Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 67 68 »

Основні правила поведінки в школі під час адаптивного карантину

 

 

 

Просмотров: 237  | Дата: 13.10.2020 | Комментарии (0)

     Ініціативна група наших вчителів та співробітників школи 4 жовтня вирішили здійснити штурм гори Шпиці - однієї з найвищих та найнеприступніших вершин українських Карпат. Її висота 1863 метри над рівнем моря. А по дорозі піднімалися ще й на гори Ребра (2001 м), Бербенескул (2038 м), що також входять до Чорногірського масиву. Шпиці — одна з найцікавіших гір у Карпатах. Її східні схили оперезані скельними виступами заввишки 20-50 м, які справді нагадують шпиці (звідси й назва гори). Гори, які  дивують скелями химерної форми оповиті хмарами, мальовничі озера льодовикового походження залишили незабутні враження. Яскраве сонечко  вмить змінює шалений вітер, дощ та густий непроглядний туман, а  вже  за  декілька хвилин на небі з'являється яскрава веселка. Погода змінюється  тут дуже швидко, від зимової прохолоди до літньої спеки, що й притаманно для величних гір... Але попри всі труднощі наші екстремали зустрічали туристичні групи із Києва, Полтави, Трускавця, які люблять наші Карпати, наш край.

       Тому учасники штурму радять всім залишити буденні  клопоти та підніматися в гори, бо живемо  в  такому чудовому  краї... Свій похід вони присвятили Дню учителя. Штурм група розпочала з найближчого до гори села Бистрець Верховинського району. На вершині підняли наш, синьо-жовтий, прапор з підписами всіх вчителів школи. Слава нашим учителям-сміливцям! Слава Україні!

 

Просмотров: 163  | Дата: 05.10.2020 | Комментарии (0)

З Днем учителя 2020 Україна - найкращі привітання з Днем учителя в картинках, листівках, віршах — УНІАН

 

Просмотров: 539  | Дата: 05.10.2020 | Комментарии (0)

Упродовж вересня цього року у світі проводиться екологічний івент «Міжнародний день чистих берегів».

Зокрема, проводяться прибирання на узбережжях річок, озер, морів та океанів, з метою попередження забруднення побутовими відходами водних ресурсів світу, адже проблема засмічення набрала глобальних масштабів. Цьогоріч, у рамках проведення івенту, регіональним проєктом ЄС «Водна ініціатива плюс» (EUWI+) спільно з Міндовкілля та Держводагенством створено сучасний відеоролик «Я Прибрав – Твоя Черга», головний меседж якого – виховання екологічної свідомості нашого суспільства щодо бережливого ставлення до водойм України.

Відеоролик розміщено на YouTube https://www.youtube.com/watch?v=KtxtevK48vE&t=4s.

Зібрали 50 мішків сміття: Як працівники Fm Галичина на Закарпатті річку прибирали (ФОТО) | Galnet

 

Просмотров: 118  | Дата: 03.10.2020 | Комментарии (0)

    Осінь – чудова пора року. Вона збирає щедрі врожаї овочів і фруктів, фарбує листочки в барвисті кольори, запалює багряно-червоні кетяги калини. Осінь завжди щедра. Принесла людям повні мішки урожаю. Ліс повен грибів, після дощу вони ростуть густо-густо. У садах зібрані яблука і виноград, груші. На городах зібрано багато овочів, якими заповнено комори. Ось такі подарунки приносить нам осінь.

   А учні школи люблять організовувати свято Осені та брати в ньому участь. Гарно дякують красуні-осені за щирі подарунки. Переможців конкурсів багато, тому й свято видалося особливим і неповторним.

 

Просмотров: 171  | Дата: 28.09.2020 | Комментарии (0)

Пройде ще трохи часу і промине осінь, наступлять зимові холоди. Готуються люди, готуються до зимівлі і тваринки та птахи. Люди повинні допомагати Їм.

Учні Дихтинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів взяли активну участь у конкурсі виготовлення

годівничок для птахів - «Краща годівничка».
Дякуємо учням, батькам, дідусям та класним керівникам за участь у конкурсі.
Отже, переможці:

Труфин Володимир, Терен Олена (1-А, класний керівник Скидан Р. Д.)
Садовий Руслан (3-А, класний керівник Довбуш Т. М.)
Чев‘юк Антон, Фокшек Олеся (3-Б, класний керівник Литовченко О.І.)
Федюк Марія, (4-А, класний керівник Казмірук С.С.)
Фокшек Марія, Труфин Каріна (4-Б, класний керівник Труфин С.В.)

 

Просмотров: 146  | Дата: 25.09.2020 | Комментарии (0)

 Хай літають завжди журавлі,        
Колоски видзвонюють налиті,        
Ми за те, щоб мир був на землі        
Для усіх дітей на цілім світі.
    
    
           О.Пархоменко

 Міжнаро́дний де́нь ми́ру встановлений резолюцією Генеральною Асамблеєю ООН відзначається  щорічно  21 вересня.

Асамблея заявила, що День Миру буде відзначатися як день глобального припинення вогню і відмовлення від насильства, запропонувавши всім державам і народам дотримувати припинення воєнних дій протягом цього дня.

     Генеральна Асамблея закликала всіх держав-членів ООН, регіональні і неурядові організації й окремих людей відповідним чином відзначати День, у тому числі шляхом освіти й інформування громадськості, і співпрацювати з Організацією Об'єднаних Націй.

У центральних установах Організації Об'єднаних Націй цей День щорічно розпочинається спеціальною церемонією біля Дзвону миру. 

      Дзвін Миру встановлений у західній частині саду, у дворі комплексу на газоні перед будівлею Секретаріату. Зазвичай о 10 год. 00 хв. за місцевим часом (14 год. 00 хв. по Гринвічу), Генеральний секретар Організації Об'єднаних Націй, перш ніж ударити у дзвін, виступає із спеціальним зверненням і закликає народи всього світу задуматися на мить над значенням миру для всіх людей. Після хвилини мовчання Голова Ради Безпеки також виступає із заявою від імені членів Ради.

 

 

Просмотров: 257  | Дата: 24.09.2020 | Комментарии (0)

(За матеріалами сайту http://putvos.cv.ua/)

Основне про зовнішнє незалежне оцінювання 2021 року та ДПА у формі ЗНО

Наказом Міністерства освіти і науки України від 9 липня №945 урегульовано проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року. Відповідно до наказу кожен зареєстрований учасник має право пройти тести щонайбільше з п’яти навчальних предметів. Загалом зовнішнє незалежне оцінювання відбуватиметься з дванадцяти навчальних предметів:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• українська мова

• українська мова і література

• історія України

• математика

• біологія

• географія

 

• фізика

• хімія

• англійська мова

• іспанська мова

• німецька мова

• французька мова

 

Державна підсумкова атестація у формі зовнішнього незалежного

оцінювання

   Результати зовнішнього оцінювання із чотирьох навчальних предметів зараховуються як результати державної підсумкової атестації (за шкалою 1–12 балів) за освітній рівень повної загальної середньої освіти для учнів закладів загальної середньої освіти, професійної (професійно-технічної), вищої освіти, які в 2021 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти:

українська мова (усі завдання сертифікаційної роботи) або української мова і література (субтест "Атестаційні завдання”);

математика; історія України (субтест "Період XX – початок XXI століття”) або іноземна мова – за вибором здобувача освіти;

один з навчальних предметів (історія України, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).

Учням, які виберуть для проходження державної підсумкової атестації математику та/або іноземну мову, оцінка ДПА (за шкалою 1–12 балів) буде визначатися залежно від рівня, на якому вони цей навчальний предмет вивчали:

для тих, хто вивчав мову на профільному рівні, оцінкою за ДПА буде результат виконання завдань рівня стандарту та профільного рівня;

для тих, хто вивчав мову на рівні стандарту, оцінкою за ДПА буде результат виконання завдань рівня стандарту.

Читайте також на сайті Центру якості освіти:  http://centr.cv.ua/?p=1900

 

 

Просмотров: 157  | Дата: 23.09.2020 | Комментарии (0)

В нашій школі проводяться тематичні заходи, у тому числі онлайн, щодо вшанування пам’яті захисників України протягом вересня 2020 року.

Інформуємо про те, що Жіночий Ветеранський Рух, вшановуючи світлу пам’ять жінок, загиблих під час триваючої досі російсько-української війни, анонсував проект «Історії жінок, які загинули за Україну» (https://youtu.be/Y7PNF3tLa2I), який складається з 5 відеоісторій.

Дати виходу:

3 вересня 2020 р. - історія про Ярославу Ніконенко

10 вересня 2020 р. - історія про Яну Червону

17 вересня 2020 р. - історія про Сабіну Галицьку

24 вересня 2020 р. - історія про Наталю Хоружу

1 жовтня 2020 р. - історія про Ірину Шевченко

Жіночий Ветеранський Рух - Home | Facebook

Ролики публікуватимуться щочетверга о 17.00 на онлайн-каналах Жіночого Ветеранського Руху та Українського інституту національної пам’яті. Режими доступу: https://www.youtube.com/channel/UCv7GvZiPMU7OWZdPkmeH3Qw

https://www.youtube.com/channel/UCMCibJW1dWwt4SDP4aZuBRg

 

Просмотров: 147  | Дата: 14.09.2020 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz