Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 38 39 40 41 42 ... 67 68 »

    На старт, увага, руш! 18 квітня 2018 року в м. Чернівці відбувся обласний етап Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді Чернівецької області, який пройшов на території однієї з військових частин. Змагання проводяться з метою удосконалення фізичної підготовленості допризовної молоді до служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях, виховання молодого покоління українців почуття патріотизму, морально-психологічної стійкості, прагнення до занять фізичною культурою і спортом. Команду нашого району представляла збірна юнаків допризовного віку нашої школи, учнів 10-11 класів. Школярі продемонстрували, хто з них швидше бігає, влучніше стріляє, та перебуває у кращій фізичній формі. Наша команда Путильшини показала себе однією з найсильніших в області.

   З наших вихованців особливо відзначилися Шміляк Ростислав (11 клас), Бубряк Микола та Євенчук Юрій (10 клас). Команду готували вчитель фізичного виховання Різак Василь Іванович та вчитель початкової військової підготовки Чечул Петро Володимирович. Молодці!

 

Просмотров: 375  | Дата: 19.04.2018 | Комментарии (0)

   У неділю, 15 квітня, учасники театрального гуртка нашої школи здійснили поїздку в місті Чернівці. Діти мали змогу побувати на виставі в Чернівцях музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської «Енні», де головну роль зіграла 8-річна дівчинка. Спів, хореографія, акторська майстерність підкорили серця наших учнів. Екскурсія продовжувалась до монастиря в селі Банчени (Герцаївський район), який входить до «Семи чудес Буковини». Особлива духовна аура монастиря передалась і дітям. Щасливі, сповнені вражень повертались додому, плануючи наперед наступний відпочинок.

 Особлива подяка організаторам поїздки: керівнику драматичного гуртка Матіос Н.О, водію Скидану Д.Г. та адміністратору Жабко Л.О.

 

Просмотров: 419  | Дата: 16.04.2018 | Комментарии (0)

   В рамках програми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» під рубрикою «Здоровим бути модно» в нашій школі розглядалися питання здорового способу життя на уроках з основ здоров'я (5-8 класи) та в позаурочний час. Зокрема, учнями молодших класів виготовлено буклет «Сім правил здорового способу життя», а учні 5-8 класів презентували плакати під назвою «Найцінніше в моєму житті». Учні 10-11 класів підготували презентації, відеоролики на тему «Людина, яка перебуває в гармонії з собою і навколишнім світом, не схильна до негативних впливів і є емоційно сильною особистістю».       Активність школярів вражає! Наведемо список найактивніших учнів. Скидан Яна, Синиця Анна, Хрищук Назар (1-А), Троєцька Інна, Євдощак Олександра, Скрипчук Святослава (1-Б), Ковбіш Аліна, Плегуца Олександра (2-Б), Чев’юк Юлія, Чернівчан Андрій (3 кл.), Труфин Христина, Фокшек Юлія (4 кл.), Євенчук Лілія, Кричун Марія (5 кл.), Чев’юк Ангеліна, Кричун Андрій (8 кл.), Мороз Тетяна (9 кл.), Артамонов Іван, Бубряк Микола (10 кл.) а також весь колектив 6 учнів класу (староста Григоряк Уляна).

Молодці! Круто!

   

 

Просмотров: 550  | Дата: 16.04.2018 | Комментарии (0)

  Програма «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» побудована з урахуванням основних підходів і положень програми «Культура життєвого самовизначення», розробленої творчим колективом у рамках проектної діяльності Християнського дитячого фонду. Водночас її інноваційність полягає в тому, що вона, з одного боку, фактично є першою спробою представити систему виховної роботи у сфері профілактики торгівлі людьми шляхом формування в учнівської молоді внутрішнього ціннісного стрижня та необхідних життєвих навичок. А з іншого – пропагує новітні засоби технологічного забезпечення виховного процесу.

   Впроваджує програму у 7 класі практичний психолог Савчук Тетяна Миколаївна у змісті якої зроблено акцент на формуванні таких життєвих навичок, як спілкування, прийняття рішень, критичне мислення, управління емоціями, стресами та конфліктними ситуаціями, формування цінностей тощо. Саме розвиток цих життєвих навичок школяра є важливою умовою профілактики торгівлі людьми в громаді, оскільки готує особистість на порозі самостійного життя до попередження життєвих криз, аморальної чи протиправної поведінки, недопущення маніпуляції тощо.

 

Просмотров: 492  | Дата: 12.04.2018 | Комментарии (0)

  В особистих кабінетах учасників пробного тестування та на сервісі «Визначити результати пробного ЗНО» розміщені результати пробного ЗНО з історії України, математики, біології, географії,  фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов. Пробне тестування з цих предметів відбулося 31 березня. Про це повідомляє прес-служба УЦОЯО.

Результати за шкалою 1–12 та шкалою 100–200 отримали лише ті учасники, які ввели свої відповіді до сервісу визначення результатів. Таблиці переведення тестових балів розміщені в розділі «Пробне ЗНО».

Робоча група Українського центру оцінювання якості освіти з питань установлення порога «склав/не склав» та визначення результатів учасників пробного ЗНО встановила пороговий бал з кожного предмета:

історія України – 29; математика – 12; біологія – 26; географія –30; фізика – 15; хімія – 19; іноземні мови – 21.

 

Нагадуємо: з пробного ЗНО з української мови і літератури, яке відбулося 24 березня, встановлено поріг 24 тестові бали.

Пороговий бал – це кількість тестових балів, яку може набрати мінімально підготовлений абітурієнт. При встановлені порогу «склав/не склав» враховують кількість завдань у тестах і кількість учасників, які складали пробне ЗНО.

Абітурієнти, результати яких були не нижчими від «порогового бала», отримали оцінку за шкалою 100–200 балів.

Нагадуємо, що результати пробного тестування не використовують для оцінювання рівня навчальних досягнень учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти та для конкурсного відбору на навчання до закладів вищої освіти.

 

 

Просмотров: 358  | Дата: 08.04.2018 | Комментарии (0)

     Кажуть, що людина назавжди залишає часточку своєї душі в країні дитинства, яка називається школою. І чим більших висот її вихованці досягають, чим більший слід по собі залишають, тим більше гордиться ними школа. Це правда. Зі стін нашої школи вийшло багато творчих особистостей, серед яких і випускниця 1984 року Бугай (Генкул) Ганна Миколаївна. Зі шкільної лави знаємо її як неперевершену майстриню народної вишивки. Постійна учасниця різноманітних виставок Всеукраїнського рівня! Учасниця щорічної виставки "Вишиваний дивотвір". Підготувала персональну виставку в 2015 році у Чернівецькому художньому музеї, де було представлено більше 60 її робіт. Цими шедеврами захоплюються і українці, і гості з-за кордону. Зараз проживає в м.Чернівці. І ось нещодавно нам стало відомо, що Національна спілка майстрів народного мистецтва України атестувала її на високе звання Народного майстра. Нагорода була вручена 30 березня 2018 року в Центрі Народної творчості Буковини. Ми пишаємося Тобою, Ганно! 

Крім того, вона неодноразово запрошувалася на Чернівецьке телебачення.  

 

Просмотров: 518  | Дата: 30.03.2018 | Комментарии (0)

   Регулярна підгодівля птахів у складний для них час допоможе популяціям диких птахів вижити взимку та навесні. Зауважимо, що у цьому словосполученні ключовим є слово «регулярна». Найгірше, що може статися в сувору зиму — це збої в підгодівлі або ж її припинення взагалі. З метою актуалізації уваги учнівської молоді до сучасних проблем приваблювання і охорони, поширення і збільшення чисельності та видового різноманіття перелітніх птахів, учні Дихтинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів взяли участь у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості «День зустрічі птахів-2018». Школярі Дихтинецької школи Танасс Михайло (5 клас), Грицук Назар (8 клас), Григоряк Сергій (4 клас) взяли участь у практичній номінації «Пташиний будиночок». Дякуємо Вам, хлопці, за турботу про природу рідного краю!

 

 

Просмотров: 413  | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)

      У рамках виконання Указу Президента України від 22 січня 2016 року № 17 «Про заходи з відзначення 100-річчя подій Української революції 1917–1921 років» пропонується проведення 22-25 березня 2018 року всеукраїнського флешмобу «Тризуб гуртує», який присвячений відзначенню 100-річчя від дня, коли Українською Центральною Радою було прийнято тризуб як Великий і Малий державний Герб УНР (1918 рік).

   Захід передбачає розміщення на своїх сторінках у Фейсбук світлин від українців усього світу із зображенням Державного Герба України. Флешмоб провели учні 10-го та 11-го класів.

 

Просмотров: 367  | Дата: 28.03.2018 | Комментарии (0)

       22 березня 2018 року на базі комунального закладу «Чернівецький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу експериментально-дослідницьких робіт з природознавства «Юний дослідник». Метою проведення заходу був пошук і підтримка вихованців, які виявили здібності до експериментальної та дослідницької роботи в напрямі природознавства; формування первинних екологічних знань; залучення дітей до активної пізнавальної, трудової та суспільно-корисної роботи; розвиток та удосконалення вмінь ведення фенологічних спостережень, а також відбір учасників на фінальний етап Всеукраїнського конкурсу експериментально-дослідницьких робіт з природознавства „Юний дослідник”. Учасниками конкурсу стали діти віком 9-11 років, які завжди дуже допитливі, цілеспрямовані та надзвичайно творчі. Вони всі дуже допитливі від природи, їхні нескінченні "А чому?" ставлять у глухий кут не тільки молодих батьків, вчителів, а й людей "зі стажем". Серед таких дітей є і наша учениця 5 класу Чев’юк Оленка. Саме вона і здобула переможне ІІ місце у номінації «Рослини навколо нас». Вітаємо, Оленко! Продовжуй досліджувати! Керівник роботи Савчук М.М.

 

Просмотров: 408  | Дата: 23.03.2018 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz