Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2023 » Жовтень » 22 » Подорож до Буковелю
21:03
Подорож до Буковелю

   Буковель - місце, де не тільки можна побачити фантастичний схід сонця, а ще й піднявшись на висоту пташиного польоту, бути враженим від неймовірних карпатських краєвидів. Там ми можемо відчути гордість від своєї скромної приналежності до цієї вічної краси. Вчора, 21 жовтня, пощастило відчути такі емоції учням 7-х класів нашого закладу, для яких класні керівники разом із батьками організували поїздку і вони мали можливість побувати у казковому світі… По приїзду у Буковель нас зустрів гуцул-трембітар, який прямо у дверях автобуса і сповістив трембітою, що ми у цьому чарівному краї… Далі дітей чекали розваги. Це був етнопарк Гуцул Ленд, де наші школярі ознайомились із захоплюючою історією із життя та побуту горян Українських Карпат. Наступним маршрутом для семикласників стало найбільше колесо огляду в Україні, з якого можна побачити красу серця Карпат на висоті 45 метрів. Ну і це ще не все.....

 

Надзвичайно цікавим для дітей стало катання на катамаранах по найбільшому штучному озеру Карпат. І як не спробувати??? А справжнім відкриттям для дітей став Парк Динозаврів, у якому представлені дуже багато динозаврів різних періодів та сучасних хижих тварин, які ніби справжні розміщені просто неба. Із бурхливими емоціями від побаченого на наших учнів чекали атракціони Диноляндії.

Для них було все захоплююче і цікаве:

запальна екзотика, цілюща свіжість гірського повітря, пронизлива луна вібруючих трембіт в горах, велоперегони, катання на катамаранах, кінний спорт та все інше. І вже, по дорозі додому, стомленими, але щасливими від побаченого, семикласники зупинились скуштувати смачну піцу у Верховелі.

Щиро вдячні за організацію класним керівникам 7-х класів Скидан Орисі Миколаївні та Труфин Ярославі Василівні, батькам, директору закладу Савчук Марії Миколаївні, заступнику директора з виховної роботи Лікар Мар'яні Сергіївні, водію Скидану Дмитру.

(За матеріалами сторінки в Facebook Лікар Мар'яни)

 

Переглядів: 119   | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Жовтень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz