Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Квітень » 01

Митроняк Інесса стала призером очного туру Х Міжнародного конкурсу з українознавства. Вітаємо!

   З 30 березня по 1 квітня цього року в місті Києві проходив ІІ (очний) етап Х Міжнародного конкурсу українознавців. Всього у цьому Конкурсі взяли участь 231 школяр з 23 областей України, міста Києва, Іспанії, Казахстану, Придністровської Молдавської Республіки. Перш ніж стати його учасником, учням  потрібно було пройти серйозний конкурсний відбір столичної комісії, де оцінювався їх українознавчий проект.  Відкриття конкурсу відбулося в історичній будові Київського міського будинку вчителя, де майже  100 років тому назад працював уряд УНР та Центральна Рада. Учасникам конкурсу було запропоновано пройти тести з української мови та історії України, а також написати творчу роботу на задану тему. А вже 31 березня в присутності поважного журі та всіх конкурсантів учень мав захистити свій проект та відповісти на запитання своїх опонентів. Наша учениця 9-Б класу Митроняк Інесса була запрошена до Києва, успішно захистила свій проект, витримала всі випробування та зайняла загальне почесне ІІІ місце з-поміж 26 дев'ятикласників. (Всього було визначено шість переможців). А ще – набрала максимально можливу кількість балів з тестових завдань і була нагороджена дипломом І ступеня. Молодець!!!

Особлива подяка вчительці української мови Амаркулес Марії Богданівні за підготовку учениці до тестових завдань. Чимало зусиль до підготовки учениці приклав вчитель історії Фокшек Віталій Васильович. Велика вдячність вчителю інформатики Грицюку Михайлу Григоровичу за керівництво під час створення українознавчого патріотичного проекту про визначних земляків.

  Учасники конкурсу мали можливість відвідати Володимирський собор, Софію  Київську, побувати біля Золотих воріт, оглянути Майдан Незалежності та вшанувати пам'ять Героїв Небесної Сотні, взяти участь у покладанні квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку біля головного корпусу Київського національного університету. А ще їх чекали змістовні екскурсії в музеях міста Києва.

Другий день конкурсу тут. Третій день конкурсу тут.

Протоколи тут. 

 

 

Просмотров: 769  | Дата: 01.04.2017 | Комментарии (8)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz