Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Квітень » 11

Цікава подорож до м.Чернівці. Цирк "Олімп"

    Учні 5-Б класу люблять подорожувати рідним краєм. Щойно дізнавшись, що в місто Чернівці приїхав харківський цирк «Олімп», вирішили обов’язково відвідати його виставу. По дорозі заїхали на Аннину гору, до жіночого монастиря в м. Вашківці, де припали до його святинь. Того ж дня побували на екскурсії в головному корпусі Чернівецького національного університету  імені Юрія Федьковича, де відчули дух науки в аудиторіях філологічного факультету. Встигли намилуватись квітучими магноліями та першоцвітами в приуніверситетському парку.

   Найбільше ж вражень приніс чарівний світ цирку. Безстрашні повітряні гімнасти, талановиті еквілібристи, спритні жонглери, загадковий ілюзіоніст, запальний шоу-балет, веселі клоуни. А яких звірів ми там побачили! Бурі ведмеді, маламути з Аляски, міні-поні, кумедні лами, пухнасті дикобрази тримали інтригу протягом двох годин. Сповнені вражень та емоцій, п’ятикласники повертались додому, плануючи вже наступну поїздку після свята Великодня.

     Велика вдячність класному керівнику Матіос Наталії Олексіїївні та батькам за організацію поїздки!

Просмотров: 465  | Дата: 11.04.2017 | Комментарии (0)

Вітаємо Скрипчука Владислава з перемогами!!! Молодець!

  Учень 9-А класу нашої школи Скрипчук Владислав,  вихованець гуртка «Об’єктив» Путильського РЦДЮТ, та керівник фотогуртка   Гончарюк Валентин Миколайович взяли  участь у міському відкритому конкурсі юних фото- відео- аматорів «Погляд майстра», який відбувся  29 та 30 березня 2017 року  в місті Полтава, та у 10-му відкритому конкурсі мобільного кіно та фото  Дитячої громадської  організації  «Творчий світ дитини», який відбувся на базі Полтавського міського центру позашкільної освіти з 31 березня по 01 квітня цього року.  Владислав взяв участь у майстер-класах по фото «Студійний портрет», «Жанр», «Фрізтайл» та  майстер-класі по відео «Сценарна  майстерність, написання синопсису».  Владиславу  було вручено  сертифікати за участь  у майстер класах.

   У місті Кременчуг в номінації «Фото» Скрипчук Владислав  нагороджений грамотою за ІІІ місце і цінним подарунком.  У 10-му відкритому міському конкурсі мобільного кіно та фото в номінації «Фото (домашнє)» за роботу «Портрет».  Скрипчук Владислав нагороджений дипломом за ІІ місце та в номінації «Фото-бліц» за роботу «Подруги» дипломом за ІІІ місце, а також кубком «Богиня перемоги».  Його роботи виставлені в фотоальбомі нашої Веб-сторінки.

   (За матеріалами сайту Путильського РЦДЮТ)

Просмотров: 468  | Дата: 11.04.2017 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz