Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Травень » 3 » Семінар заступників директорів у нашій школі
13:24
Семінар заступників директорів у нашій школі

    25 квітня 2017 року на базі нашої школи відбувся семінар для заступників директорів з навчальної роботи з проблеми «Творчий вчитель – носій конкретних нововведень в умовах реалізації Концепції Нової української школи». Презентувала освітньо-виховний простір школи заступник директора з навчальної роботи Грицюк Надія Павлівна спільно з учнями. Вони показали досягнення учительського та учнівського колективів, традиції школи, створення умов для педагогів щодо власного розвитку в умовах реалізації Концепції Нової української школи.

    Учасники семінару відвідали фрагменти двох уроків в 10 та 7 класах (вчителі Полудніцина О.В. і Гавриленко Л.А.), де відмітили високу ступінь активності учнів під час уроків. Під час теоретичного модуля учасників семінару ознайомили з сутністю управлінського забезпечення організації навчального простору щодо формування позитивної мотивації учнів до навчання. Вчителі Фрай Людмила Іванівна та Амаркулес Марія Богданівна представили навчальні проекти роботи з обдарованими учнями через позитивну мотивацію на успіх. Вчитель інформатики Грицюк Михайло Григорович поділився досвідом створення науково-дослідницьких робіт із обдарованими дітьми в БМАН та провів своєрідний майстер-клас. Вчитель української мови і літератури Матіос Наталія Олексіївна ознайомила присутніх із методикою проведення майстер-класу з використанням традиційних та інноваційних форм методичної роботи.  Захоплення в учасників семінару викликала акторська гра школярів драматичного колективу школи, переможців обласного етапу фестивалю-конкурсу "Чисті роси-2017" (ІІ місце) під керівництвом Фреюк М.В. (за твором Степана Васильченка «На перші гулі»).

   На високому науково-методичному рівні вчителі початкових класів Литовченко Оксана Іванівна та Мельничук Світлана Дмитрівна представили експертний висновок на окремі розділи підручників «Математика» та «Українська мова» для 4 класу.

  Під час круглого столу учасники семінару відзначили актуальність проблеми семінару, адже Нова українська школа повинна працювати на засадах особистісно-орієнтованої моделі освіти та буде успішною, якщо в ній працює творчий, успішний вчитель. Дякуємо всім за участь в семінарі!

 

Переглядів: 399   | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz