Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 27 28 29 30 31 ... 67 68 »
Leopolis.news | Львівські школи перейдуть на е-платформу Google ...

Як просто створити власний клас в Google Classroom для дистанційної освіти.

Покрокова інструкція.

Для початку створіть свій акаунт у Google.

1. Через головне меню Classroom перейдіть до сторінки "Заняття".
2. Натисніть у правому верхньому куті сторінки кнопку “+”, оберіть пункт "Створити клас".
3. Дайте назву класу "Тренінг". Натисніть кнопку СТВОРИТИ.

 

4. Праворуч угорі Вашого класу знайдіть кнопку з коліщатком, натисніть на неї. На відкритій сторінці з налаштуваннями скопіюйте Код класу, або скопіюйте його в заголовку курсу вкладки Потік.
5. На вкладці Завдання, за допомогою кнопки Створити, створіть запитання, матеріал або завдання для мене.
6. Відкрийте документ з назвою Код власного класу та додайте код (картинку коду).

Відеоінструкція

 

Просмотров: 298  | Дата: 06.05.2020 | Комментарии (0)

Проводити уроки віддалено, не бачити учнів, не мати можливостей пояснити особисто й допомогти в момент виникнення проблеми — ще кілька місяців тому вчителі не могли й уявити таких ситуацій у своїй роботі. Але пандемія внесла несподівані корективи і змусила всіх терміново опановувати цифрові інструменти й нові педагогічні підходи та методики. Вимушене дистанційне навчання стало викликом для всіх учасників освітнього процесу: вчителів, учнів та батьків. Організувати якісне навчання з використанням цифрових технологій, надихати й мотивувати учнів, давати раду технічним проблемам виявилось зовсім не просто. Але Україна не виняток — жодна держава, жодна освітня система у світі не була готова до цього. Новітні рекомендації щодо дистанційного навчання тут.

Школа №110, Запорожье, Украина - Методичні рекомендації щодо ...

 

Просмотров: 228  | Дата: 06.05.2020 | Комментарии (0)

Дистанційне навчання під час карантину | Володимир-Волинський ...

Підсумкове оцінювання в умовах дистанційного навчання може здійснюватися віддалено, у синхронному або асинхронному режимі із використанням онлайн-інструментів та технологій.

Наявність зворотного зв’язку між учнем та учителем є обов’язковою.

Дотримання принципу індивідуальності при перевірці і оцінці знань учнів.

Пріоритет формувального оцінювання учнів над поточним.

Самооцінювання є невід’ємною складовою формувального оцінювання.

Фіксація результатів оцінювання навчальних досягнень здійснюється: в електронному щоденнику (за наявності) або в індивідуальному порядку шляхом використання одного із засобів зв’язку (електронної пошти, смс-повідомлення).

 

Річне оцінювання виставляється з урахуванням результатів оцінювання за перший та другий семестри навчального року.

Для учнів 1-2-х та 3-х пілотних класів початкової школи застосовується формувальне та підсумкове оцінювання.

Для учнів 3-4-х класів початкової школи, базової та профільної школи – поточне, формувальне та підсумкове (тематичне, семестрове, річне) оцінювання.

Учнів 4-х та 9-х класів у 2019-2020 навчальному році звільнено від державної підсумкової атестації (далі – ДПА). У відповідних документах про освіту робиться запис «звільнений(а)».

Учні 11-х класів складають ДПА у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Підсумкова оцінка за семестр виставляється з урахуванням результатів поточного, тематичного оцінювання, оцінювання різних видів мовленнєвої діяльності, отриманих учнями під час дистанційного навчання та до його початку.

У разі відсутності результатів річного оцінювання та/або ДПА після завершення навчання учень має право до початку нового навчального року пройти річне оцінювання та/або ДПА.

Підсумкове оцінювання учнів, які здобувають освіту за однією з індивідуальних форм здійснюється з використанням технологій дистанційного навчання за процедурами, аналогічними до вищезазначених.

 

Просмотров: 241  | Дата: 01.05.2020 | Комментарии (0)

 28 квітня стартують онлайн-уроки на карантині для 1-4 класів – відтепер   у Всеукраїнській школі онлайн навчатимуться й наймолодші.

 Кожен урок триватиме 15 хвилин, що є оптимальним для занять дітей цієї вікової   категорії у форматі теле- та онлайн-лекцій. Загалом для дітей початковоїшколи   найкращим є безпосередній контакт і навчання зі своїм вчителем, тому ми не   планували робити онлайн-уроки для дітей цього віку. Однак багато батьків та   педагогів звертаються до нас із проханням організувати уроки і для початкової школи”, – розповіла т.в.о. Міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

Вона підкреслила, що саме через це організатори й вирішили додати до Всеукраїнської школи онлайн наймолодшу ланку. “Основна мета проєкту – допомогти дітям початкової школи, які не мають сучасних девайсів, засобів зв’язку (підключення до інтернету), підтримки дорослих,  вчитися дистанційно. З огляду на кількість звернень щодо організації навчального процесу для наймолодших, зробити це було нашим обов’язком”, – додала Вероніка Селега, Генеральний директор Директорату внутрішньої та гуманітарної політики Офісу Президента України. 

Окрім онлайн-версії уроків на YouTube МОН, заняття можна буде дивитися також на телеканалах:

  • 1 клас – Піксель

  • 2 клас – UA:Перший

  • 3 клас – UA:Культура

  • 4 клас – ПлюсПлюс

Уроки транслюватимуться у вівторок та четвер з 09:00 до 10:00

 

Просмотров: 213  | Дата: 28.04.2020 | Комментарии (0)

Прощавай, Zoom: Skype запустив сервіс онлайн-конференцій без реєстрації

Microsoft намагається повернути втрачену аудиторію за допомогою безкоштовного сервісу Skype Meet Now

Дистанційна робота під час карантину потребувала термінового вирішення для організації безкоштовних онлайн-конференцій. Під час карантину дуже допоміг сервіс Zoom, який попервах виявився на порядок зручніше, ніж Skype. Але раптова слава для Zoom виявилася не по зубах – сервіс активно почали зламувати хакери, і репутація сервісу була підмочена. Microsoft на тлі ситуації з Zoom вирішила повернути собі втрачену аудиторію за допомогою нового сервісу Skype Meet Now.

Skype Meet Now – це безкоштовний і простий спосіб підключення через Skype без передплати, авторизації або навіть завантаження. Skype Meet Now – це, по суті, веб-версія Skype з додатковими зручностями: постійне посилання, яке ви можете додати до повідомлення або електронної пошти, розмиття фону, демонструвати екран комп'ютера і навіть зберігати записи відеодзвінків в хмарі і зберігати їх протягом 30 днів.

 

 

Просмотров: 309  | Дата: 23.04.2020 | Комментарии (0)

Христос Воскрес!
Христос Воскрес!
Христос Воскрес! – десь пролунало,
І на душі святково стало.
Ось кошики із рушниками
Несуть до церкви із пасками.
Святково свічки засвітились,
І всі частунки освятились.
Христос воскрес – лунають дзвони.
Хай зникнуть всякі перепони!

 

Просмотров: 440  | Дата: 20.04.2020 | Комментарии (0)

      З 6 квітня 2020 року для учнів 5−11 класів усієї країни стартував проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» — уроки з 11 предметів, які за чітким розкладом транслюють українські телеканали та YouTube Міністерства освіти і науки.

Уроки транслюються щодня, з понеділка по п’ятницю, до кінця карантину. Кожного дня вони починаються о 10:00 та закінчуються залежно від розкладу (завантажити розклад для всіх класів можна тут.)

Усі уроки в записі можна в будь-який час переглянути на YouTube МОН.

Для зручності працюють окремі списки відтворення для кожного класу, просто клікайте на потрібне вам посилання:

1 клас – bit.ly/USO1class 

2 клас – bit.ly/USO2class

3 клас – bit.ly/USO3class

4 клас – bit.ly/USO4class

5 клас — bit. ly/USO5class
6 клас — bit.ly/USO6class
7 клас — bit. ly/USO7class
8 клас — bit. ly/USO8class
9 клас — bit. ly/USO9class
10 клас — bit. ly/USO10class
11 клас — bit. ly/USO11class


 

 

Просмотров: 601  | Дата: 06.04.2020 | Комментарии (0)

    У зв’язку з оголошенням карантину та призупиненням навчання до 22 травня 2020 року, адміністрація нашої школи прийняла рішення не переривати навчання під час карантину, а використовувати можливості дистанційної освіти. Адже закрита на карантин школа ще не свідчить про відсутність уроків і необхідних для повноцінного освітнього процесу заходів. Дистанційне навчання, самостійна робота учнів здійснюється завдяки використанню всіх технічних та інформаційних засобів: електронної пошти, соціальних мереж, Viber та інших засобів он-лайн зв’язку. 

 

Просмотров: 470  | Дата: 10.03.2020 | Комментарии (0)

    9 березня відзначається день народження українського поета та художника Тараса Григоровича Шевченка. Тарас Шевченко, відомий також як Кобзар, народився 9 березня 1814 року на Черкащині. Його талант проявився у написанні поезій та прози українською та російською мовами, художній та графічній творчості, громадській діяльності, філософії, політиці, фольклористиці. Тарас Шевченко був одним з найвидатніших майстрів українського образотворчого мистецтва. Він працював у галузях станкового живопису, графіки, монументально-декоративного розпису та скульптури, досконало володів технікою акварелі, олії, малюнка олівцем і пером. Він є автором понад тисячі мистецьких творів (не збереглося більше 160). Музей Кобзаря тут

 

   Ім'я Тараса Шевченка відоме в усьому світі: у багатьох країнах йому встановлено пам'ятники, його твори перекладені майже на всі мови світу, його ім'ям в Україні названо навчальні заклади, театри, площі, вулиці, міста. Національна опера України, Київський національний університет, центральний бульвар міста Києва носять ім'я видатного сина українського народу — Тараса Шевченка.

 

Просмотров: 1941  | Дата: 09.03.2020 | Комментарии (0)

 
Просмотров: 480  | Дата: 07.03.2020 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz