Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Лютий » 26

     25 лютого 2017 року, на базі Чернівецького професійно-технічного училища №8 відбулося урочисте відкриття ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури. Сучасна українська мова є багатовіковим надбанням українського народу. Вона створена зусиллями багатьох поколінь. Мова – це характер і духовна могутність народу. В підсумкових протоколах журі ми бачимо прізвище нашої учениці 9-Б класу Митроняк Інесси, що зайняла І місце. Вітаємо!!!

     Що каже з цього приводу її наставник Амаркулес Марія Богданівна: «Піднятися на вершину слави Інессі допомогли такі якості: природні здібності, наполегливість, жага до знань, цілеспрямованість, прагнення досягти омріяної мети, висока працездатність. Одним словом - талант!».       

           A ось слова Грицюк Надії Павлівни, заступника директора школи з навчальної роботи: «Начитана, ерудована, наполеглива, працелюбна. Адже вона встигає і в галузі точних наук, і не відстає в гуманітарних. Велике значення для перемоги такого рівня їй допомогло уміння сконцентруватись, постійна допомога та підтримка справжнього фахівця своєї справи, талановитої вчительки Марії Богданівни Амаркулес». Це круто!

Просмотров: 528  | Дата: 26.02.2017 | Комментарии (7)

 

     22 лютого 2017 року в актовій залі нашої школи відбулося феєричне дійство «Містер Джентльмен». Його підготували учні 9-Б класу (класний керівник Амаркулес Марія Богданівна). Все дійство відбулося реально, так як воно є і як повинно бути. Учасники дійства - Амаркулес Антон, Бубряк Микола, Микитчук Іван, Євенчук Юрій, Шутак Віталій активно боролися за звання переможця. Загалом усі залишилися задоволені, адже подібні заходи не лише є розважальні, але й повчальні. Ведучі свята – Митроняк Інесса та Магура Альбіна створювали атмосферу доброзичливості та хорошого настрою.

      Наша випускниця, а нині студентка-практикантка школи, Карапка Олеся, сказала: «Я неодноразово брала участь у подібних заходах, проте сьогодні вперше побувала у ролі голови журі. Звісно усе дуже сподобалося. Завдяки таким шоу діти по-новому відкриваються, стають більш впевненішими у собі. Це дозволяє їм почувати себе комфортніше та зблизитися одне з одним». Переможцем став Амаркулес Антон. На думку решти хлопців - головне не перемога, а участь. З усмішкою на обличчі вони жартома розповіли, чого ж їм все-таки не вистачило для перемоги. 

Відео із конкурсів: змагання, сценки, розваги

 

Просмотров: 569  | Дата: 26.02.2017 | Комментарии (1)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz