Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 67 68 »

25 червня 2023 року у нашому закладі відбулася зустріч випускників 1998 року. Ніщо не завадило випускникам зустрітися, потиснути один одному руки, згадати щасливі роки їхнього шкільного життя та наставників, які дали їм дорогу в життя. Перша вчителька - Кричун Світлана Дмитрівна, класний керівник - Савчук Ольга Олексіївна.  Випускники вдячні педагогічному колективу за знання, отримані в стінах школи.

Розпочалася зустріч з реєстрації та фотографування біля рідного закладу. Випускники з ностальгією і приємністю пройшлися місцями своєї юності, територією школи, яка з роками стає тільки кращою. 

 

Просмотров: 109  | Дата: 26.06.2023 | Комментарии (0)

Цьогоріч в Дихтинецькому ЗЗСО І-ІІІ ст. з 12 по 22 червня працював мовний табір англійської мови "Rainbow" та німецької - "Glockenblumen".  Із задоволенням до роботи в ньому долучилися учні 5-11 класів та педагоги англійської мови Кречун Л.В. , Мацап'як О.В. та німецької - Євенчук П.Д. та Якив'юк А.І.

Літній мовний табір покликаний спонукати школярів практично застосовувати знання з іноземних мов. Вчителі використовували різноманітні форми викладання та використовували різні цікаві методи. Це цікавий англійський рандомний "Owl"- поділ команд на "Yellow-green", мовний квест " City of heroes",гра "We do the washing ", "My favourite word", "My book about summer".... В німецькомовному таборі учні брали участь у змаганні- естафеті "Was braucht man fur eine Reise?", квесті "Unsere Heimat", іграх " Ich ziehe...an" та "Was ist das? Obst und Gemuse "... Всі учасники табору співали пісеньки, виконували різні лексико-граматичні завдання та малювали тематичні постери.

Вихованці отримали цінну мотивацію до вивчення іноземних мов, приємні враження від відвідування табору та позитивні емоції!

(Матеріал взято із допису Якив'юк А.І. на сторінці в Facebook)

 

 

 

Просмотров: 76  | Дата: 26.06.2023 | Комментарии (0)

   Сумує земля і небо, плаче весь світ - померла щира, добра людина, вчитель від Бога - Карапка Олена Миколаївна. Родичі, сусіди,  по роботі, учні слізьми змочили слова «несподівана та раптова смерть», оживили трепетними, зворушливими роздумами життєвий шлях Людини з великої літери. Образ нашої колеги житиме в серцях кожного сьогодні, завтра і завжди. Олена Миколаївна розлучилася із земними клопотами, душевним щемом і увійшла у Вічність, де Добро не змагається з Добром, Зло зі Злом, де є Спокій і Натхнення. Слава Тобі, Боже! Молимось за нашу дорогу людину, бо знаємо, що Молитва - це Святість!

Амінь!

   

 

Просмотров: 94  | Дата: 25.06.2023 | Комментарии (0)

 

   Кожен навчальний рік завершується підведенням його підсумків. Саме тоді приходить розуміння, скільки всього було зроблено і скільки ще можна буде зробити в наступному навчальному році. Такі підсумки підвела директор закладу освіти Савчук Марія Миколаївна під час звіту перед педагогічним колективом та громадськістю 13 червня 2023 року. Директор школи запрошує Вас переглянути звіт про пророблену роботу на нашому шкільному сайті. У звіті  охоплено основні напрямки діяльності директора за навчальний рік, звернуто особливу увагу на створення в закладі належних умов для забезпечення рівного доступу для здобуття якісної освіти. Переконливо доведено, що основна діяльність нашого ЗЗСО спрямована на створення умов для реалізації державної політики в сфері освіти.

   Освітня стратегія освіти закладу спрямована на забезпечення умов функціонування і розвитку загальної середньої освіти, створення сучасного освітнього середовища, підвищення якості освітніх послуг, орієнтованих на учня, з урахуванням демографічної ситуації відповідно до вимог суспільства, громади, стану соціально-економічного розвитку нашого села, запитів громадян і потреб держави.

САМОЗВІТ ДИРЕКТОРА

РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСІВ

Всі відгуки, коментарі, пропозиції просимо писати у коментарях до цієї статті, на електронну адресу dtschool@ukr.net або у форумі сайту.

 

 

Просмотров: 284  | Дата: 15.06.2023

    9 червня у нашій школі  відбулося свято останнього дзвоника – Свято прощання одинадцятикласників зі школою, сповнене світлого смутку. Розділити радість учнів та батьків прийшли почесні гості. Цей визначний день назавжди залишить свій слід у пам’яті випускників. Мудрі настанови батьків і вчителів стануть їм у нагоді в майбутньому, бо учні, вкотре з вдячністю замислились над порадами старших і відгукнулися на щирі слова подяки директора школи Савчук Марії Миколаївни, класних керівників Шміляк А.Д. та Матіос Н.О., гостей свята.

   

 

Свято було сповнене улюбленими піснями, віршами любові і вдячності, постановками та інсценуванням – справжнє театралізоване видовище! Школа повністю виконала своє завдання – розкрила багатогранні таланти улюблених випускних класів, неординарних, але по-своєму неповторних і незабутніх.

 

Просмотров: 484  | Дата: 10.06.2023 | Комментарии (0)

   14.05.2023 відбулася товариська зустріч з футболу між командами старшокласників (10-11 класи) Дихтинецького ЗЗСО та командою старшокласників Путильського ЗЗСО. Наші учні здобули переконливу перемогу з рахунком 11:2.

Вітаємо!

 

 

Просмотров: 95  | Дата: 15.05.2023 | Комментарии (0)

 

   До Дня пам'яті та примирення учні 6-Б класу провели майстер-клас з виготовлення об'ємних червоних маків, які символізують пам'ять жертв Другої світової війни. Під час створення цих символів школярі згадували сумні події, розповідали історії своїх дідусів, бабусь, прабабусь і прадідусів. На жаль, вороги  прийшли з війною на нашу землю і в XXI столітті. Тому сьогодні ми особливо болісно розуміємо наслідки такої агресії і прагнемо зробити все можливе для якнайшвидшої перемоги добра.

 

Просмотров: 94  | Дата: 09.05.2023 | Комментарии (0)

В Україні завершилася реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті. 

 Наразі вже створено понад 276 тисяч персональних кабінетів, понад 268  тисяч осіб уже отримали повідомлення про успішну реєстрацію і можливість сформувати сертифікат НМТ 2023 року. Документи потенційних вступників ще опрацьовують регіональні центри оцінювання якості освіти, тож остаточні дані будуть оприлюднені після завершення обробки. 

Так, бажання проходити тестування в тимчасових екзаменаційних центрах, які будуть створені в Україні, виявили 250 369 осіб, а за кордоном ー 26 132. Зауважимо, цьогоріч потенційні вступники мають змогу проходити тестування, крім України, ще в 32 країнах. Завдяки підтримці закордонних партнерів тимчасові екзаменаційні центри буде створено в 51 місті. 

Вибираючи предмет додаткового блоку, вступники надають перевагу історії України (145 164  особи)  й іноземним мовам (85 275  осіб). Додаткова реєстрація на додаткову сесію буде з 5 по 12 червня

 

Просмотров: 93  | Дата: 05.05.2023 | Комментарии (0)

   

В Україні визначили переможців VI щорічного Всеукраїнського літературно-мистецького конкурсу «Стежками Каменяра», метою якого є посилення творчої мотивації у вивченні школярами творчості Івана Франка через створення творів у різних жанрах.

Цьогоріч у змаганні взяли участь 2095 учнів з усіх областей України, зокрема із тимчасово окупованих територій та зони активних бойових дій. У номінації «ПРОЗА» за перемогу змагалися 294 учасники. У номінації «ПОЕЗІЯ» найкращі роботи обирали серед 432 учасників. У номінації «Краща ілюстрація до творів Івана Франка» конкуренція була найвищою – 1353 мистецькі роботи претендували на перемогу.«За шість років існування конкурсу «Стежками Каменяра» майже 12 тисяч учнів відкривали свої таланти, по-справжньому осягали глибинний зміст Франкового слова та осмислювали невичерпне джерело Франкової мудрості. Але, на відміну від попередніх років, цього року ми отримали багато дитячої поезії та прози про війну та її героїв», – зазначила координаторка проєкту Ольга Нижник.

Вона також наголосила, що перемогу в конкурсі здобули учнівські роботи, які мали оригінальність творчого задуму, високий рівень літературного викладу, новизну, художньо-мистецьку цінність, соціальну значущість та були виконані з дотриманням норм академічної доброчесності.

Вітаємо Томнюк Дарину та керівника роботи Матіос Наталію Олексіївну з перемогою на Всеукраїнському конкурсі “Стежками Каменяра” у номінації “Проза”

 

Просмотров: 196  | Дата: 01.05.2023 | Комментарии (0)

  Метою Фестивалю-конкурсу «Рідна пісня» є відродження духовної спадщини України, примноження скарбниці пісенної творчості композиторів, виявлення та підтримка кращих дитячих та молодіжних художніх колективів та окремих виконавців, залучення митців Буковинського краю (композиторів, поетів та виконавців) до творчої співпраці з обдарованими дітьми та молоддю.  Завданнями Фестивалю-конкурсу є: патріотичне виховання дітей та молоді засобами українського мистецтва, виявлення і підтримка обдарованих дітей, зміцнення творчих зв’язків між учнівською та студентською молоддю нашого краю, підвищення професійного та педагогічного рівня керівників дитячих та молодіжних творчих колективів, пошук нових  форм і методів роботи.

27 квітня на сцені в м.Чернівці наша Євенчук Лілія завоювала ІІ місце в обласному етапі пісенного конкурсу "Рідна пісня". Вітаємо!

А на районному етапі пісенного конкурсу "Рідна пісня", що відбувся 19 квітня на сцені Сергіївського будинку культури, Євенчук Лілія стала володарем Гран-Прі І етапу обласного фестивалю-конкурсу «Рідна пісня», Скрипчук Владислав завоював І місце, Чорней Ксенія - ІІІ місце

 

Просмотров: 113  | Дата: 28.04.2023 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz