Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Грудень » 15
В рамках акції «Школярі Буковини – українському війську» розуміючи важливість допомоги українським військовослужбовцям, які мужньо відстоюють територіальну цілісність країни, учні 6-9 класів під керівництвом вчителів трудового навчання нашої школи продовжують робити внесок на підтримку Збройних Сил України. На уроках трудового навчання учні разом з вчителями виготовили маскувальну сітку, основу для якої отримали з волонтерського складу, який знаходиться в м.Чернівці. Матеріал для виготовлення маскувальної сітки приносили з дому учні школи (старі простирадла та інший матеріал, який має сніжно-білий колір). Діти робили все з великим захопленням і натхненням. «Така робота не лише згуртовує дітей, вона вчить їх бути патріотами своєї держави, дає їм розуміння того, що вони громадяни своєї країни, і можуть щось зробити для неї вже зараз, навчаюсь у школі» - щиро переконаний вчитель трудового навчання Микола Терентійович Кречун. Слава мужньому українському воїну! Слава Україні!

 

Просмотров: 464  | Дата: 15.12.2014 | Комментарии (0)

13 грудня в День святого апостола Андрія Первозванного в місті Чернівці відбувся обласний етап V Міжнародного мовно-літературного конкyрсy yчнівської та стyдентської молоді імені Тараса Шевченка в 2014/2015 н.р. Як приємно було нам всім читати протокол засідання журі, де відзначено, що учениця 10 класу Дихтинецької школи Різун Людмила зайняла І місце серед десятикласників області. Вітаємо її, та її наставників - вчительку української мови та літератури Дихтинецької школи Матіос Наталію Олексіївну та вчительку української мови та літератури Усть-Путильської школи Штефуряк Наталію Дмитрівну. А серед переможців цього конкурсу ми побачили ще й нашу випускницю 2013 року Карапко Олесю, яка зайняла ІІ місце в цьому конкурсі серед студентської молоді та навчається на філологічному факультеті ЧНУ імені Ю.Федьковича. Ми пишаємось Вами!

 

Просмотров: 433  | Дата: 15.12.2014 | Комментарии (0)

З 10 по 13 грудня 2014 року на базі Путильської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Путильської гімназії проходив І тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2015» у номінаціях «Українська мова та література», «Хімія», «Образотворче мистецтво», «Правознавство». На церемонії відкриття з вітальним словом до конкурсантів звернувся начальник відділу освіти, молоді та спорту Фрей Д.І., головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Горбан С.В., завідувач РМК відділу освіти, молоді та спорту Шевчук Л.І. Протягом проведення фахового змагання конкурсанти провели майстер-клас, захистили освітній проект, розв’язали тестові завдання та провели урок. Приємно відзначити, що переможцем конкурсу в номінації «Українська мова та література» за рішенням журі визнано вчительку нашої школи Матіос Наталію Олексіївну, яка представлятиме Путильський район у другому турі конкурсу. Бажаємо їй творчих успіхів і перемоги! Вітаємо!!! Її блог з основними конкурсними і методичними наробками можна відкрити і опрацювати, натиснувши тут. 

 

Просмотров: 358  | Дата: 15.12.2014 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz