Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2023 » Квітень » 10 » Тиждень профорієнтації
11:09
Тиждень профорієнтації

 З 3 по 7 квітня в закладі психологічною службою проводився тиждень профорієнтації. Одним із найважливіших кроків у житті є вибір професії. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість, - одна з умов відчуття життєвої повноцінності. Прагнення «знайти себе», стати «самим собою», індивідуальністю – неодмінна ознака юності.

Профорієнтація допомагає оцінити власні здібності старшокласників, інтереси, можливості та усвідомлено обрати майбутню професію; оцінити власний потенціал та розробити стратегію кар’єрного зростання.

Протягом тижня учні виготовили лепбук «Світ професій», пройшли діагностики на автоматизованій платформі «ЯІС – Я Психолог» та отримали консультації щодо їх результатів, отримали профорієнтаційні буклети для молоді, пам’ятки для батьків «5 порад, як допомогти дитині з вибором професії».  Учні 10 класу створили відео-ролик «Популярні професії сьогодення», були проведені заняття «Професія моєї мрії» та «Професії майбутнього».

Учні 9-11 класів та їх батьки мали змогу ознайомитися з інформацією та переглянути відео «Психологічні особливості вибору професії» на сторінці практичного психолога Савчук Тетяни Миколаївни в телеграм-каналі.

Соціальний педагог закладу Гузак Богдана Вікторівна спільно з провідним фахівцем з питань зайнятості Путильського відділу Вижницької філії Чернівецького обласного центру зайнятості Горбан Аллою Сергіївною  провели  просвітницький, профорієнтаційний захід для учнів 9 та 11 класів. Учням рекомендовано з метою профорієнтації використовувати платформу профорієнтації та розвитку кар’єри Державної служби зайнятості (http://profi.dcz.gov.ua/). На платформі можна пройти тестування з обрання майбутнього фаху та зорієнтування на кого вчитися або в якій сфері шукати роботу.

 

Переглядів: 124   | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Квітень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz