Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Грудень » 4 » Обласна конференція Всеукраїнської експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна»
13:40
Обласна конференція Всеукраїнської експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна»

   Могутнім і невичерпним джерелом духовності, моральності і культури суспільства є любов до рідного краю, його безцінних багатств, глибока пошана до віковічних традицій свого народу. Але мало любити свій край – його ще треба знати. Тому вивчення історії, географії, культури України є запорукою становлення високоосвіченого суспільства і, в свою чергу, розвинутої держави. 30 листопада 2019 року "Багатопрофільний ліцей для обдарованих дітей" міста Чернівці приймав учасників обласної конференції Всеукраїнської експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна». Експедиція проводилась з метою вдосконалення змісту, форм та засобів виховної роботи на кращих традиціях свого народу, залучення дітей та молоді до активної пошукової діяльності з вивчення історичної та культурної спадщини, природного різноманіття рідного краю.

   Від Путильського району взяв участь переможець районного етапу обласної конференції Всеукраїнської експедиції «Моя Батьківщина – Україна» в напрямку «З попелу забуття» з роботою «Історія карпатського Паміру» учень Дихтинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Бідоча Павло (керівник роботи Фокшек Віталій Васильович). де зайняв ІІІ місце.

Ми вітаємо переможця та керівника за плідну працю. Бажаємо їм і надалі бути патріотами свого краю, вивчати народні звичаї, традиції, духовні і культурні цінності українського народу, допомагати вивчати та зберігати об’єкти матеріальної культури та природи, вивчати історію рідного краю та природне довкілля, географічні, етнографічні, історичні об’єкти.

 

Переглядів: 204   | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz