Ви увійшли як Гість | Група "Гості" |  
Меню сайту
Вислови про школу
Точний час
Калькулятор
Відправити СМС
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 151
Відвідування

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 25 26 27 28 29 ... 67 68 »
ЗНО-2020: у масках та дистанцією у 1,5 м між учнями | | Терміново ...

 

  Шановні учасники пробного ЗНО!  12 червня, пізно ввечері на сайті Кабінету міністрів України з’явилася новина про внесення змін до Постанови Кабінету міністрів України від 12 червня 2020 р. № 480, підпунктом 1 пункту 4 якої фактично було заборонено проводити пробне ЗНО в закладах освіти.

Зошит для пробного тестування тут

Просимо вас 15 червня і 17 червня не приходити на пункти проведення пробного ЗНО, а також повідомити про це усім вашим друзям, знайомим, колегам, хто, можливо, також мав би прийти до нас у цей понеділок.

 

Напередодні було  повідомлено про готовність пунктів проведення пробного ЗНО до тестування, але з огляду на ситуацію, що склалася, тепер пропонується учасникам пройти тестування вдома:

15 червня об 11:00 зайти у свій кабінет учасника пробного ЗНО, розміщеного на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти,  і завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з української мови і літератури.

  •   Виконати завдання тестового зошита.
  •   До 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів. 
  •   Отримати свій результат за тестування.

17 червня об 11:00 зайти у свій кабінет учасника пробного ЗНО  і завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з того навчального предмета, який ви обрали для проходження пробного ЗНО.

  •   Упродовж двох днів виконати завдання тестового зошита.
  •   До 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів. 
  •   Отримати свій результат за тестування.

Під час роботи із тестовим зошитом  намагайтеся дотримуватися часових меж і не відволікатися. Сервіс визначення результатів буде працювати з 11:00 15 червня до 18:00 19 червня. 

 

Просмотров: 199  | Дата: 10.06.2020 | Комментарии (0)

Сьогодні, 9 червня 2020 року, відповідно до плану роботи Дихтинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів на 2019-2020 н.р. відбулося онлайн-засідання педагогічної ради освітнього закладу на платформі ZOOM. Тема педради «Про  завершення 2019-2020 н.р. в умовах дистанційного навчання».

Упродовж роботи педагогічної ради панувала творча та доброзичлива атмосфера, що об’єднала вчителів-однодумців, сповнених бажанням до ефективної співпраці в онлайн-форматі. Дякуємо всім учасникам педагогічної ради, що долучилися до засідання в режимі онлайн! Бажаємо творчих успіхів та креативних ідей! Розуміємо, що саме такий формат спілкування з учителями та учнями допоміг вдало проводити дистанційне навчання та успішно завершити 2019-2020 навчальний рік. І все ж таки РАЗОМ ми зможемо подолати виклики сьогодення. Бережіть себе! Будьте здорові!
З повагою, адміністрація школи!

Заклад дошкільної освіти № 1 "Сонечко" : Методичний вісник

   

 

 
Просмотров: 188  | Дата: 09.06.2020 | Комментарии (0)

Вас запрошують на заплановану конференцію Zoom.

Тема: Педрада Дихтинецької ЗОШ І-ІІІ ст. на 09.06.2020 р.

Час: 09 червня 2020 03:00 PM за київським часом, тобто 15:00

Посилання опубліковано також у групі Viber "Дихтинецька школа". Ідентифікатор входу, пароль та посилання для зручності входу продубльовані тут.

Тут підключитися до конференції Zoom 

 Ідентифікатор конференції: 710 1340 0389

Пароль:  2bSHHw

 

Просмотров: 259  | Дата: 08.06.2020 | Комментарии (0)

    Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру.

Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя.

Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей. 

        Міжнародний день захисту дітей - це нагадування дорослим про необхідність дотримання прав дітей на життя, на свободу думки і релігії, на освіту, відпочинок і дозвілля, на захист від фізичного і психологічного насильства, на захист від експлуатації дитячої праці як необхідних умов для формування гуманного і справедливого суспільства.   У 1959 році ООН ухвалила Декларацію прав дитини, до якої увійшли статті, що закликають батьків, державні органи, місцеву владу і уряди, неурядові організації визнати викладені в них права і свободи дітей і прагнути до їх дотримання.

                                                           (За матеріалами unn.com.ua)

 

Просмотров: 228  | Дата: 03.06.2020 | Комментарии (0)

Привітання на останній дзвоник, 29 травня 2020 - 70 привітань

Шановні випускники Дихтинецької школи! Сьогодні Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо щоб цей шлях був щасливим, сповненим гарними подіями і здобутками. Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.

Право дати останній шкільний дзвінок 2019-2020 навчального року надається учням 11 класу!

 

Тут вітання

 

Подяка за співпрацю батькам від вчительки 2-Б класу Литовченко Оксани Іванівни

Автор вірша: Катерина Сорока

Травень 2019 року

А ще,,,

 

Просмотров: 295  | Дата: 29.05.2020 | Комментарии (0)

  НАГАДУЄМО ПРО УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ МАТЕМАТИЧНОМУ КОНКУРСІ "КЕНГУРУ", ЯКИЙ ЦЬОГОРІЧ МОЖНА ПРОЙТИ В ОНЛАЙН-РЕЖИМІ з 22 ТРАВНЯ по 24 ТРАВНЯ 2020 Р.

Відеоінструкція тут

   

 

Просмотров: 296  | Дата: 23.05.2020 | Комментарии (0)

У зв’язку з обмежувальними заходами на період поширення коронавірусної інфекції, цього року масових заходів не проводилося. Проте свято мало певне тематичне спрямування і було насиченим низкою цікавих онлайн акцій.

Як повідомляє оргкомітет Всесвітнього дня вишиванки, 2020 рік присвячується українській родині та родоводу. У такий спосіб організатори свята заповнили пустку в інформаційному просторі й привернули увагу українців до того, що кожен український рід є частиною кореня, з якого виростає Україна. «Пандемія дала можливість зупинитись та осмислити, що насправді важливо – турбота про старше покоління та виховання освіченого, гуманного наступного. Закликаємо кожного присвятити карантинний період дослідженню власного роду. Формування дерева роду – не тільки захоплива справа, це – вкрай важлива складова повернення історичної пам’яті цілого народу. Розпитайте у старших родичів про своїх пра-пра, звідки вони родом, ким були і які насправді мали прізвища. Ви відкриєте для себе багато несподіваних фактів про примусові переселення, зросійщення, участь у визвольній боротьбі, репресіях, утратах родини під час голодоморів. Учителька історії нашої школи Шміляк Алла Дмитрівна вже давно займається вивченням родоводу своєї родини, а під час карантину разом із донечкою сформувала дерево свого роду.

Відзначення Всесвітнього Дня вишиванки | Полтавська державна ...

 

Просмотров: 227  | Дата: 21.05.2020 | Комментарии (0)

  У третій четвер травня всі українці на знак єдності вдягаються у вишиванки. Цьогоріч, попри карантин, свято буде ще яскравішим і ріднішим!  Так повелося, що завжди, коли нам добре та гарно, ми вдягаємо те, що для нас більше, ніж просто одяг, - наші вишиванки. У них дівчата і жінки ще вродливіші, чоловіки - особливо мужні та стильні, діти - ніби янголята у чудових рукотворних шатах.

 Вишиванку творять з любов'ю, вкладаючи у кожен візерунок певний смисл, щирі думки і душу. У вишивальниць є багато традицій і обрядів перед власне процесом вишивання, тому що це - особлива творчість, у якій передається наша українська краса, наша душа. 

Вишита сорочка - свого роду оберіг, символ здоров’я, добробуту та краси, щасливої долі й родової пам'яті, любові та святковості. Коли говорять, що людина народилася в сорочці, мають на увазі, що це - щаслива людина. А учениця 7 класу Євенчук Лілія взяла участь у конкурсі "Дефіле у вишиванці". Дивіться, яка ж вона молодець! А вчителі теж пропагують День вишиванки

 

Просмотров: 420  | Дата: 21.05.2020 | Комментарии (0)

Міністерством освіти визначений новий графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2020 році.

Відповідний наказ підписаний в.о. міністра освіти і науки Любомирою Мандзій.

Документом визначено графік проведення основних етапів зовнішнього оцінювання.

Учасники ЗНО писатимуть тести без рукавичок

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 25 червня і завершиться 17 липня:

  • математика — 25 червня;
  • українська мова і література — 30 червня;
  • фізика — 2 липня;
  • іспанська, німецька, французька мови — 6 липня;
  • англійська мова — 7 липня;
  • історія України — 9 липня;
  • біологія — 13 липня;
  • географія — 15 липня;
  • хімія - 17 липня.

ПРОБНЕ ЗНО відбудеться 15 і 17 червня

 

Просмотров: 272  | Дата: 21.05.2020 | Комментарии (0)

Упродовж травня у закладах загальної середньої освіти  триває прийом документів для зарахування дітей до перших класів на 2020-2021 навчальний рік. Документи батьки мають змогу подати в електронному вигляді або особисто. Проведення будь-яких заходів, спрямованих на перевірку знань, умінь, навичок дитини, при прийомі до перших класів ЗАБОРОНЕНО. При реєстрації онлайн на електронну пошту відправляються документи у сканованій формі із зазначенням електронної адреси відправника та адресата.
Прийом документів особисто від громадян здійснюватиметься із дотриманням основних правил санітарно-епідемічного захисту – відвідувачів допускають у засобах індивідуального захисту, з дотриманням дистанціювання.

 

Для зарахування дитини у перший клас подаються наступні документи:
1. Заява батьків про зарахування дитини у 1 клас.

2.Копія та оригінал свідоцтва про народження дитини.
3. Медична довідка дитини встановленого зразка (оскільки на час карантину в поліклініках/амбулаторіях не проводять огляди, медичну довідку можна буде надати після завершення карантину і відновлення планових оглядів).
4. Копія та оригінал документу, який підтверджує місце проживання дитини:
- паспорт одного з батьків або витяг з реєстру (при наявності ID-картки);
- копія та оригінал договору про оренду квартири (юридично завірені).
- інші офіційні документи (оригінал та копія), що засвідчують місце проживання дитини.

(В статті використано матеріали сайту www.putvos.cv.ua)

 

Просмотров: 216  | Дата: 18.05.2020 | Комментарии (0)

Вхід на сайт

 Реєстрація
Новини ІППО Буковини (RSS)
Визначні дати
flag-ukrainy-animatsionnaya-kartinka-0019 Календар України
Пошук по сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Письменники
Дихтинець на мапі
Архів записів
Дихтинецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
Copyright Inna Na, Michael © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz