Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Листопад » 15

    З 7 по 17 листопада 2016 року у нашій школі пройшла Декада молодого вчителя «Сходинками педагогічної майстерності». Проведені в рамках Декади заходи дали можливість створити в колективі педагогів творчу атмосферу, сприяли дружній і згуртованій спільній роботі дирекції, наставників та молодих спеціалістів, пробудили інтерес до творчості, прагнення досягти кращих результатів.

  Своїми досягненнями поділилися учителі зарубіжної літератури Куриш Марина Сергіївна та Лікар Мар'яна Сергіївна, учитель початкових класів Скидан Ростислава Дмитрівна, вчитель історії Фокшек Віталій Васильович, педагог-організатор Казмірук Світлана Сергіївна, вчитель англійської мови Ремпеля Наталія Василівна. 

  Молоді спеціалісти показали належний рівень методичної підготовки, позитивне ставлення до учнів та прагнення до самовдосконалення. Надзвичайно цікавим та корисним був тренінг «Я крокую до майстерності», який провела заступник директора школи з навчальної роботи Грицюк Надія Павлівна. Цей захід сприяв формуванню у молодих учителів упевненості у правильному виборі професії, розвитку вміння спільно діяти та спілкуватися, стимулював бажання підвищувати свій професійний рівень та активізувати творчий потенціал. На завершення Декади було проведено чергове засідання «Школи молодого вчителя». Молоді спеціалісти та їхні наставники обмінялися думками про проведені заходи, виробили рекомендації, спланували подальшу роботу.

Просмотров: 600  | Дата: 15.11.2016 | Комментарии (0)

    День української писемності та мови – державне свято, яке щороку відзначається в Україні 9 листопада. За православним календарем — це день вшанування пам’яті преподобного Нестора-літописця - першого історика Київської Русі, мислителя, ученого, ченця Києво-Печерського монастиря. Дослідники вважають, що саме з преподобного Нестора-літописця і починається писемна українська мова.

   Колись цього дня віддавали до школи дітей. Батьки зі школи йшли до церкви та ставили свічку перед образом преподобного, вірячи, що він допоможе дитині вивчитися. Традиційно в День української писемності та мови відзначають найкращих популяризаторів українського слова, заохочують видавництва, які випускають літературу українською мовою.

 В нашій школі в цей день вчителі-філологи проводять з учнями тематичні конкурси, вікторини. Учителі та учні беруть участь у Всеукраїнському диктанті тощо. (Фото можна також подивитися у нашому фотоальбомі)

 

Просмотров: 343  | Дата: 15.11.2016 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz