації «Українська мова і література» взяла участь  учителька  Дихтинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Поленчук Інна Дмитрівна. Перший тур конкурсу проходив у один етап у дистанційному режимі.  Конкурсними  випробуваннями першого туру у номінації  «Українська мова та література» були: «Тестування», «Майстер-клас», «Дистанційний урок».  Інна Дмитрівна пройшла гідно усі випробування і виборола ІІ місце серед учасників конкурсу. Учителька була першою  у номінації «Тестування».  За неї вболівали колеги по роботі, учні, батьки, адміністрація школи.

  Заступник директора з навчально-виховної роботи Грицюк Надія Павлівна про молоду колегу каже:   «Ми захоплюємося її вмінням передавати знання й досвід учням.  Вона світла й талановита людина. Вірю, що добро, яким учителька огортає серця учнів, повернеться до неї сторицею. Бажаю зберігати оптимізм і надію, мати здоров'я і терпіння, достаток і щастя!»

А ось як оцінює себе Інна Дмитрівна: «Про мене  кажуть, що я людина мети. А людина мети – це людина великої праці. Вона вміє переборювати сумніви, нерішучість. Вміє, затамувавши біль, співати пісню перемоги і вірою в перемогу сама себе живити новими силами. Послідовність, принциповість, точність подобаються моїм учням.  А дітей я  люблю щиро, по-справжньому. І в цьому святість, краса моєї  любові! Завжди даю учневі право на свій темп, шлях, свій потенціал можливостей і… повертаю  його на урок духовної рівності. З класом працюю як з книгою: шукаю творчого учня, як в тексті яскраву деталь. На кожному уроці є свій лідер! Але, щоб знайти «одного», причому «яскравого» і кожний раз «різного», потрібно бачити і знати кожного. Учень на моїх уроках – найвища цінність. Завжди вчуся слухати його внутрішній голос»

  Отож, вітаємо Поленчук Інну Дмитрівну з такою важливою для неї перемогою!

Просмотров: 176  | Дата: 07.12.2020 | Комментарии (1)

   6 грудня 1991 року Верховна Рада України ухвалила закон «Про Збройні Сили України», «Про оборону України», а 13 грудня – Концепцію оборони і будівництва Збройних Сил України, які визначили основні принципи та напрями розбудови українського війська. Наразі наша армія відновила свою боєздатність, а Україна відмовилася від позаблокового статусу і оголосила про свої наміри вступити в НАТО. На сьогодні, відповідно до рейтингу Global Firepower Index-2019, Збройні Сили України за своєю боєздатністю посідають 27-е місце серед 136 країн.

Сучасна українська армія — одна із найсильніших у світі.

    Низький уклін всім тим, хто захистив нашу землю у 2014 році, хто відстоює її зараз. Схиляємо голови перед пам’яттю Героїв, які загинули, захищаючи Незалежність та територіальну цілісність. Ваш подвиг назавжди залишиться у серцях українців. Слава Україні!!! Героям слава!!!

 

Просмотров: 137  | Дата: 06.12.2020 | Комментарии (0)

Перше заняття "Лекторію для юних хіміків" відбудеться 2 грудня 2020 р. о 17.00 в онлайн-форматі на YouTube-каналі хімічного факультету.

Чекаємо на нову зміну школярів, допитливих та небайдужих до усього, що відбувається навколо нас!

https://youtu.be/QZjZgkHXFsk

Підписуйтесь на YouTube-канал Хімічного факультету https://www.youtube.com/c/ХімічнийФакультетКНУіменіТарасаШевченка

Участь у Лекторії безкоштовна, необхідна лише реєстрація https://docs.google.com/.../1M8pqoODFSnO8laYjU3HGsqH.../edit.

Детальніше про Лекторій http://www.chem.univ.kiev.ua/for_entrant/lectures/

https://youtu.be/QZjZgkHXFsk

Просмотров: 145  | Дата: 30.11.2020 | Комментарии (0)

  28 листопада, у четверту суботу місяця в Україні вшановують День пам'яті жертв голодоморів. Він був запроваджений Указом Президента України у 1998 році. У 2006 році Законом України Голодомор 1932 – 1933 років був визнаний геноцидом. Голодомор – це геноцид Українського народу, вчинений комуністичним тоталітарним режимом з наміром знищити, цілком чи частково українську національну групу. Ця кваліфікація випливає із Конвенції ООН від 9 грудня 1948 року “Про запобігання злочину геноциду і покарання за нього”. Способом реалізації геноциду став штучний масовий голод, організований керівництвом комуністичної партії Радянського Союзу та Радянської України.

    Голодомор спричинив загибель мільйонів українців на території Української СРР і Кубані. Радянська влада злочинно замовчувала факт голоду як в Україні так і закордоном. Моральний обов’язок держави та суспільства перед минулими та наступними поколіннями – вшановувати пам’ять жертв трагедії.

Нашим спільним обов'язком є гідне вшанування вбитих голодом жертв комуністичного режиму, а також розповісти про причини, наслідки Голодомору та спротив злочинній політиці тоталітарного режиму. Цьогорічні вшанування відбуваються в особливих умовах. Людським життям загрожує пандемія коронавірусної хвороби. Запроваджені карантинні заходи вносять обмеження у проведення масових меморіальних заходів. Але ця обставина не може перешкодити гідному вшануванню пам'яті жертв Голодомору.

 

Просмотров: 134  | Дата: 29.11.2020 | Комментарии (0)

Конкурс “Кенгуру” | Сайт "У світі математики"

   17 листопада 2020 р. проведено в онлайн-режимі тренінг щодо здійснення реєстрації заявок на участь у Всеукраїнському етапі Міжнародного математичного конкурсу «КЕНГУРУ». У зв’язку з карантинними обмеженнями Конкурс для учнів 2-6 класів ЗЗСО всієї України, у тому числі Чернівецької області, у 2020-2021 н.р. проводитиметься 11-13 грудня в режимі повного онлайну. До тренінгу долучилися понад 60 регіональних та шкільних координаторів, які заздалегідь зареєструвалися за відповідним посиланням  (Лист ІППОЧО № 01-08/537 від 09.11.2020).

  Тренінг провела Біляніна Ольга Ярославівна, обласний координатор Міжнародного математичного конкурсу «КЕНГУРУ», методист Інституту ППОЧО.

Реєстрація участі у Всеукраїнському етапі Міжнародного математичного конкурсу «КЕНГУРУ» здійснюється за посиланням:

https://online.kangaroo.com.ua

Просмотров: 177  | Дата: 21.11.2020 | Комментарии (0)

          Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації і, головне, чітко їх дотримуватись.

          Тому з 9 по 15 листопада 2020 року в нашій школі був проведений тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

В рамках тижня класними керівниками були проведені тематичні уроки та бесіди на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!» з використанням відеопрезентацій та навчальних мультфільмів.

         

 В цікавій ігровій формі учні 1-4 класів повторили вже відомі правила дорожнього руху, переглянули мультфільм і визначали порушення як з боку пішохода, так і з боку водія.   Свої знання з ПДР учні початкових класів зобразили на малюнках, оформили класні дошки, щоб усі, хто проходив повз клас, могли переглянути і повторити правила.

Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!

 

 

 

Просмотров: 108  | Дата: 20.11.2020 | Комментарии (0)

Ми зіткнулися з обмеженнями в соціальному житті, втратили звичне шкільне життя, повноцінні прогулянки, зустрічі з друзями  і часто навіть з далекими родичами. Однак, ми не можемо не продовжувати розвиватися...

17 листопада був проведений районний фестиваль-конкурс дитячої творчості «Перлини гір» в онлайн-режимі і ми взяли участь у цьому конкурсі.

Нашу школу представляли учениця 4 класу Синиця Анна та учениця 8 класу Чевюк Олена. Щире спасибі Вам, дівчатка!

Організатори конкурсу:
Савчук М.М. , Лікар М.С.
Висловлюємо подяку керівнику хореографічного гуртка Поленчук І.Д. та Карапці В.В.

   

 

Просмотров: 110  | Дата: 18.11.2020 | Комментарии (0)

16 листопада в усьому світі відзначається Міжнародний день толерантності. Його запровадили у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповіданнясексуальної орієнтаціїетносу або кольору шкіри. Ці принципи закріпили у Загальній декларації прав людини, що проголошує неприйняття усіх форм дискримінації, недопущення геноциду і покарання за нього.

Під керівництвом практичного психолога Савчук Тетяни Миколаївни та соціального педагога Гузак Богдани Вікторівни була проведена інформаційна хвилинка для учнів 5-11 класів, а також підготовлений інформаційний стенд.

  Для учнів 1-4 класів рекомендували перегляд відеороликів про толерантність (https://youtu.be/jZMNgdbiGEE https://youtu.be/E-EW2DzswH8), а з учнями 5-8 класів були проведені заняття «Толерантність – крок до гуманності» та квест «Квітка толерантності». Навчання толерантності починається з дітей, яких варто вчити не просто бути «такими як всі», а, поважаючи інших, висловлювати свою точку зору та відстоювати власну позицію. Проведені заходи дали можливість ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ.

 

 

 

Просмотров: 206  | Дата: 17.11.2020 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz